• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam ne etsem bı ra ka ma dım !!

adam çocuğu için s...tir çekmekte haklı ... burda hangi kadın evladına gıcık kaptı diye ters davranan adama haklısın diye kucak açar? sen evli çocukla yapabilecek kişilikte bir insan değilsin,zorlama kendini çok yorulursun yoksa... 1.5 seneyide güzel günlerdi deyip hatıra olarak bırak,yoksa senelere yazık olmasın derken kendine yazık edeceksin

İleride evlat sevgisini bir tadın bakın bakalım gözünüz başka bişey görüyor mu?? Şu hayatta üzerine geçebilecek başka bir sevgi yok bu kadar net söylüyorum.
Konunuzu okudum ve sizi anlamakta zorluk çektim. Bu kadar genç bir yaşta aranızda 13 yaş fark olan çocuklu bir adamla ne işiniz var??
Yarın evlendiniz diyelim sizin hiç bir beklentiniz karşılanmayacak farkındamısınız?? Adam bütün heyecanları sizden önce tatmış olacak. Her gittiğiniz yerde çocuğu olucak yanınızda. Belki çocuk ileride tamamen yanınıza yerleşmek isteyecek. Bunlara gerçekten hazırmısınız?? Yada neden sizin gibi genç biriyle ilişki yaşamak varken kendinizi bu döngüye soktunuz?? Bi silkelenin lütfen yeryüzündeki tek adam o değil. 23 yaşında yaşadığınız 1.5 yıllık ilişki kocaman bir tecrübe sadece. Adam size çok değer veren biride değil üstelik. Neden bu hayatı kendinize reva görüyorsunuz merak ettim..
Bir tane kızım var ileride bu şekilde seçimlerle karşıma çıksa ciddi bir hayal kırıklığı yaşatırdı bana.
Kocaman hayat önünüzde nolur açın gözlerinizi ve daha hiçbir arkadaşınıza bile tanıştıramadığınız şu adamı terk edip yaşınıza statünüze ailenize uygun birini seçin yanınıza.

Daha 23 yaşındasınız, 36 yaşındaki adamla işiniz ne?
Böyle bir ilişki yaşayacak olgunlukta olmadığınız kardeş konuşması yapmanızdan belli. Daha ortada bir şey yokken ufacık çocuğa böyle bir şey sormak çok anlamsız.
Hem adamın yaşına göre küçüksünüz hem de 8 yaşındaki bir çocuğu idare etme konusunda...

"1,5 yıl emek verdim" diyorsunuz, adam 8 yıllık çocuğunu sizden çok seviyor diye bozuluyorsunuz. Adam çocuğunu tabii ki herkesten çok sevecek.
Ayrıca annesinin ilgisiz olduğunu nereden biliyorsunuz?
Kadın tek başına yapmadı o çocuğu. Gerekliyse 10 lira da ister, 10 bin lira da ister.
Çocuğun ihtiyacı ne ise öncelik odur. Yeri gelir sizden kısılır, evden kısılır çocuğa harcanır.
İnsanlar böyle çocuk büyütüyor. Çocuk sizin değil diye bu durum gözünüze batıyorsa bu ilişki baştan hata zaten.

Kendi yaşınıza, şartlarınıza, beklentilerinize uygun birini bulun. Böyle hem kendinize yazık edeceksiniz hem o çocuğa hem de doğacak çocuklarınıza.

Oncelikle kendini ona sevdircegine alismasina caliscagina lop diye kardes ister misin demek cok abes geldi konunun gecmisini bilmiyorum. Zaten bosanmis cocuklarin pskolojileri daha hassas. Evlenmeyin bence herkes icin hayirli olur.
lloop diye sormadım bizi sevgili bilmiyor daha önce buluştuk 3-4 kez konusu geçti sordum bu

offff peki peki olumsuz olumsuz ayy yorum yapmayın lütfen laf anlatcağım diye.
Ayy nolur anlat anlat dayanamam şuraya bayılırımm :( :( :(
Ne edersen kendine
Edersin kendi kendine!
Ha bi de
Men dakka dukka ;)
Kapiş?

lloop diye sormadım bizi sevgili bilmiyor daha önce buluştuk 3-4 kez konusu geçti sordum bu

Ordan bakinca da burdan bakinca da lop diye olmuş.Konu nasil acildi sen acmissin besbelli. Bilmese bile anlamistir cocuktan hicbirsey kacmaz kimin sevgili kimin arkadas komsu oldugunu cocuk anlar.

Benimde eşimden önceki sevgilim evlenip boşanmış çocuğu vardı, görüşürdük babası bana bırakırdı giderdi, fakat bizle yaşayacaktı ve ben hiç evlenmemiştim, çocukların tabiki bir suçu yok ben kabul edemedim ayrıldım, maddi durumu çok iyiydi çokta rahat edecektim genede istemedim, acaba sizi maddi durumu falan mı etkiliyor, siz 23 o 36 yaşındaysa, hakkınızda hayırlısı olsun.

