Eşim kısır olduğunu gizlemiş. Sizce boşanmalı mıyım

Aslında mahkemeye gidip bu adamın çocuk için tedaviyi reddetmesini ve elinizden zorla maaşınızı aldığınız ispatlarsaniz tek celsede boşanirsiniz.Yedirdiginiz paraları da tazminat olarak alırsınız.Size düğününüzde altın takılmayı bile layık görmemis.Uyanik herif biliyor kadına kalacağını altının.

Benim 25 binin olacak neler yaparım neler.Mezarima mi gotureceksiniz bu parayı.

Size askim demez cunku sevmiyor. Paraniz icin sizi tutuyor. Hala bu olanlara karsi bu kadar yuksek meblagda paralar gondeiryosaniz vay halinize. Bu adam sonunda sizi bes kurussuz ne yapar ne eder kapinin onune koyar.onleminizi alin derim.cocuk vermiyor parada vermiyor bari sizde elinizdeki parayi vermeyin

Hanımefendi siz iyi misiniz? Okula gitmemek gibi bir şey olabilir mi? Hem de özürsüz, "Ya bu hafta da son hafta, ben gitmiyorum." diyebilir mi bir öğretmen? Bir gün özürsüz işe gitmemek ceza sebebidir. Meslekten mene kadar gider. Eğer gerçekten sektörden biri olsaydınız 657'den haberdar olurdunuz. Ayrıca ülkemizde öğretmen olma koşulları bellidir: Eğitim Fakültesi mezunu olmak ya da denk bölümden mezun olup yüksek lisans tarzında bir ek eğitimle formasyona sahip olmak. Siz bunlardan herhangi birine sahip değilseniz "öğretmen" olamazsınız. Sanırım öğretmen olamadığınız için sektöre hakim olmamakla birlikte içinizde bir nefret de oluşmuş. Ben devlette öğretmenim ve her gün okuldaydım. Benimle birlikte tüm öğretmen arkadaşlarım da okuldaydı. Lütfen olur olmaz hedef göstermeyin kimseyi, zaten öğretmenler türlü türlü sıkıntılarla uğraşıyor. Ülkenin geleceği bizim elimizde şekillenecek, biraz destek... Geçen konuda uzadıkça uzamıştı mevzu, dahil olmaya gerek görmedim. Hâlâ aynı konuyu açmak aşırı gereksiz geldi bana. Kabak tadı verdi yani...

Böyle birinden çocuk yapıp ömür boyu kopmayacak bi bağ kurmak için bu israriniz ne peki? Adam çok planci, samimiyetsiz, kişiliği hiç oturmamış, itici biri. Mesleginiz var, maaşınız güzel, yaşadığınız şey evlilik falan degil, resmen savaş, bi de çocuk da çocuk diye tutturmuşsunuz, neden yani?

Mobil şifreleri var bakıyorum ordan zaten borç belli onun maaşı belli. Ama yine de kimseye güven olmaz eş de olsa
Sizden aldığı paraları ne yapıyor peki ?
Ayrıca eğer cocuk sahibi olamama durumu varsa baştan söyleyecekti onu o zaman da siz kabul ederseniz evlenirdiniz

Hayallerinizi yıkacağım ama büyüklerimiz derki 'kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez'
Ben en çok siz Dr Dr gezer masraf ederken bebek olmayacağını bile bile ses etmemiş o çok ağır. Mucize bebeğinizi kaybettiğiniz içinde üzgünüm

haklıyken haksiz duruma dusmek bu olsa gerek kısır ne demektir bu nasil bi asagilamaktir senden saklamasi yanlis hatta bitirme sebebi olabilirdi ama kısır kelimesi hatta konuyu acarken bile esim kısır oldugunu gizlemis diye acman hakkinda iyi dusunmeme sebebi oldu benim. bence baya agir konusmussun en azından neden gizledin diye istedigin kavgayi edebilirdin ama o kelime beni benden aldi ve burada cocugu olmayan bütün arkadaslar bu konu basligina cok üzülecek.

Adam sizi para için kullanıyor ne tüp bebeği ne kısırlığı

4-5 bin alıp gerçekten 1 aylık emeğinizi 25 bin ona mı gönderiyorsunuz
Allah akıl fikir soksun size

Gönderdiğiniz parayı da başka sevgili ile yemiyorsa ben de defne değilim

Tüp bebek için doktor bakarken olur da bi bok olursa hesabını sorarım dedi hatta.. annesine falan sürt..k diyen biri kavga sırasında. Hakaret olmadan kavga olmazmış bana böyle söylüyordu.
Ayyyyy bu kadar cins herifi baba yapacağım diye uğraşmayın siz de lütfen. Allah akıl vermiş kullanmamak için neden bu ısrar ?

Ben mi acaibim insanlarımız mı Adam aslaka cinsinden bir kene bile değil, kene biti sen hala diyorsu n ki bundan çocuk yapıcaktım ama çok kırgınımmmm. Tövbe est arkadaşım sen iyi misin admaın derdi anca paralarını yemek bu dert değil ama çocuk mu dert? Kaç kurtar canını besleme bu iğrenç herifi.

Seversiniz tabi ki neden olmasın ama elbette doğru insan çıkar karşınıza sizi karşılıksiz seven ama bu adam o kişi değil.

Nerden tutarsanız tutun elınıze kalacak bı evlılık.
Bu adama maası vermek kımın fıkrı?
Ben bu kadınların 1 ay calısıp maas kazanacak zekaya sahıp olup,onun yonetiminı yapamaayacak zekaya sahıp olmamasını anlamıyorum.
Bu adamı bıde baba yapıp tuy dıkme ıstegınızı de anlayamadım.

Siz neyi nasıl hissediyorsanız öyle görünüyor buradan da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…