Kizlar iyi aksamlar. Bir bucuk yillik evliyim. Esimle ilk bir sene korunma karari almistik o ben korunurum demisti. Suan kendi evimize tasinma surecine girdik son iki uc ay sonra insallah kendi evimize cikacagiz. Aslinda daha erken cikacaktik ama sure uzadi. Bir seneyide gectigi icin esim artik korunmak istemiyor ve cocuk istiyor. Bende bu surece girecegimiz icin, daha evime gecemedigim icin tasinma surecinde hamilelik vs gibi bir durumla ugrasmak istemiyorum. Daha evime cikmamisim keyfini surmemisim hamilelikle ugrsmak istemiyorum suan. Onada soyledigimde israrla cocuk istedigini ve korunmak istemedigini soyluyor ve kullanmiyor ben kullan diye israr etmeme ragmen. Artik bu aramizda tartismaya sebep olmaya basladi. Bir haftdirda bana küstü bu konudan tartistik yanima bile yaklasmiyor. Hem kizgin hem uzgun hissediyorum. Bu israri bana bencillik gibi geliyor ben ona hic istemedigimi soylemiyorum bende istiyorum ama biraz daha bekleyelim yasimizda gecmedi diyorum ben 25 o 26 yasinda. Ben mi haksizim ben mi bencilim bana bir akil fikir firlatin nolur