Eşim kısır olduğunu gizlemiş. Sizce boşanmalı mıyım

birincisi evet bu önemli bir konu ,o yüzden evlenmeden önce söylemeliydi,ha siz onu öyle de kabul ederdiniz eğer seviyorsanız zaten ama o söylemeliydi.
ikincisi tüm para sizin neyin hesabını yapıyorki.
aslında varya genç kızlar evlnmeden malı mülkü alacak sonra adamlara kalmayacak,en akıllıcası bu ,yoksa sülük gibi yapışıyorlar sonra ayır ayırabilirsen

Neden size kisirim desin anlamadim. Kisir olsa hamile kalamazriniz.
Buna gelene kadar daha büyük sorunlariniz var bence. Adam sizi kasasi gibi kullaniyor. Neden maasinizin neredeyse tamamini kendisine yolluyorsunuz?

Edit: Boşanmışsiniz zaten. İyi de olmus.

Gözünüz aydın, koca bir kamburdan kurtulmuşsunuz. Bundan sonra neşeniz, keyfiniz bol olsun.

Evlenmeden önce öyle bir teshis konulmuş çünkü. Hemen hamile de kalmadım. Denedik kaç ay ve hamile kalınca kendisinin sperm testi verdiğini ve değerlerinin kötü olduğunu öğrendim? Normal mi? Evleneceği kişiye söylenmez mi sizce? Azospermi ile bile hamile kalanlar var.. sonuçta tek sperm bile yetebiliyor.. zaten ödü patladı bu konudan dilekçeyi görünce hiç uzatamadı bile. Yoksa para koparmaya çalışmıştı başta..

Peki sizin ona verdiğiniz onca maaşınız ne oldu?

Tabi ki boyle bir test yaptigini soyleyebilir hatta söylemeli böyle değerim diye.
Demek istediğim infertilite durumu yokmus. Kısırım demesine gerek yokmuş.

Yani gerçekten anlayamıyorum. Birde öğretmen eğitimcisiniz.
İlk baştan evlenmeden size o sinyalleri veren biriyle evlenmek niye?
Evlenmek yetmemiş gibi birde çocuk yapmak istiyorsunuz şaka gibi.
Bir an önce boşanmanızı tavsiye ediyorum. Yoksa beyefendi sizden daha zengini bulunca sizi boşayacaktır zaten.

İkimizin. Annesine falan da para vermez. Annesinin ilaçlarının bile parasını alır. Benimkilere bir şey demez ama. Hatta bana annem ölünce paralarını yicez iyi davranalım demişti bir kere.
Annem ölünce paralarını yeriz adam annesine bunu diyorsa size ne yapmaz yuh diyorum

Oh sefanız olsun. bi kuaför randevusu, yeni kıyafetler, arkadaşlarla bi kahve ne iyi gider şimdi

Cok sıkıntılı boyle bir durum asla gizlenmez gizlenemez ayrica parayi seven adamdan bir cacik olmaz. Ek olarak en buyuk sorunlarindan birisi de sizi en cok istediginiz şeyle vurmasi yok vazgectim tup bebek ne demek. Oyuncak mi bu ?

Cok sıkıntılı boyle bir durum asla gizlenmez gizlenemez ayrica parayi seven adamdan bir cacik olmaz. Ek olarak en buyuk sorunlarindan birisi de sizi en cok istediginiz şeyle vurmasi yok vazgectim tup bebek ne demek. Oyuncak mi bu ?
Evet öyle bi huyu vardı. Zayıf noktamdan vururdu. Neyse ki ayrıldık kurtuldum kendisinden çok şükür

Adamin paradan baska derdi yok. Lurfen parani adama verme artik

Kardeşim bu kadar mı kocasız kaldınız ya.
Adam paran için evlenmiş elindeki parayı alıyor sen bu adama çocuk yapmak peşindesin.
Gerçekten burdakı konulara aklım almiyor.
Kaç yaşındasiniz küçük olsan neyse de koskoca kadınsiniz

Yeni hayatınız size huzur ve bereket getirsin

Cok sevindim bosanmaniza ve kararlı olusunuza, hayırlı olsun konunuzu ilk okudugumda kendi evliligimde benzer çok şey görmüştüm. Varikosel ameliyatı, sperm sayısının az çıkması vs. Benim eski eşim de bu durumukompleks yapmıştı, inşallah verdiğiniz paraları geri almissinizdir o adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…