Eşinizin kendisi de normal olmadıgının farkında mı?
benim eşimde oğlum erken uyursa sitem edıyoo nıyeerkendn uyuttun ben işten gelince göremıyorumm diye hatta bazen öpüp severken uyandırıyo mahsus kalksın oynasın dıyee senın durumunada üzüldüm ama oğlununkine dahada çok üzüldüm çünkü insan eşini değişebilir ama annesını babasını değişemez inşallah eşin bir an önce aklını başına toplar tedavımı olcak ne olcaksa olurda o çocukta kendını bılmeye başladığında babasını böyle tanımaz
o kadar kararsiz bir esim var ki anlatamam.kucucuk birsey icin gunlerce dusunur arastirir.
en sonunda alir ve sonra gene aldigina pisman olur..sucu bana atar
isten eve yorgun gelir ister istemez oglum babasinin kucagina atlar oyun oynamak ister
biraz sever sonra bir sekilde kandirir bu seferde oglum aglar hic susmaz..esimde bana bagirir..
kufur eder demedigini birakmaz..oglumda 2 ,5 ysinda anlamiyor ki anlasa babasinin suratina bakmaz..
bu yuzden ailesi ile yasamami istiyor..evlilik ne demek bilmiyor..belkide ben mi bilmiyorum diye konu actim..
kyinvalideyle altli ustu oturuyorduk..cocuk oldu olali esim hep cocugun aglama sesinden rahatsiz
oluyor diye bu zamana kadar annesinin evinde yatti..bende hep oglumla asagida yattim..
hicbir sorumluluk almaz esim..40 yasinda ama oyle bir sirtini ailesine yaslamis ki kendinden baskasini
hic dusunmuyor.herseyime bir kusur buluyor..hic bir seyi beyenmiyor..surekli bir elestiri
en son dun yasandi olay..ailesinden uzak ev aldik.avrupa konutlarindan
tasindik..sonra elektirikler kesildi yani ben oyle biliyordum..
sigorta atmis mi diye konturol ettim atmamisti..site yeni bende kimseyi tanimiyorum
ustelikte acayip gripim yerimden kalkamiyorum..4 saat elektirikler kesik diye gelir diye bekledim.
aksam esim geldi elektirik yok dedim disri ciktik parka..hava kararinca evlerin isiklari yninca
geldi sandim eve gittim 1 saat sonra..baktim evde hala elektirik yok..heryerde var ama bizde yok
deyince bir sinirlendi..ama nasil bagiriyor..birde yeni tasinmisiz..bir b.k u beceremezsin
site yonetimini arasaydin ya sen neyi duzgun yapiyorsun ki , sen bu eve yetemiyorsun
herseyi ben dusunuyorum tum gun evdesin ne ypiyorsun gibi birsuru hakaret..disari cikti
herkez balkonlarinda oturuyor bagirma rezil oluyoruz diyorum rezil ol hakettin bunu diyip
daha cok bagirdi..sonra anladik ki biri bizim elektirigi yerinden kapatmis..sans beni buluyo..
sabah oldu bana dedigi babamlar bizi bekliyo orda kalicaz demez mi..zaten 15 gun kalmisim
yepyeni evim esylarim var neden gidiyim burda rahatim dedim..o gene babasiyla konusmus
yardima ihtiyacimiz var cocuga bakamiyoruz demis..ne alakaysa sanki baskasi bakiyo..
ben gitmek istemiyorum diyince o kadar iticisin dedi..bende sen cok mu cekicisin dedim..
hazirlandim gene yolda annesine telefon acti allah buyuk iste anneside hasta olmus kadincgiz..
kadinda hakli bir yanda..sonra poposuna baka baka beni annemlere birakti..
10 dakika bile tahmmulu yok ogluna..sustur sunu cabuk diyip kiziyo birde yatak odasina girip
kapisini kilitliyo bende oglumun yaninda kaliyorum..cocuk gibi sizin esleriniz de boylemi..
evlilik boyle birsey mi bu 1 ay icinde kac kere esya toplayip yeni eve gidip kac def geri
donduk..artik bende cok sikildim..evlilik boyle mi olmali..yoksa ben mi yalnis biliyorum
aslinda ben birazda bu yuzden duruyorum..gecen evi terkettigimde ilerde anne neden babami istemedin
diye sorarsa ne cevap vericeksin dedi..bende simdi oglum acida olsa yasayarak gorsun istiyorum..
beyni doldurulcagina kendi gorsun dogruyu gercegi..bu sorumlulugu alamam..cesaretim yok..
aslinda ben birazda bu yuzden duruyorum..gecen evi terkettigimde ilerde anne neden babami istemedin
diye sorarsa ne cevap vericeksin dedi..bende simdi oglum acida olsa yasayarak gorsun istiyorum..
beyni doldurulcagina kendi gorsun dogruyu gercegi..bu sorumlulugu alamam..cesaretim yok..
söyle bi eski konularina göz attimda, cok üzüldüm gercekten
2009 yilinda evlenmisin, ve 3 yildir esimle ayni yatakta uyumadim diyorsun
bu nasil bi evlilik anlamadim. bu adam seninle neden evlenmis, neden senin hayatinida mahfetmis?
severek mi evlendiniz? daha önce bu obsesif huylarinin farkinda degil miydin?
Cocugun konusunda ki isyanlarin cok yerinde, ben dünya yüzünde böyle bi babanin cok nadir bulanacagini düsünüyorum
baba demeye bin sahit... sesine bile tahammül edemedigi bi cocuga karsi babalik duygulari besledigine kesinlikle inanmiyorum.
ben senin yerinde olsam bu evliligi hic bi sekilde sürdürmem,
cocugum kendi gözleriyle gösün diyorsun, cocugun bunu algilayabilecek yasa geleseye kadar
sen kahrolursun, cocugunun piskolojiside mahfolur...
ben bu eziyeti ne cocuguna ne kendine yasat derim.
kocana "adi herif" diyebildigine göre ona ne sevgin ne saygin kalmis zaten... seni onun yaninda tutan sey ne?
sevgi saygi hicbirsey yok sadece oglumun secimini kendi yapmsini istiyorum..onun karar vermesini istiyorum..
sevgi saygi hicbirsey yok sadece oglumun secimini kendi yapmsini istiyorum..onun karar vermesini istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?