Eşim kısır olduğunu gizlemiş. Sizce boşanmalı mıyım

Bence size önceden söylememesi sorun değil olabilir insanlık hali sizde de bir sorun olabilirdi sonradan da çıkabilir evlilik iyi günde kötü günde,yalnız tüp bebek masraflı diyip tedavi olmaması bence çok kötü ve bencilce insanlar kredi çekiyor evini satıyor çocuk sahibi olmak için paradan eşyadan daha önemli.En lüks içinde yaşasan da evladın olsun istersin baskın çıkar ama eşiniz de çok paragöz ve suistimal ediyor bence boşanmayın çözülecek konular maaşınızı vermeyin sahip çıkın yatırım yapın kişisel sonra çocuk için yaptırım uygulayın tedavi için

Neden çocuk yapmaya çalışıyorsun böyle adamla onu anlamadım yaadam işine gelirse diyor ciddi bir meseleyi gizliyor siz boşanalım deyince tek düşündüğü mallar nasıl bölünecek.üstüne maaşı adama veriyorsunuz şaka mısınız?

Abla bu adamdan neden çocuk yapmak istiyon

hem senin parani alıyor, hem de çocuğu para mi icin istiyorsun diyor...

Erkek olarak mahcup olacak ondan söylememiştir..ama genel olarak tuhaf bir adam gibi geldi ..hazir çocuk da yokken ayrılabilirsiniz..bu adamda cocugun olmayışı sizin için hayırlıdır belki de..paranizi da vermeyin artık,neden maaşınıza sahip olmuyorsunuz..zaten paranızı veriyormuşsunuz, çocukla mi kendinizi garantiye alacaksınız.. 25 binle nasıl kendisine sürekli ev araba alıyormuş orayı anlayamadım..

Bu adamla ortak danaya bile girilmez birde cocukmu yapacaksınız. Yol verin gitsin ne koca olur nede baba

Benimde başıma geldi buna benzer 5 yıllık evliyiz ben hiç hamile kalmadım bende eşimin sorununu 2. Yılımda öğrendim bana hiç bir şekilde söylemedi bildiği halde o ve ailesi hep yeni evliyken beni gösteriyorlardı doktorlara hiç birşey çıkmıyordu benden tam tersi ay ay kontröllere giderken iki yunurtalarımında catladığını söylerdi doktor bende hep kendimi suçlardım catlamış uzanmadım tutmadı diye işte vs. Birgül baktım evi temizlerken kaynanamın giyinme dolabında söz günümüzden 1 hafta önceye 2017 de test yapılmış hastane kağıtlarını gördüm bir kaç tane üst üste beynim yandı durdu belkide ben onu görmeseydim hala bilemeyecektim eşindeki sprem azlığını hep benden bildiler hakkımı o konuda helal etmiyorum çok şükür bende hiç bir sorun yok ama çok yıprattılar beni çok.

Eşiniz dürüst değil. Özeleştiri de yapmıyor. Üstelik paragöz. Böyle birinden ben çocuk istemezdim zaten.

Umarim boşanmişsinizdir konu eski ama adam sizi kullaniyor safliginizdan resmen yararlaniyor paranizla yatirim yapip gununu gun ediyor adam olmamiṣ babami olucak uzulmezdim bile boşarken.

Bi akrabam sperm azligi ve az olanlarin da kalitesiz olmasi sebebiyle ameliyat oldu ve su an 3 cocuk sahibi.

Esiniz neden ameliyat olmak yerine ailesine sizi hedef gosteriyor anlayamadim?

Sizinle para için evlenmiş. Bundan çocuk yap8lmaz bosan

Ve siz sizi ortalara atan adamı 2 yıldır çocuğu olsun diye doktorlara taşıyorsunuz. Ne önemliymiş bunların onuru gururu. Sizinki daha mı az önemli hala yüzlerine bakıyorsunuz?

Basbaya gizlemiş ve hukuken ( bildiğim kadarıyla) direk boşanma nedeni. Yaptığınız yatırımları da yariyariya bolusturun tek başına mı yapmış ondan çok kazaniyorsan hatta daha fazla da alabilirsin dekontlardan yolladigin para çıkar zaten.

Son soru evet olur çünkü çoğu erkegin umurunda değil dikkat edersen toplumda çocuk olmuyorsa ilk kadın doktora gidiyor süreli tedavi görüyor doktor zoruyla erkeğe test yapılıyor ama asla kondurulmuyor.

Bu kadar şey yaşamışken bebek konusunu takmaniz ilginç. Allah in vardır bir bildiği. Adam sizi sömürüyor resmen böyle bir adama çocuk yapmak istemek ...

Evet dogru, hakim anında boşar zınk diye.

Çocuğa o kadar odaklanmışsınız ki diğer sorunları görmüyorsunuz,ne desem bilemedim ama bu adamdan yar da olmaz babada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…