• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim kendi oglunun sesine bile katlanamiyo ;ailesiyle yasamami istiyo ki cocuga baksi

evlenince söz vermiyor muyuz,
iyi günde kötü günde,
HASTALIKDA sağlıkda, diye..
hasta diye bırakıp gitmek olur mu?

sizde her an bir şekilde hastalanabilirsiz..
çünkü herşey insanlar için..
hastalandığınızda (ruhsal veya fiziksel),
eşiniz arkasını dönüp gitse kalbiniz kırılmaz mı? üzülmez misiniz?

eşiniz 11 yaşından beri bu rahatsızlıkla yaşıyor ve hastalığı artık KRONİKLEŞMİŞ..
Acilen doktorunu değiştirin, ilaçlar ve dozları
onun için belliki yetersiz..
çok daha uzman bir psikiyatra gitmesi ve ilaçlarının dozunu artırması lazım..
ve psikoloğa da gidip terapide uygulanmalı..
o zaten hastalığını reddetmiyorki..

nice rahatsızlığını reddeden hastalar (şizofrenler mesela)
tedavi görüp yaşam kalitesini düzektirken,
obsesif bir hastamı düzeltemeyecek..

diyorsunuz ya, ona kıyamıyorum, diye..
bence yine kıymayın eşinize..
hasta diye onu bu hastalığıyla yüzüstü bırakıp gitmeyin..
onu tedavi ettirinki, babalık duygusunu sonuna kadar o da yaşasın..
emin olun ki, onun evladına karşı tutunduğu tavır, kendi elinde olan birşey değil..
hep hastalığının etkisiyle öyle davranıyor..

eşinize yardımcı olun..
o babalıkdan mahrum kalmasın, oğlunuzda babasından..
...........
yazdıklarına katılıyorum arkadasım uzerıne dıcek laf bulamadım onunde saygıyla egılıyorum:42::42::42::42::42::42::42:

çocuğum için dayanıyorum demene falan kesinlikle inanmıyorum kusura bakma, sevgiliyken nişanlıyken neredeyse haftada bir konu açmışsın, nişanlıyken çok bağırdığını bu yüzden gelinliğini bile konuşamadığını falan yazmışsın, adamın nasıl olduğu gayet belliymiş, daha 10 günlük evliyken yine sık sık konu açmaya başlamışsın ve sonra çocuk yapmışsın yine konular...

yani bile bile herşeye lades demişsin, aynı eşinin ailesine olduğu gibi sen de eşine bağımlısın, çocuk karar versin falan bunlar boş laf. çocuk sana yalvarsa bile ayrılacak değilsin. ama şunu anla 3 yıldır aynı yatağa girmediğin adamla zaten ayrısın. ayrıl nafakanı al, çocuğunla huzurlu bir hayat sür. o adam sana dertten başka ne veriyor? belli ki ne çocuk ne de senle mutlu değil, o da anneciğinin dizinin dibinde yaşar öyle mutlu olur.

kusura bakmayın sıtede henuz cok yenıyım belkı hıc alakası olmayan bıyere yazıyorum ama özur dılyorum nasıl konu açılcagını bırı banada anlatabılırmı bayadan berı sıteyı kurcalıyorum anlayamadım ıyı geceler herkese

Şuuru kapanmış onun çelik tavayla şöyle bi kafasına geçirin açılır.. :4:

Düşünmek bile tüylerimi ürpertti. hep mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu. sonradan olduysa iyi. en azından doktora gider düzelir. ama hep böyleyse... diyecek bişi yok....Allah yardımcınız olsun.

Back