Eşim kilolarımdan rahatsız olduğunu dile getirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyi sevişen üye ödülü verelim bence monoton seks hayatı sahibi üyeler olarak

Valla kibledim bu üyeyi. Konu sahibesi patlayana kadar 3 tabak yemek yiyorum diyor, şeker komasından öldü ölecek bu güzel üye de kocasının üstün pompa kabiliyetinden bahsedip duruyor allah akıl fikir versin

Son düzenleme:
Seks önemli ama mdjdjfjfjfjf kilo etkiliyor yani

Valla kibledim bu üyeyi. Konu sahibesi patlayana kadar 3 tabak yemek yiyorum diyor, şeker komasından öldü ölecek bu güzel üye de kocasının üstün pompa kabiliyetinden bahsedip duruyor allah akıl fikir versin
Abartmayın ya,bir yorumdan yürüdü iş:) Oysa ki yorumum gayet mantıklı.Fazla kilo yuruyusten,spora,cinsellige her seye engel bir noktada.Cinsellikten önce yuksek tansiyon,kolesterol ciddi sıkıntı. Akil dagitmadan once de gerisinin sana yetip yetmeyecegini düşün derim

Benim de aşırı zayıflık sorunum vardı iştahsızlıktan dolayı. Psikiyatriste giderek iştahım normale dönmüştü ve sonrasında kilo alabildim. Benim durumum acil olduğu için psikiyatriste gittim yoksa en iyisi ilk olarak psikologla görüşmek. Sizih bu derece devasa iştahınız normal değil. O kadar yemek yiyebilmek için beyne doydum sinyali gitmemesi gibi bir durum vardır muhtemelen. Artı olarak öğünleriniz sağlıksız da. Çok yiyin ama mesela sebze, yağsız et falan. Bilemedim...

Çok teşekkür ederim. Dilerim bu şekilde bir son yazarım buraya bende.
Söylendi ancak yaptırmadım henüz. En kısa zamanda tahlil yaptıracağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…