• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim kendi oglunun sesine bile katlanamiyo ;ailesiyle yasamami istiyo ki cocuga baksi

vet tedavi oluyo ama ise yaramiyo..obsesiflik var hersey mukemmel olsun istiyo..
sorumluktan nefret ediyo..cocuga bakmiyo tahammul edemiyo ama
oyle yap boyle yap diyip anneligime laf soylemeyi biliyo..
ben neredeyse 3 yil olucak esimle ayni yataga yatmadim..
ilac kullaniyo biliyorum cokta kiskanc ama o kadar bencil ki
kendinden baskasini dusunmuyo..
sabah kalkiyo yok oram agridi yok buram agridi..
yok ben kanser olucam bu isim cok sitresli
ben cok yasamam olucem diyip duruyo
fix bu hergun boyle ama hic degismez
panik atak agrasiflik bencillik ne ararsaniz var
benim okul mu okul harcimi gecen sene yatirmadi adi herif
bir senem bosa gitti sayesinde

çok uzuldum durumuna.gercekten hıc olgunlasmamıs,hıcbırseyın farkında olmayan bır esın var
ve maalesef aılesıne duskun erkekten her zaman uzak olmak sart.Böyle duskun oldugunu bılerek
mı evlenmıstın,sen kac yasındasın??Her sorumlulugu zaten sana atıp bır de yakınan nasıl
o oluyor anlayamadım.Sen de aılene anlat durumu bence.Evınden de gıtme,onun kacmasına
da ızın verme.Cok ıstıyorsa gıdıp anasının koynunda yatsaymıs evlenmeseymıs:((

eski konularınıza baktım da eşiniz zaten hep böyleymiş
yani pek şaşılacak bir durum değil çocuğuna böyle davranması
o yavrucağa yazık baba zannediyo karşısındakini

keşke hiç çocuk yapmasaymışsınız eşiniz zaten hastaymış
böyle birinden babalık beklenmezki...
yaşınızda genç koca bir ömrü böyle geçirebilecekmisiniz
o çocukta babası gibi bozuk bir psikolojiyle büyüyecek yazık

Son düzenleme:
benim eşimde oğlum erken uyursa sitem edıyoo nıyeerkendn uyuttun ben işten gelince göremıyorumm diye hatta bazen öpüp severken uyandırıyo mahsus kalksın oynasın dıyee senın durumunada üzüldüm ama oğlununkine dahada çok üzüldüm çünkü insan eşini değişebilir ama annesını babasını değişemez inşallah eşin bir an önce aklını başına toplar tedavımı olcak ne olcaksa olurda o çocukta kendını bılmeye başladığında babasını böyle tanımaz

Eşinizin kendisi de normal olmadıgının farkında mı?

kesinlikle farkinda ama asla kendine toz kondurmuyor..
bazen nasil oluyorsa ben annemde kalip geri donmuyorum dedigim zaman
seni degistirmeye calisiyorum sorun bende biliyorsun rahatsizligimi
seni kirmak istemiyordum diyo..cunku biliyorum gercekten rahatsiz
sabahlari birsey yok aksam olunca inanin birden degisiyor..
cok bosanmayi denedim cok evi terkettim ama oglum da o kadar duskun ki babasina
kapi calsa annemlerde babasi geldi diyo..sucu geliyo babasi misin babasi nerde diyo
kahroluyorum..birde gercekten rahatsiz bir adami yri yolda birakmak olmaz diyip
allahima sukrediyorum.bu benim sinavim diye..ne kadar daha dayanirim bilmiyorum

benim eşimde oğlum erken uyursa sitem edıyoo nıyeerkendn uyuttun ben işten gelince göremıyorumm diye hatta bazen öpüp severken uyandırıyo mahsus kalksın oynasın dıyee senın durumunada üzüldüm ama oğlununkine dahada çok üzüldüm çünkü insan eşini değişebilir ama annesını babasını değişemez inşallah eşin bir an önce aklını başına toplar tedavımı olcak ne olcaksa olurda o çocukta kendını bılmeye başladığında babasını böyle tanımaz

aslinda ben birazda bu yuzden duruyorum..gecen evi terkettigimde ilerde anne neden babami istemedin
diye sorarsa ne cevap vericeksin dedi..bende simdi oglum acida olsa yasayarak gorsun istiyorum..
beyni doldurulcagina kendi gorsun dogruyu gercegi..bu sorumlulugu alamam..cesaretim yok..

