Eşim kısır olduğunu gizlemiş. Sizce boşanmalı mıyım

Adam kısır değilmiş ki kısır olsa kimden hamile kaldın diye sana kızabilirdi:) kısır olduğunu söylemesine kadar sizin başka sorunlarınız var bence ve ayrıca kazandığın maaşı da abartma öyle para için evlenilecek bi maaş değil.

Evlenmeden önce özel hastanede test yaptırmalıydınız. Siz çocuk sahibi olmasaydınız sizi hemen boşardı. Erkekler affetmez. Hiç acımaz.

Böyle şeylerden çok korktuğum için nişanlımla onun çalıştığı özel hastanede testler yaptırdık.

Sadece kısırlık değil ya genetik geçişli hastalıklarını (akdeniz anemisi taşıyıcılığı düşmanıma dilemem der nişanlım hep ya da şeker hastalığı , sma v.s ) saklasaydı ne yapardınız ya böyle genetik geçişli hastalıkların taşıyıcılığı olan adamdan çocuğunuz olsaydı ?? Ömür boyu gözleriniz yaşlı sinir stres sahibi maddi manevi çöküş yaşardınız.

Ya ben anlamıyorum cidden memlekette sağlıklı adam mı kalmadı ?

Adam paragöz cimrinin önde gideni bir de

Anne olmak en doğal hakkınız. Çocuk evin neşesidir. Çocuk yoksa elin adamını niye çekeyim ?? Çocuğum olmasa bile bir şekilde evlatlık alırım her türlü anne olurum..

Ay ben daraldım konu sahibi bu adamı at çöpe gitsin boşa ya

evlenmeden önce ne konuşuyorsunuz anlamıyorum yakınlaşma sex ten önce asıl bu konular konuşulmalı netleştirilmeli

konu sahibi anlasmali bosanmis zaten, agustos ayinda hatta.onceki sayfalarda ywziyor

Konu bunu gizleyip gizleyemez değil, sana değer vermeyip paragöz olması.siz hâlâ neyin derdindesiniz.

Neyini affedeceksiniz
Adam sizi insan yerıne koyup
Cocugumuz olmuyor dedıgınızde bır tedavı olmayı bırak gecıstırmıs
Resmen bılerek sızı kandırmıs
Ve cocugu kendı cıkarların ıcın ıstıyorsun derken
Bu nasıl bır zıhnıyet
Ve bu zıhnıyettekı bırıyle neden aynı evı paylasıyorsunuz
Belkıde Allah korumus ..cocugunuz olsa bu adamla ömür boyu para kavgası yapacaktınız
Cocugunuzun ihtiyaclarını herzaman savurganlık olarak gorecektı
sınırlerınızı daha cok bozacaktı
Sıze cocugu kenı çıkarların ıcın ıstıyorsun dıyen bır ınsanın yuzune bakmayın!!

Nikah masasından sonra hiç bu kadar emin evet dememiştim EVET !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…