• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim toplum içinde beni küçük düşürüyor

Ben çok aşıktım çok seviyordum nedensizce. Ama artık duygularımın azaldığını hissediyorum. Aynısı benim eşim çok büyük hayalleri var ulaşamadıkça sisteme devlete hükümete her şeye sövüp duruyor

Haklılar aslında. Onca oku emek ver kpssden yeterli puanı al sen aranama 50-55 alan atansin. Doğal olarak hayatlarını kökten değiştiren bir durumu yaşamışlar. Biz amacimiza ulaştığımız için anlayamıyoruz onları.

Bence özünde iyi biriyse sana değer veriyorsa yardımcı ol eşine bişeyleri anlamasını sağla olmadi psikolojik destek alsın. Huylu huyundan vazgeçmezse o zaman gereğini yaparsin.

Başlıkta da belirttiğim gibi eşim konuşmalarıyla toplum içinde beni ve kendini rezil ediyor.

Eşim çok konuşkan girişken patavatsız sürekli şaka espri peşinde biri..

6 aylık evliyim evlenmeden bu kadar olduğunu görememişim. Yoksa evlilik kararımı gözden geçirirdim

Dün akşam amcamlara yemeğe gittik. Benim ailem babaannem falan yaklaşık 10 kişi vardı. Eşimin bana göre aşağılayıcı saçma küçük düşürücü laflarından örnekler vericem siz karar verin ben mi abartıyorum.

Öncelikle bütün gece siyaset konuştu ama öyle böyle değil kimse konuşmuyor herkes sıkıldı artık anlatıyor da anlatıyor okuduğu kitaplardan örnekler veriyor karşısındaki 10 birim konuşuyorsa kendi 90 birim konuşuyor. En sonunda siyaset konusuna biraz ara verelim babaannemin başı ağrıdı demek zorunda kaldım ama dinlemedi. Bi de siyaset konuşurken ne dese beğenirsiniz.. Bence 60 yaş üstü herkes yok olmalı dünyadan silinmeli ya onların verdiği cahilce oylar yüzünden benim geleceğim kararıyor o kadar sinir oluyorum o güruha. Ya ortamda üç tane yaşlı insan varken bu laf söylenir mi..

Sonra ben öğretmenim. bi yerden konu açıldı ben sanki çok mu yoruluyormuşum 9 da gidip 3 te geliyormuşum işim rahatmış ama yine de söyleniyormuşum ev işlerini savsaklıyormuşum millet ne şartlarda çalışıyormuş ama yine de evinde her şeye yetişiyormuş . Kusura bakmayın da kızınızı çok el bebek gül bebek yetiştirmişsiniz dedi annemlere döndü bir de.

Ne konu açılsa beni eleştirdi durdu. Biriyle tartışmıştım ben okulda. onda bile sert değil ki dişlerini göstermeyi bilmiyor ezilir böyle diye güldü.

Şimdi ise en utandığım yerin dibine girdiğim ama eşime göre şaka komiklik olan olaya geliyorum. Evlendikten sonra çok kilo aldık ikimiz de. Amcam dedi maşallah iyi kilo almışsın yeğenim. Eşim anneme dönüp kahkaha atarak siz bu kıza evde yemek vermiyordunuz galiba dedi ortam buz kesti kimse gülmedi kendi kıs kıs gülüyor hala..Annem de ah oğlum bizde pişen yemek kimin evinde pişiyor kaç çeşit falan dedi bilemiyorum artık dedi gülüştüler ama ben yer yarılsa içine girsem keşke dedim

Tüm akşam böyle alkol almış gibi saçma sapan espriler hiç susmadı karşısındakine laf bırakmadı herşeyi ben bilirim konuşmaları falan. Bi süre sonra zaten söyleği her şey batmaya başladı bir kere gıcık oldum ya

Ordan gelince güzellikle konuştum. Sen ne kadar abartıyorsun neşeliyim ortamı şenlendiriyorum benim kötü niyetim mi var diyor..