o kadar kararsiz bir esim var ki anlatamam.kucucuk birsey icin gunlerce dusunur arastirir.
en sonunda alir ve sonra gene aldigina pisman olur..sucu bana atar
isten eve yorgun gelir ister istemez oglum babasinin kucagina atlar oyun oynamak ister
biraz sever sonra bir sekilde kandirir bu seferde oglum aglar hic susmaz..esimde bana bagirir..
kufur eder demedigini birakmaz..oglumda 2 ,5 ysinda anlamiyor ki anlasa babasinin suratina bakmaz..
bu yuzden ailesi ile yasamami istiyor..evlilik ne demek bilmiyor..belkide ben mi bilmiyorum diye konu actim..
kyinvalideyle altli ustu oturuyorduk..cocuk oldu olali esim hep cocugun aglama sesinden rahatsiz
oluyor diye bu zamana kadar annesinin evinde yatti..bende hep oglumla asagida yattim..
hicbir sorumluluk almaz esim..40 yasinda ama oyle bir sirtini ailesine yaslamis ki kendinden baskasini
hic dusunmuyor.herseyime bir kusur buluyor..hic bir seyi beyenmiyor..surekli bir elestiri

en son dun yasandi olay..ailesinden uzak ev aldik.avrupa konutlarindan
tasindik..sonra elektirikler kesildi yani ben oyle biliyordum..
sigorta atmis mi diye konturol ettim atmamisti..site yeni bende kimseyi tanimiyorum
ustelikte acayip gripim yerimden kalkamiyorum..4 saat elektirikler kesik diye gelir diye bekledim.
aksam esim geldi elektirik yok dedim disri ciktik parka..hava kararinca evlerin isiklari yninca
geldi sandim eve gittim 1 saat sonra..baktim evde hala elektirik yok..heryerde var ama bizde yok
deyince bir sinirlendi..ama nasil bagiriyor..birde yeni tasinmisiz..bir b.k u beceremezsin
site yonetimini arasaydin ya sen neyi duzgun yapiyorsun ki , sen bu eve yetemiyorsun
herseyi ben dusunuyorum tum gun evdesin ne ypiyorsun gibi birsuru hakaret..disari cikti
herkez balkonlarinda oturuyor bagirma rezil oluyoruz diyorum rezil ol hakettin bunu diyip
daha cok bagirdi..sonra anladik ki biri bizim elektirigi yerinden kapatmis..sans beni buluyo..
sabah oldu bana dedigi babamlar bizi bekliyo orda kalicaz demez mi..zaten 15 gun kalmisim
yepyeni evim esylarim var neden gidiyim burda rahatim dedim..o gene babasiyla konusmus
yardima ihtiyacimiz var cocuga bakamiyoruz demis..ne alakaysa sanki baskasi bakiyo..
ben gitmek istemiyorum diyince o kadar iticisin dedi..bende sen cok mu cekicisin dedim..
hazirlandim gene yolda annesine telefon acti allah buyuk iste anneside hasta olmus kadincgiz..
kadinda hakli bir yanda..sonra poposuna baka baka beni annemlere birakti..
10 dakika bile tahmmulu yok ogluna..sustur sunu cabuk diyip kiziyo birde yatak odasina girip
kapisini kilitliyo bende oglumun yaninda kaliyorum..cocuk gibi sizin esleriniz de boylemi..
evlilik boyle birsey mi bu 1 ay icinde kac kere esya toplayip yeni eve gidip kac def geri
donduk..artik bende cok sikildim..evlilik boyle mi olmali..yoksa ben mi yalnis biliyorum

Evlilik, baba olmak böyle değil emin ol... Eşin ikinizi de sevmiyo bence seniz üzmek istemem ama bebeğine yazık kıyamam ona:( ... .Rabbim bana bi bebek vermiş olsaydı isterse 24 saat hiç susmasın ne ben ne eşim sesimizi çıkarmayız eminim ki... Yüce rabbim bilir tabi dee... Sen kendini üzme onun daz üzerine gitme başka da diyebileceğim bi şey yok maalesef... Allah sabır versin...

Ne kadar saçma davranışlar böyle :53::53::53::53:

Eminim 2.5 yaşında ki oğlunuz daha olgundur eşinizden

40 yaşına gelmiş ama hala olgunlaşmamış

bu benim sinavim gibi dusunuyorum..o kadar guzel ruyalar goruyorum ki
ne olursa olsun allahima sukur ediyorum evlendikten sonra esim sayesinde
o kadar olgunlastim ki..onun negatifligi sayesinde ben daha cok pozitif oldum..
sabah namazlarina bile kendim kalmiyorum..ezan ba;lamadan az once hemen uyandiriliyorum
sanki uykumu almisim gibi..biliyorum allahim yanimda..
bu yuzden sukur edip sabretmem gerektigini dusunuyorum.

aslinda ben birazda bu yuzden duruyorum..gecen evi terkettigimde ilerde anne neden babami istemedin
diye sorarsa ne cevap vericeksin dedi..bende simdi oglum acida olsa yasayarak gorsun istiyorum..
beyni doldurulcagina kendi gorsun dogruyu gercegi..bu sorumlulugu alamam..cesaretim yok..

