Eşim kısır olduğunu gizlemiş. Sizce boşanmalı mıyım

Adam resmen para olarak görüyor sizi. Çocuğunuz olmamasında var bir hayır. Mahkemeye bu durumu gizlediğini göstererek rahatça boşanırsınız. Bence kendinize yazık etmeyin

Adam resmen para olarak görüyor sizi. Çocuğunuz olmamasında var bir hayır. Mahkemeye bu durumu gizlediğini göstererek rahatça boşanırsınız. Bence kendinize yazık etmeyin
Anlaşmalıya zaten mecbur yanaşacak kredi borçları hep onun üstüne mallar da bende.. para göndermezsem zaten kafayı yer

Abartmıyorum nişanlandığım günden beri eşimin maaşı yatar , anında bana atarrr.
Ozmanlar çalışıyordumda, şuan çocuk olunca evdeyim. Evi dişi kuş kurar ben 30 bine yakın para alıcam ve gidicem onu eşime atıcam. İmkansız birşey.
Okumuş etmiş ne güzem bir meslek sahibisin öğretmensin. Nasıl bu adam bu şekilde göz yumup veriyorsun.
Para kadında olmalı.
En kötü ortaya para konulmalı ortak olarak. Ordan giderler harcanmalı.
Kimse kimsenin parasınj bu şekilde gasp edemez bune böyle

Size hakaret etmesi aşagilaması sık mı?
Eşiniz eş degil, çocuga yazik olacak.
Yatirim icin evlilik yapanlar cok.

Eşiniz çok korkunç bir insan. Ben olsam işk iş bir avukata gider mali anlamda da hakkımı söke söke alırdım. Yasınız kac bilmiyorum ama yıllarınızı gasp etmiş farkında değil misinz. Avukatınız yol gösterir elbette ama eskiden yaptırdığı testleri ve aslıbda infertil oldugunu öğrendiğini ispatlayın.
Ahlaksız adam ya.
Maasınızı ne diye yolluyorsunuz? Derdi günü para. Neyse avukatla görüşün ve boşanöa yoluna sonra girin. Bu adam mal da saklar sizden hepten jaksızlığa ugrarsınız.

Avukat anlatmıştır elbette. Araba sizin üstünüze bile olsa evlenince alındığı için ortak oluyor. Bekarlıktan gelme araba bu durumda oraya kaynamış oluyorinsaallah aracınızı sattığınız parayı banka kanalıyla alıp vermişsinizdir. Onun dışında maasınızı esinize havale ettiğinizi de ispatlarsınız. Baskı yapıyordu maasımı ona gönderiyordum demeniz cok kolay. Allah kurtarsın

Bakın sizin paranızı yemesi, boşanma konusu açılınca tek tasasının "ev araba nasıl bölünecek" olması, tüm bunlar aslında size ihtiyacınız olan mesajı veriyor. Anlıyorsunuz ne yapmanız gerektiğini.

Ben bi de şu "İşine gelirse"ye takıldım. Bu ne biçim bi tavır? Bana herhangi bi arkadaşım bile şu lafı etse bi daha yüzüne bakmam. Çocuğunuz olmaması çok isabetli olmuş, evet evrenin bir mesajı bence de.
Ve hayır, yuvanızı yıkmıyorsunuz.
Çünkü eşiniz sağolsun yuva değil şirket kurmuş sizinle. Öyle yuva olmaz...

Kişiliği ve karekter yapısı daha iyi oturmuş aklı basında biri ile neden değil de böyle kenarda kalmış kıytırık biri ile evililik yapıyorsun hadi yaptın aldandın daha sonra anladın nasıl biri olduğunu neden halen çekiyorsun ve uzatıyorsun bu evliliği davul bile dengi dengine...

Bence boşan fedakar olma , erkekler olsa hep cikarci dusunur aninda seni şutlardı. Ne gerek var ya erkeklere acimicaksin bakarsin uc bes yila kendi haline bakmaz aldatir seni sirf yetersizlihini boyle gidermek icin.

Bence boşan fedakar olma , erkekler olsa hep cikarci dusunur aninda seni şutlardı. Ne gerek var ya erkeklere acimicaksin bakarsin uc bes yila kendi haline bakmaz aldatir seni sirf yetersizlihini boyle gidermek icin.
Boşanma davası açtım çekişmeli. Ameliyat olduğu hastaneden raporları çıkarttık meğer normal dediği değerler normal değilmiş.. Kanıt olarak göstercem deyince anlaşmalı yanaştı hemen.. Çok rahatladım.. Ruh hastası zaten parasının peşine düştü. Ev almaya çalışıyor vs.. gündemi bu şu an..

Canım merhabalar bende öğretmenim ve aynı durum benimde başıma geldi İnan başından beri biliyorlar sakın üzülme ben boşandım tek dertleri para başka birşey degil sakın açık verme eline koz verme her hareketini delil olarak mahkemede öne sürecektir hatta iftira bile atabilir beni aldattı diye sağlık raporlarına iyi sahip çık bütün sosyal medya hesaplarını vs banka hesaplarının şifresini değiştir hatta telefon numaranı değiştir onlar zaten bugünün geleceğini bildikleri için bizden daha hazırlıklı oluyorlar rabbim yardımcın olsun sakın üzülme

Yok ya bu kadınlar da hiç akıl kalmadı böyle iğrenç bir adamla nasıl evlendiniz, nasıl evlisiniz ve nasıl bebek istiyorsunuz iğrenç ya

Bir yakınımın tıpa tıp aynısı yaşadığı durum. Adam kısır olduğunu bir kaç yıl gizlemiş. Yakınım çok aşıktı, severek evlendi, sonra ortaya çıkınca kabul etti durumu çook uzun yıllar evli kaldılar ama boşanmadılar bu sebepten dolayı taa ki adam bir kaç yıl önce onu aldatana kadar. Aldatma olayından sonra boşandılar, adam bir süre taktı buna kafayı, evine gizlice girip eşyalara büyük zarar vermeler, saldırganlaşıp çirkinleşti, yakınım il ve iş değiştirip izini kaybettirdi. Ben bu konudaki özel durumlarını eşiyle paylaşmayanların iyi niyetli insanlar olduğunu düşünmüyorum.

Evliliğinizi gözden geçirmenizi öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…