- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Eşin ikizle burcu mu? Yemek şakası bence çok gerilecek bi şaka değil hatta gülünebilir buldum ama yaşlılarla ilgili meselede çok ayıp etmiş.Başlıkta da belirttiğim gibi eşim konuşmalarıyla toplum içinde beni ve kendini rezil ediyor.
Eşim çok konuşkan girişken patavatsız sürekli şaka espri peşinde biri..
6 aylık evliyim evlenmeden bu kadar olduğunu görememişim. Yoksa evlilik kararımı gözden geçirirdim
Dün akşam amcamlara yemeğe gittik. Benim ailem babaannem falan yaklaşık 10 kişi vardı. Eşimin bana göre aşağılayıcı saçma küçük düşürücü laflarından örnekler vericem siz karar verin ben mi abartıyorum.
Öncelikle bütün gece siyaset konuştu ama öyle böyle değil kimse konuşmuyor herkes sıkıldı artık anlatıyor da anlatıyor okuduğu kitaplardan örnekler veriyor karşısındaki 10 birim konuşuyorsa kendi 90 birim konuşuyor. En sonunda siyaset konusuna biraz ara verelim babaannemin başı ağrıdı demek zorunda kaldım ama dinlemedi. Bi de siyaset konuşurken ne dese beğenirsiniz.. Bence 60 yaş üstü herkes yok olmalı dünyadan silinmeli ya onların verdiği cahilce oylar yüzünden benim geleceğim kararıyor o kadar sinir oluyorum o güruha. Ya ortamda üç tane yaşlı insan varken bu laf söylenir mi..
Sonra ben öğretmenim. bi yerden konu açıldı ben sanki çok mu yoruluyormuşum 9 da gidip 3 te geliyormuşum işim rahatmış ama yine de söyleniyormuşum ev işlerini savsaklıyormuşum millet ne şartlarda çalışıyormuş ama yine de evinde her şeye yetişiyormuş . Kusura bakmayın da kızınızı çok el bebek gül bebek yetiştirmişsiniz dedi annemlere döndü bir de.
Ne konu açılsa beni eleştirdi durdu. Biriyle tartışmıştım ben okulda. onda bile sert değil ki dişlerini göstermeyi bilmiyor ezilir böyle diye güldü.
Şimdi ise en utandığım yerin dibine girdiğim ama eşime göre şaka komiklik olan olaya geliyorum. Evlendikten sonra çok kilo aldık ikimiz de. Amcam dedi maşallah iyi kilo almışsın yeğenim. Eşim anneme dönüp kahkaha atarak siz bu kıza evde yemek vermiyordunuz galiba dedi ortam buz kesti kimse gülmedi kendi kıs kıs gülüyor hala..Annem de ah oğlum bizde pişen yemek kimin evinde pişiyor kaç çeşit falan dedi bilemiyorum artık dedi gülüştüler ama ben yer yarılsa içine girsem keşke dedim
Tüm akşam böyle alkol almış gibi saçma sapan espriler hiç susmadı karşısındakine laf bırakmadı herşeyi ben bilirim konuşmaları falan. Bi süre sonra zaten söyleği her şey batmaya başladı bir kere gıcık oldum ya
Ordan gelince güzellikle konuştum. Sen ne kadar abartıyorsun neşeliyim ortamı şenlendiriyorum benim kötü niyetim mi var diyor..
Ben mi büyüttüm kızlar dünden beri kafama çok takıyorum bir kaç kez ağladım da.. Sonuçta eşim beni temsil ediyor bu mu seçtiği eş demişlerdir içlerinden.. Sizce normal mi karakteri bu aslında her yerde böyle ama bazen ağzından çıkanı kulağı hiç duymuyor..