hrkesın evliliğinde sorunlar olabılır ama anlattıklarınıza göre sızınkı çekilmez ve çözulmezz çünkü bir insanın değişmesını beklemek boşa zaman kaybıdır arkadaşlarında dediği gibi keşke bu adamdan baba olmasını beklemeseydınızz ve çocuğunuzz yaşayarak öğrenmek zorunda kalmasaydıı

buna siz karar veremezsiniz ama

oğlunuz her babasına koştuğunda al şunu uyut başım ağrıyor diyen babaya şahit olsa daha mı iyi olur sizce

kendi cesaretsizliğini yavrunuza yüklemeyin lüften

eski konularınıza baktım gerçekten sorun çok büyük

söyle bi eski konularina göz attimda, cok üzüldüm gercekten
2009 yilinda evlenmisin, ve 3 yildir esimle ayni yatakta uyumadim diyorsun
bu nasil bi evlilik anlamadim. bu adam seninle neden evlenmis, neden senin hayatinida mahfetmis?
severek mi evlendiniz? daha önce bu obsesif huylarinin farkinda degil miydin?
Cocugun konusunda ki isyanlarin cok yerinde, ben dünya yüzünde böyle bi babanin cok nadir bulanacagini düsünüyorum
baba demeye bin sahit... sesine bile tahammül edemedigi bi cocuga karsi babalik duygulari besledigine kesinlikle inanmiyorum.

ben senin yerinde olsam bu evliligi hic bi sekilde sürdürmem,
cocugum kendi gözleriyle gösün diyorsun, cocugun bunu algilayabilecek yasa geleseye kadar
sen kahrolursun, cocugunun piskolojiside mahfolur...
ben bu eziyeti ne cocuguna ne kendine yasat derim.
kocana "adi herif" diyebildigine göre ona ne sevgin ne saygin kalmis zaten... seni onun yaninda tutan sey ne?

Eşinmizin tedavi gördüğünü ama işe yaramadığını yazmışsınız,
Tedavinin işe yaramayacağını düşünmüyorum,ne agresif adamlar tanıyorum ben ,ilaç kullanmaya başlayıp etrafa gülücük saçan.
Eşiniz muhtemelen ilaçlarını düzenli kullanmıyor.

arwen sen bu adamın her türlü huyunu bile bile bu adamı kabul etmişsin. adam senden hiç birşeyini gizlememiş.karakterini bütün olumsuzluklarıyla ortaya koymuş. her türlü olumsuz tarafınını daha siz arkadaşken ya da nişanlıyken göstermiş. perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.

söyle bi eski konularina göz attimda, cok üzüldüm gercekten
2009 yilinda evlenmisin, ve 3 yildir esimle ayni yatakta uyumadim diyorsun
bu nasil bi evlilik anlamadim. bu adam seninle neden evlenmis, neden senin hayatinida mahfetmis?
severek mi evlendiniz? daha önce bu obsesif huylarinin farkinda degil miydin?
Cocugun konusunda ki isyanlarin cok yerinde, ben dünya yüzünde böyle bi babanin cok nadir bulanacagini düsünüyorum
baba demeye bin sahit... sesine bile tahammül edemedigi bi cocuga karsi babalik duygulari besledigine kesinlikle inanmiyorum.

ben senin yerinde olsam bu evliligi hic bi sekilde sürdürmem,
cocugum kendi gözleriyle gösün diyorsun, cocugun bunu algilayabilecek yasa geleseye kadar
sen kahrolursun, cocugunun piskolojiside mahfolur...
ben bu eziyeti ne cocuguna ne kendine yasat derim.
kocana "adi herif" diyebildigine göre ona ne sevgin ne saygin kalmis zaten... seni onun yaninda tutan sey ne?

sevgi saygi hicbirsey yok sadece oglumun secimini kendi yapmsini istiyorum..onun karar vermesini istiyorum..

iyide o büyürken doğruyu gerçeği nasıl görecek
evin içinde sürekli bağıran çağıran annesini döven kendisini sevmeyen bir baba
ee gördü doğruyu demezmi ''anne niye çektirdin bana bu hayatı ''
bence hastalıklı bir babaya nefretle büyüyeceğine baba hasretiyle büyüsün
erkek çocuğun örnek aldığı kişi babasıdır bunu unutmayın

sevgi saygi hicbirsey yok sadece oglumun secimini kendi yapmsini istiyorum..onun karar vermesini istiyorum..

bence çok yanlış düşünüyorsunuz

biz ne kadar söylesekte anlamayacaksınız en iyisi pedagogla görüşmeniz daha sağlıklı en azından inandırıcılığı olur

tabi cesaretinizin de olması gerek

Son düzenleme:
Back