Ben mi büyüttüm kızlar dünden beri kafama çok takıyorum bir kaç kez ağladım da.. Sonuçta eşim beni temsil ediyor bu mu seçtiği eş demişlerdir içlerinden.. Sizce normal mi karakteri bu aslında her yerde böyle ama bazen ağzından çıkanı kulağı hiç duymuyor..
konuşmasına neden izin verdin ki terlikle ağzının ortasına bi vuracaktin küçük dilini yutacaktı bak bakalım konuşuyo mu bi daha

Normal degil erkek biraz agir oturakli olmali.
Benim esim de cok konusur karsisinda aptal varmis gibi her kelimeyi aciklaya aciklaya. Ben gicik olurum. Sizinki de patavatsiz hoş degil.
Komik olmadiginin farkina varmasi lazim

Allah sabır versin canım benim yaa okurken kabus gibi geldi zordur eminim düzelir inşallah ne diyelim

Bence naapin biliyormusunuz açtiginiz konuyu ve herkesin verdigi cevaplari okutun belki birseylerin farkina varir dank eder.

Başlıkta da belirttiğim gibi eşim konuşmalarıyla toplum içinde beni ve kendini rezil ediyor.

6 aylık evliyim evlenmeden bu kadar olduğunu görememişim. Yoksa evlilik kararımı gözden geçirirdim

Dün akşam amcamlara yemeğe gittik. Benim ailem babaannem falan yaklaşık 10 kişi vardı. Eşimin bana göre aşağılayıcı saçma küçük düşürücü laflarından örnekler vericem siz karar verin ben mi abartıyorum.

Öncelikle bütün gece siyaset konuştu ama öyle böyle değil kimse konuşmuyor herkes sıkıldı artık anlatıyor da anlatıyor okuduğu kitaplardan örnekler veriyor karşısındaki 10 birim konuşuyorsa kendi 90 birim konuşuyor. En sonunda siyaset konusuna biraz ara verelim babaannemin başı ağrıdı demek zorunda kaldım ama dinlemedi. Bi de siyaset konuşurken ne dese beğenirsiniz.. Bence 60 yaş üstü herkes yok olmalı dünyadan silinmeli ya onların verdiği cahilce oylar yüzünden benim geleceğim kararıyor o kadar sinir oluyorum o güruha. Ya ortamda üç tane yaşlı insan varken bu laf söylenir mi..

Sonra ben öğretmenim. bi yerden konu açıldı ben sanki çok mu yoruluyormuşum 9 da gidip 3 te geliyormuşum işim rahatmış ama yine de söyleniyormuşum ev işlerini savsaklıyormuşum millet ne şartlarda çalışıyormuş ama yine de evinde her şeye yetişiyormuş . Kusura bakmayın da kızınızı çok el bebek gül bebek yetiştirmişsiniz dedi annemlere döndü bir de.

Ne konu açılsa beni eleştirdi durdu. Biriyle tartışmıştım ben okulda. onda bile sert değil ki dişlerini göstermeyi bilmiyor ezilir böyle diye güldü.

Şimdi ise en utandığım yerin dibine girdiğim ama eşime göre şaka komiklik olan olaya geliyorum. Evlendikten sonra çok kilo aldık ikimiz de. Amcam dedi maşallah iyi kilo almışsın yeğenim. Eşim anneme dönüp kahkaha atarak siz bu kıza evde yemek vermiyordunuz galiba dedi ortam buz kesti kimse gülmedi kendi kıs kıs gülüyor hala..Annem de ah oğlum bizde pişen yemek kimin evinde pişiyor kaç çeşit falan dedi bilemiyorum artık dedi gülüştüler ama ben yer yarılsa içine girsem keşke dedim

Tüm akşam böyle alkol almış gibi saçma sapan espriler hiç susmadı karşısındakine laf bırakmadı herşeyi ben bilirim konuşmaları falan. Bi süre sonra zaten söyleği her şey batmaya başladı bir kere gıcık oldum ya

Ordan gelince güzellikle konuştum. Sen ne kadar abartıyorsun neşeliyim ortamı şenlendiriyorum benim kötü niyetim mi var diyor..

Ben mi büyüttüm kızlar dünden beri kafama çok takıyorum bir kaç kez ağladım da.. Sonuçta eşim beni temsil ediyor bu mu seçtiği eş demişlerdir içlerinden.. Sizce normal mi karakteri bu aslında her yerde böyle ama bazen ağzından çıkanı kulağı hiç duymuyor..
Amaci neymis:) acaba ailen simdi arkasindan soyleniyordur. Ne diyelimmm

Karşı tarafta eksik arayan asıl kendi eksiktir.siz ona şöyle söyleyin küçüklüğünde seni cokmu ezdiler de sürekli assagilamaya çalışıyorsun de bakalım ne diyecek.çok gicıkk oldum eşinize

