Eşim kilolarımdan rahatsız olduğunu dile getirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız yarası olanlar da hep zayıf, hiç kilo sorunu yaşamamış kadınlar genelde. Ne kadar ilginç di mi?

Him sitenin,boy kilo endeksini sen biliyorsun demek ki zayıf mi hepsi ? Hem zayıf hem cinsel hayat sektede demek ki daha büyük travma di mi ?
Yazanların çoğunu biliyorum, sakıncası mı vardı?

Hepimiz kabul ettik zaten çok kötü cinsel hayatımız olduğunu. Sitede muhteşem renkli cinsel hayatı olan sadece sizsiniz. Ödülünüz adresinize teslim edilecek bir hafta içinde

Bak gene diyorum bu kilo konusunda kadınların kadınlara ettiğini asla erkekler yapmıyor adamlara düz falan diyoruzda en azından sadece dış görünüşe bakmiyorlar ha bakanlar var mı tabi ki var herkes güzel yakışıklı insan ister ama olay sadece dış görünüş olamaz ya bu kadar sığ düşünce nasıl olabiliyor bu kadınlarda

Ajaha kendi yorumu yap çekil,cımbızla laf çekip,salca yapmakta üstüne yok.Kilo cinsel hayati etkiliyor halen destekliyorum yazdigimi,sakıncası var mı ?

Sende benim gibisin bence iraden zayıf tabii doktor değilim ben. Bende göbeği eritemiyorum ve pilava yeniş düşüyorum. Valla Allah senin de benim de sesimizi duysun duysunda irade versin :)

Ajaha kendi yorumu yap çekil,cımbızla laf çekip,salca yapmakta üstüne yok.Kilo cinsel hayati etkiliyor halen destekliyorum yazdigimi,sakıncası var mı ?
Nasıl etkiliyor mesela adamı eziyormuyuz napıyoruz sanki her adamda 20 30 dk performans gösteriyor yanlız hep biz kadınların kilosu kimse balkonlu türk erkeklerinden bahsetmiyor nedense

Kilo sadece gorsellik için değil,başta sağlık için sıkıntı.Kilolu kadin çirkindir diyen yok burda,erkek için de aynı,cinsiyeti yok bunun

Nasıl etkiliyor mesela adamı eziyormuyuz napıyoruz sanki her adamda 20 30 dk performans gösteriyor yanlız hep biz kadınların kilosu kimse balkonlu türk erkeklerinden bahsetmiyor nedense
YALNIZ kadınlara yakışmaz,erkekler de süperdir diyen de yok. Ben erkekte de kiloyu sağlıklı bulmuyorum, bu kadını aşağılamak felan değil,bu algıyı yaratan sensin kendi kendine

Kız öyle bir şey demedi yahu, forumun cinsellik bölümüne adımını bile atmıyor, öyle bir derdi olsa orda takılırdı.

Şu pozisyon meselesinde de 90 kilo kadın adamın kucağına oturursa adam ezilir (adamın kilosu daha büyük değilse) o yüzden sadece misyoner yapabilirler, cinsel hayatları ne kadar renkli olabilir ki demek istemiş, sonradan anladım

Yalnız doğuma üç beş gün kala bile sevişebiliyor insanlar gayet ne alaka misyoner acaba çok saçma şey okudum bu da ilk ona girer

YALNIZ kadınlara yakışmaz,erkekler de süperdir diyen de yok. Ben erkekte de kiloyu sağlıklı bulmuyorum, bu kadını aşağılamak felan değil,bu algıyı yaratan sensin kendi kendine
Ooo YALNIZ çok ezildim Benim birsey yarattığım yok 120 kiloda oldum şimdi zayıfımda kiloluykende gayet güzel cinsel hayatim vardı ayrıca çıtır bir adamla evlendim neyseki sığ bir adam degildi sen dikkat ette kucağında zıplayamazsan sorun yapmasın kocan ilerde sonuçta kilo aliyoruz veriyoruz kimsenin ne olucağının garantisi yok

Teşekkürler bu açıklamadan sonra anlaşıldığını düşünüyorum

Evet adamlar eziliyor ben cok ezdim

Sen kafanı yorma, Kiloluyken "DE" kocacim sever beni

Kadın cinsel hayatımızda problem yok dedikçe hayır var dedi yahu sanki her gece yanlarındaymış gibi şunu da savunmayın gözünüzü seveyim.

Hiç şişman olmadıysanız bu kadar emin olmanız da saçma. Etkileyen olur etkilemeyen olur. Bilemeyiz o kadar özeli
Kendisi dışında kimsenin cinsel hayatının iyi olduğunu kabullenmek istemiyor. Sadece kiloluların değil kendisine tepki verenlerin de cinsel hayatlarının kötü olduğunu iddia ediyor. Birazdan banane banane hepinizinki kötü bir benimki iyi diye ağlaya ağlaya tepinmesinden korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…