Eşim kısır olduğunu gizlemiş. Sizce boşanmalı mıyım

Ne farkeder ki. Adamın karakter berbat veya size zerre sevgisi yok. Kötü çok kötü bir evlilik gördüm ben . Bitirin gitsin uğraşmaya değmez

İğrenç bir adam yapmayın bunu kendinize , çarır çatır boşanın alın hakkınızı

Eşim sağlıkçı bekarken merak edip baktirmis, nisanliyken bende sorun yok haberlerin olsun demişti çok şaşırmıştım , haberi varsa soylemeliydi tabiki

Onu affetmek için bebeği yerine koymak ? Birini affetmek için bebeğinizi mi kurban vereceksiniz. Allah aşkına iyi düşünün. Her kavgada mal mülk düşünen bebeğin sorumluluğunu alır mı? Siz işe araverip para getirmemeye başladığınızda adamın gerçek yüzünü göreceksiniz. Parayı hep hesabına mı gönderdiniz. Dava açarsanız bunu da dosyaya eklediniz. Hakkınız olanı alın. Yarı yarıya boşuna kazancınız gitmesin

O şerefsizi boşa herşeyi de elinden al. Sırtını sana dayamış, birini bulsa kendi gider zaten. Besleme bu herif adam değil. Çocuk yapsan babalık mı yapacak sanki.
Kendi yolunuza gidin.

Parayı banka üzerinden gönderiyorsunuzdur inşallah? Satılan arabanın parasını da banka üzerinden göndermişsinizdir di mi? Bunlar kanıt olabilir
Aslında baştan ne olduğunu belli etmiş siz konduramamışsınız.

Öncelikle kısır çok ağır ve kötü bi söz . Evliliğiniz zaten yolunda değil . Eşinizin sperm sorunu en son konu olmalı . Ve bu arada gayette hamile kalmıssınız . İnfertile olabilir ama bu çok çok düşün bir yüzdedir . Birkere doğal yolla kaldıysanız ikincide olur ama bence yapmayın . Oturmuş bir evlilik bile değil sizinkisi.

İnfertil kısır demek zaten. İlla Latincesini mi söylemek gerekiyor kibarlaştırmak için?

İnfertil kısır demek zaten. İlla Latincesini mi söylemek gerekiyor kibarlaştırmak için?
İlle latincesini söylemek gerekmiyor insan olmak icin. Burada cocugu olmayan ve yüzlerce infertil teshisi alan insan varken bir koca kötü dahi olsa hastalıgından vurarak bu yorumu yapmak ve bunu normal karşılamak özür dilerim insanlıkla alakası yok. Kısır kocam diye konu baslıgı mı olur? Bazı insanlık nüansları incedir

Paranizi bermeyin kesin ve net söylüyorum. Yada evin giderlerini ikiye bölün siz kendi payinizi ödeyin o kendi payini ödesin.

Saglik problemi herkeste olabilir buna dicek hic bir sözüm yok, hersey bizler icin basimiza ne geliceyini bilemeyiz.
Ama sperm sayisinin az oldugunu biliyormus ve soze asla söylememis, bence affedilir birsey deyil. Evlemmeden önce bu konuyu bilmek sizin hakkiniz üstelik ikinizi etkileyecek bir sey bu.

Bosverin esinizi cekmek zorunda deyilsiniz, kendi yolunuzu vizin ve bu adamai hayatinizdan cikartin.

Sorun sperm değil.. bana söylememesi.. ben neden olmuyor diye doktor doktor gezerken sıkıntı bende diye düşünürken beni geçiştirip hamile kalınca durumu söylemesi..

diyelim ki cocugunuz oldu (insallah diyemeyecegim cunku esinizin karakteri anlattiginiz kadari ile çöp) siz de mecburen ucretsiz izne ayrildiniz. bu adam sizi kuru ekmege muhtac eder. bi komsumuz vardi adam avukat kadin ev hanimi evde makarmadan baska yiyecek bir seyleri yoktu. adam disarda yemkleri yiyor ve esini evde kuru makarnaya layik goruyordu. sizin de bu durumda veya bu durumdan hallice olacagjnizi dusunuyorum. para =siz bu adamin gozunde. malesef bazi erkekler boyle.evlenmeden once hic sinyal vermedi mi cimrilge dair?

Cimriydi ama kendinden kısardı. Bana düşkündü 5 dk bile görmek için saatlerce yoldan gelirdi.. evlendikten sonra daha ilk hFtalRda değişti.. sürekli para hesabı yapardı ama iyi arabayı ben kullanırdım kendisi eski olanı kullanırdı. Kendine bir şey almazdı ama bana istediğim şeyleri alırdı 5 taş vs dyson en yeni iphone falan benim bunları sevdiğimi biliyor ve kırmazdı

Kendinize yazık etmişsiniz.Asgari ücretle anne baba olanlar var.25 bin lira ile nasıl çocuk istemez? Çocuk yapsanız çocuğa eziyet olur amaokulu masraf gelir.Resim defteri bezi masraf gelir bu adama.Bosanipta başkasıyla evlenin.Nedir bu erkek kadın maaşı mi yer ? Erkek az para alırsa eşinden belli miktar para alabilir.Daha fazla almamalı.

Tavlamak için yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…