Bazı kişiler çok özgüvenli falan demiş ama bence tam tersi kendine güveni kırıldığı için ve kompleks yaptığı için bu şekilde öne çıkmaya ve saygı toplamaya çalışıyor gibi. Herkesin içinde bozmak aranızı açmaktan başka bir işe yaramaz gibi. Acaba onun kendini öne çıkarma çabasına fırsat vermeden onunla ilgili gerçekten güzel bir şey anlatsanız onu övseniz ilgi bir süre onda toplanınca boş yapmayı bırakır mı? Gece gece çok mu fantastik konuştum acaba :KK64:

Eşinizi siz daha iyi bilirsiniz, ama bana acayip huzursuz ve mutsuz geldi bu konuşmalarında. Siyaset konuları bir kenara (şu anda Türkiyede masada siyasete hiç girmeyeceksin, heleki farklı görüşte olup insanca sohbet edemeyenler varsa), bütün patavatsizliklari bir şaşırtmaca gibi geliyor. "Ben susmiyim ki, kimse bana duymak istemediğim sorular sorabilmesin" gibi. Psikolojik birseyler var, ama nedenler ne orası belli değil

Bence 60 yaş üstü herkes yok olmalı dünyadan silinmeli ya onların verdiği cahilce oylar yüzünden benim geleceğim kararıyor o kadar sinir oluyorum o güruha
Kurban olsun o 60 yaşın üstündekilere diyeceğimde bundan kurbanlık bile çıkmaz.
Eskiden büyükler bilirdi, küçüklerde buna saygı gösterirdi.
Şimdi yine büyükler biliyor, o değişmedi, ama küçükler saygısız.
Geleceği kararıyormuş! Yahu senin geçmişin ne bugünün ne ki geleceğin ne olsun??
Allah aşkına bu herifin kime ne faydası olmuş ve bundan sonra olacak da geleceği kararsa bir kayıp sayılıyor?
Sevgili konu sahibi, çok aradın mı bu tipi?
:işsiz:

Her doğru her yerde söylenmez
Yemek şakası yerin diplik bir saka değil
Düşünmeden konuşuyor eşin
Bana sevimli gibi geldi
Ay ne ponçik ne yumoş bir adam :/
Yaşlı insanların yanında yaşlılar ölsün yok olsun diyor ve bu sevimlilik?
Saygısızlık olmasın o...

Guzellikle degılde yumusak yuzlulukle degıl. aşırı derece rahatsız oldugunu belirtici bir konusma yapmalısın sert bır dılle. Gerek ses tonun gerek sececegın cumleler.. kendini bir sure sonra toparlayacaktır dıye dusunuyorum.

Haklısınız.Öyle insanlara benim tahammülüm yok ve sizin eşiniz.Rabbim yardımcın olsun ne diyeyim.Şaka yapılırda oyle şaka yapılmaz.Ölsünler diyerekmı ?Ne kadar gereksız bı cumle.Sankı kendı hep oyle genc kalıcak.İnsallah anlar sizi.Evlenmeden malesef anlasılmıo.Gıyınıp suslenıp herkes en ıyı halıyle gıdıyo.Keşke bıze gelen talıplerın basında bı kamera olsa neler yasayacagımızı görsek.Canım benım konuş sen onunla ortam senlendırmek sana mı kalmış de.Aslında argo keşımelerde varda sen deme onu eşin sonuçta canım.

Aslinda esin biraz ici dışı bir insan gibi geldi bana aslan burcu gibi
O dişini gösterse kimse bise yapamaz dedigi durumda hakli gibi. Kotu niyetli degil.
Evde bise yemiyor muydu da bir espiri bence.
Mesela bende zayifim annen sana yemek yedirmiyor mu derlerdi
Gecen kuaforum dediki,evlendirdik seni 2 gram et koy diye uzerine bu ne hal kız
Ben yanlis anlamadım güldüm hatta siz biraz alingan olabilir misiniz? 60 yas ustu icin dedikleri biraz patavatsızca olmus ama yine alınmazdım herhalde. Benim annem sari sac icin kotu yorumlar yapior sari sacliyim mesela yani. Bilemedim :(

Haaa ev isi kısmını atlamışım. O konuda bos konusmus ve ayıp etmis gercekten.

aile arasında eşim ve kardeşleride bu tarz konuşup gülüşürler...kimsede alınmaz...annelerine bile takılırlar, kızdırırlar bazen...aslında eşini gayet doğal ve açıksözlü buldum...

Back