Önceki konumu okuyanlar bilirler dul ve çocuklu biri ile evlilik düşünüyordum. Hala onla mı berabersin diyecekler vardır belki evet :kızgın:şuanda çok konuşmuyoruz ama en son oğlu ile oturup yemek yedik mesele kuzenlerinden açıldı bir kuzeni ile hiç anlaşamıyor ondan yaşı küçük bende belki senin ağbilik yapmanı bekliyordur, onunla oyun oynamanı dedim. Arayada kardeşin olmasını ister misin ? dedim çocuk direk olarak istemiyorum değil ''ben tek iyiyim'' dedi. Başımdan kaynar sular döküldü bu meseleyi o kadar çok taktım ki gece rüyalarıma bile girdi. Ondan sonra film koptu zaten bende. Ben ters davranmaya başladım bana zaten devamlı oğlum oğlum böyle ben dengeyi kuruyorum diyor ama bence hayır bana en son oğlum senden kıymetli, onu istemeyen benide istemez, defol git o zaman dedi.

Ben emek verdim 1.5 sene oldu bırakması çok zor benim belkide takığım bilmiyorum ama çok yıprandım. Ailemden ya da çevremden kimse bilmiyor beni tutup sarsacak ya sen ne yapıyorsun kendine bunu mu reva görüyorsun diyecek birisi yok.:KK43: ben mantıken bitmesi gerektiğini biliyorum ama kalben..sevgim ağır basıyor. Onun beni tınlamaması, hele muhatap almamasına çok içerliyorum. Kendime diyorum ki bu adam dul 13 yaş büyük oğlu var eğitim durumunuz eşit değil sen ondan uzunsun annenin karşına çıkarsan ne der diyorum ama orda kalıyor sadece. Ben ilk 6 ay çocuğa karşı böyle değildim. Ama çocuk yüzünden o kadar çok planım bozuldu ki, o kadar çok beni ezip geçti ki 1 hafta 1 ay önceden gününü kararlaştırdığım şeyler bir anda bozuldu. Annesi desen cumadan yolluyor babaya her tatilerde hafta içi eve 8-10 arası geliyor annane bakıyor çocuğa bir hafta sonu demez mi insan hafta içi al ben oğlumla pazar kahvaltısı yapacağım hiç duymadım.

1.5 senedir..Bu durumun evlilik hayatımı çok etkileyecek hatta benim için çocuk çok önemli çocuğumuz olsa ona tam olarak ilgi göstermeyeceğini düşünüyorum onada dedim hayır ne alakası var etle tırnak ayrılır mı diyor. Evlenirsek bazen hafta içi bazen hafta sonu alacağım çocuğu diyor. Bizim planımıza bağlı sen sadece ablalık yap ben senden başka sorumluluk beklemiyorum diyor ama ben annesinin ilgilenmediğini gördüğümden babasına çok bağlı çocuk biliyor annesinin ilgilenmediğini yapamıycağız gibime geliyor. Kendi çocuğum olsa onu babasından çok severim ama direk eşime oğlum senden kıymetli denmez ya ben demem ama o bana dedi kızgınlık anında söyledim diyor. Beni oğlu için hep ezip geçicek gibi me geliyor ki şimdi bile böyle ben bekar olduğum için anlayamıyorum onu. Bırakmam lazım biliyorum ama bir türlü olmuyor yapamamadım bana yol gösterir misiniz çünkü tek buraya derdi mi yazıyorum :KK43:
Bırakmaniz lazım.birbirinize göre değilsiniz.bu kadar basit.sevgi değil bu takinti.adamin cocuklu olduğunu biliyorsunuz.ama bu işler böyle.cocuguyla ilgilenmeyen adam yarın sizinle çocuğu olduğunda da ilgilenmez.cocuk zaten ben tek iyiyim demiş ve adam kesinlikle çocuğunun psikolojisini düşünüp 2.cocugu istemeyecek ya da yumurta rezerviniz sıfırlama kadar bebek olsun diye tartisacaksiniz.bir ömür üzülmenizdense 1 süre uzulun derim

Niye işgüzarlık yapıp çocuğa kardeş ister misin diye sordunuz ki? Bu konuyu çocukla konuşması gereken kişi siz değilsiniz bir kere. Öyle bir durum olursa babası konuşur. Ortada henüz evlilik bile yokken kardeş ister misin diye sormak nedir yahu. Ben çocuğun yerinde olsam daha büyük bir tepki verirdim.

Evet sevgilinizin size kullandığı cümle ve üslup kırıcı. Ancak gerçek bu. Oğlum, hala evli olduğum kocamdan da kıymetli. Tabi ki oğlumu daha çok seviyorum. Hatta yeryüzünde ondan daha çok sevdiğim bir canlı yok. Emin olun bu çok normal bir durum. Düşünüyorum eşimden boşansam, ileride evlenmeye kalkışsam oğlumu sevemeyen bir adamı hayatıma almam. Eşin yeri ayrı elbette sevilir, değer verilir vs. Ancak eşe olan sevgi bitebilir. Bir imza ile hayatından çıkabilir. Evlat öyle mi? Ne yaparsa yapsın, ne söylerse söylesin evladım olmaya devam edecek. Böyle bir gerçek varken tabi ki ondan kıymetli kimse olmayacak hayatımda.

