- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
Sen çocukla ilgili ne yapmak istiyosn pekivalla zengin değil arabası bil yok hahaha aksine neyse normal bir maaş alıyor :)))
Ne olursa sen mutlu olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen çocukla ilgili ne yapmak istiyosn pekivalla zengin değil arabası bil yok hahaha aksine neyse normal bir maaş alıyor :)))
hiçbir şey çocuk değişmez etken değişen etkenler sevgilimin tavrı benim tutumumSen çocukla ilgili ne yapmak istiyosn peki
Ne olursa sen mutlu olursun
Sevgilini tavrı ne olmalı meselahiçbir şey çocuk değişmez etken değişen etkenler sevgilimin tavrı benim tutumum
Diyelim ki çocuk bundan sonra 7/24 babasıyla yaşama kararı alırsa, ne yapacaksınız?Normal tabi ama kadın hafta içi eve geç geliyor 1 mayıs 30 ağustos vb tatillerde bile çocuğu babaya yolluyor zaten yazın full babada bir hafta sonu sen hafta içi al ben pazar oğlumla vakit geçireceğim dediğini duymadım 1.5 senedir sevgilime mesaj atıyor 10 lira el işi parasını verdin mi diyerek hiç ilgi alakayı geç çocuğa 10 lira bile harcamayım diyor öyle
Diyelim ki çocuk bundan sonra 7/24 babasıyla yaşama kararı alırsa, ne yapacaksınız?
Sonuçta babası.
Herkes kendi zevkinceAdam da g.vatlik yapip, dul ve cocuklu haliye genc ve evlenmemis birine goz koymasin o zaman...Adam madem baba once cocugunu dusunecek. Hem genc guzel kadinla gezeyim hem de cocugum rahat olsun oyle olmuyor. Kendine denk cocuklu ve cocuk istemeyen bir kadin bulsun o da.
Erkeklerin hepsi böyle.Adam da g.vatlik yapip, dul ve cocuklu haliye genc ve evlenmemis birine goz koymasin o zaman...Adam madem baba once cocugunu dusunecek. Hem genc guzel kadinla gezeyim hem de cocugum rahat olsun oyle olmuyor. Kendine denk cocuklu ve cocuk istemeyen bir kadin bulsun o da.
Dimi?Sahsen ayni jenarasyondayiz cocuklu biri asla istemiyorum ayrica erkeklere kiran girmedi. Buyuk yas farki kesinlikle istemiyorum.
37 yaşında bekar kuzenim bile boşanmışlarla hiçbir şekilde muhattap olmuyor, yani olmasında bence...davul bile dengi dengine...Sahsen ayni jenarasyondayiz cocuklu biri asla istemiyorum ayrica erkeklere kiran girmedi. Buyuk yas farki kesinlikle istemiyorum.
Dimi?
Ne gerek var
Bi de adam git diyecek ben köle olacam?
Hani yaşlar uygun olur sen olgun olursun anlarım da ben 23 yaşımda arkadaşlarımla kafe kafe gezip güzel günler geçiriyodum
Ki keşke o günlere geri dönebilsem
Zor işler zorYaa kesinlikleee annelige bile hazir hissettmiyorum kendimi.
Ben 21-22 yaşındayken 30 yaşındakiler bile yaşlı gelirdi.37 yaşında bekar kuzenim bile boşanmışlarla hiçbir şekilde muhattap olmuyor, yani olmasında bence...davul bile dengi dengine...