Adamın çocuğuyla kendinizi yarıştırmayın, üzülen siz olursunuz. Sizden vazgeçer ama evladından vazgeçmez. Bunu kabullenin.

Normal tabi ama kadın hafta içi eve geç geliyor 1 mayıs 30 ağustos vb tatillerde bile çocuğu babaya yolluyor zaten yazın full babada bir hafta sonu sen hafta içi al ben pazar oğlumla vakit geçireceğim dediğini duymadım 1.5 senedir sevgilime mesaj atıyor 10 lira el işi parasını verdin mi diyerek hiç ilgi alakayı geç çocuğa 10 lira bile harcamayım diyor öyle

Çocuğu ise tabiki istetecek ne demek o öyle ? Tabiki babası sorumluluğunu alacak tabiki iletişimde olacak . Sizin anlamamanız normal bu durumu ancak ayrı dünya insanarısınız onu diyeyim sana bırak sen bu adamı olmaz sizden bşr şey

Herkes ayrı bir şekilde tepeme binmiş :) biri kötü enerji aldım, biri para mı var o yüzden mi bırakamadın, biri bilerek konuyu oraya getirmişsin getirmedim konu kuzen ile anlaşamaması ağbi olmanı bekliyordur vb vb bende sordum babasından kötü tepki almadım sordum diye ki kesin derdi neden sordu ne gerek vardı diye . Bugünde sormam abes miydi x bir şey dedi mi Sonrasınsa dedim hayır arada bende soruyorum yolda bebek görüp çok tatlı baba keşke benimde kardeşim böyle olsa ama kuzenim gibi büyümesin Sonra gıcıklık yapıyor demiş. Ben sadece akıl almak için yazdım buraya ailemin vereceği tepkide belki daha fazlası ama çevredeki cıkcıkcı teyzelerin tepkisi sizinki olucaktı. :)) herkes kendi perspektifinden bakmış evlat şöyle böyle banada mantıklı geliyor ama hissiyatı farklı demek ki 🤷‍♀️Anlamıyorum tam olarak evlat ne demek.. çocuk konusunda kötü niyetli değilim o hissiyatı taşımıyorum hele öyle olsam babası oğlum istemeseydi bir daha görüşmezdik içi ısınmasaydı ya da kötü elektrik alsaydı bende seni çağırmazdım bir daha buluşmaya demişti 2. Kez görüştüğümüzde ki bizi sevgili olarak cidden bilmiyor yakıştırmıyor bence onuda nerden biliyorum ima bile etmedim ki çocuk bence bizi yakıştırmıyor ben okuldan geliyorum spor ayakkabı sırt çantası vb vb ki babasıda dedi dayısını biri ile görmüş o onun sevgilisi diyormuş mesela. Babasına görede bizi öyle bilmiyor. Yapamayacağımı, olmayacağını bende biliyorum ama aması tıkıyor beni. Çok aşağılayarak tepeden konuşmuş bazıları insanız Allah beterinden korusun neyse Herkese yorumu için çok teşekkürler iyi geceler.🌙

Niye işgüzarlık yapıp çocuğa kardeş ister misin diye sordunuz ki? Bu konuyu çocukla konuşması gereken kişi siz değilsiniz bir kere. Öyle bir durum olursa babası konuşur. Ortada henüz evlilik bile yokken kardeş ister misin diye sormak nedir yahu. Ben çocuğun yerinde olsam daha büyük bir tepki verirdim.

Evet sevgilinizin size kullandığı cümle ve üslup kırıcı. Ancak gerçek bu. Oğlum, hala evli olduğum kocamdan da kıymetli. Tabi ki oğlumu daha çok seviyorum. Hatta yeryüzünde ondan daha çok sevdiğim bir canlı yok. Emin olun bu çok normal bir durum. Düşünüyorum eşimden boşansam, ileride evlenmeye kalkışsam oğlumu sevemeyen bir adamı hayatıma almam. Eşin yeri ayrı elbette sevilir, değer verilir vs. Ancak eşe olan sevgi bitebilir. Bir imza ile hayatından çıkabilir. Evlat öyle mi? Ne yaparsa yapsın, ne söylerse söylesin evladım olmaya devam edecek. Böyle bir gerçek varken tabi ki ondan kıymetli kimse olmayacak hayatımda.

Adamın çocuğuyla kendinizi yarıştırmayın, üzülen siz olursunuz. Sizden vazgeçer ama evladından vazgeçmez. Bunu kabullenin.
Kurban olsunlar idrak yollarınizdaki iltihaba :KK9::super:

Back