esim kendi oglunun sesine bile katlanamiyo ;ailesiyle yasamami istiyo ki cocuga baksi

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
o kadar kararsiz bir esim var ki anlatamam.kucucuk birsey icin gunlerce dusunur arastirir.
en sonunda alir ve sonra gene aldigina pisman olur..sucu bana atar
isten eve yorgun gelir ister istemez oglum babasinin kucagina atlar oyun oynamak ister
biraz sever sonra bir sekilde kandirir bu seferde oglum aglar hic susmaz..esimde bana bagirir..
kufur eder demedigini birakmaz..oglumda 2 ,5 ysinda anlamiyor ki anlasa babasinin suratina bakmaz..
bu yuzden ailesi ile yasamami istiyor..evlilik ne demek bilmiyor..belkide ben mi bilmiyorum diye konu actim..
kyinvalideyle altli ustu oturuyorduk..cocuk oldu olali esim hep cocugun aglama sesinden rahatsiz
oluyor diye bu zamana kadar annesinin evinde yatti..bende hep oglumla asagida yattim..
hicbir sorumluluk almaz esim..40 yasinda ama oyle bir sirtini ailesine yaslamis ki kendinden baskasini
hic dusunmuyor.herseyime bir kusur buluyor..hic bir seyi beyenmiyor..surekli bir elestiri

en son dun yasandi olay..ailesinden uzak ev aldik.avrupa konutlarindan
tasindik..sonra elektirikler kesildi yani ben oyle biliyordum..
sigorta atmis mi diye konturol ettim atmamisti..site yeni bende kimseyi tanimiyorum
ustelikte acayip gripim yerimden kalkamiyorum..4 saat elektirikler kesik diye gelir diye bekledim.
aksam esim geldi elektirik yok dedim disri ciktik parka..hava kararinca evlerin isiklari yninca
geldi sandim eve gittim 1 saat sonra..baktim evde hala elektirik yok..heryerde var ama bizde yok
deyince bir sinirlendi..ama nasil bagiriyor..birde yeni tasinmisiz..bir b.k u beceremezsin
site yonetimini arasaydin ya sen neyi duzgun yapiyorsun ki , sen bu eve yetemiyorsun
herseyi ben dusunuyorum tum gun evdesin ne ypiyorsun gibi birsuru hakaret..disari cikti
herkez balkonlarinda oturuyor bagirma rezil oluyoruz diyorum rezil ol hakettin bunu diyip
daha cok bagirdi..sonra anladik ki biri bizim elektirigi yerinden kapatmis..sans beni buluyo..
sabah oldu bana dedigi babamlar bizi bekliyo orda kalicaz demez mi..zaten 15 gun kalmisim
yepyeni evim esylarim var neden gidiyim burda rahatim dedim..o gene babasiyla konusmus
yardima ihtiyacimiz var cocuga bakamiyoruz demis..ne alakaysa sanki baskasi bakiyo..
ben gitmek istemiyorum diyince o kadar iticisin dedi..bende sen cok mu cekicisin dedim..
hazirlandim gene yolda annesine telefon acti allah buyuk iste anneside hasta olmus kadincgiz..
kadinda hakli bir yanda..sonra poposuna baka baka beni annemlere birakti..
10 dakika bile tahmmulu yok ogluna..sustur sunu cabuk diyip kiziyo birde yatak odasina girip
kapisini kilitliyo bende oglumun yaninda kaliyorum..cocuk gibi sizin esleriniz de boylemi..
evlilik boyle birsey mi bu 1 ay icinde kac kere esya toplayip yeni eve gidip kac def geri
donduk..artik bende cok sikildim..evlilik boyle mi olmali..yoksa ben mi yalnis biliyorum

Eşiniz 40 yaşında ama hiç olgunlaşmamış.

Ayrıca kendi evladının sesinden rahatsız olmak demek yahu?
Yapmayacaktı o zaman!

Önce babalıgın ne oldugunu ögrensin de,
ondan sonra sizin anneliğinize laf söylesin!

bıraz sorumsuzluk var tabı eşinde ama zamanla düzelır evlılıgın ılerleyen yıllarında merak etme bazı erkekler boyle senı anlamasını çocuk konusunda sana yardımcı olmasını bekleme yapmaz...

şok oldum gerçekten nasıl bi baba bu

çocuğun sesinden rahatsız olmak mı

seni yalnız bırakıp annesinin evinde yatmak mı

çocuğa bi bakamıyoruz diye gül gibi yeni evinizi bırakıp annesinin evinde kalmak mı

bu ne yaa 40 yaşında bir de bu

allah sana sabır versin arkadaşım hep mi böyleydi çocuk olunca mı değişti

Eşiniz evlendiğinizden beri böyle mi davranıyordu yoksa çocuğunuz olduktan sonra mı değişti?

Hayret bırsey yanı adam 40 yasına gelmıs o cocuğa daha düşkün olması lazı kem tahammulumu yok?????aslında esınızın kendısıne tahammülü yok..,,,

Kusura bakmayin yorum bile yapamiyorum cocugu dusununce sinirden sadece s... gitsin demek geldi icimden...derdi ne anlamadim tedavilik sanirim esiniz...

İnsan kendi çocuğunun sesine nasıl katlanamaz ya.
Kendi eviniz varken, hem de yeni eve taşınmışken, neden başka ev de
kalacakmışsınız, çocuğa zaten siz bakıyorsunuz, eşiniz yakınıyor, ne kadar tuhaf
bir eşiniz var.
Tabi ki evlilik , babalık bu değil.
Çocukların anne kadar babasının ilgisine de ihtiyacı var, ama eşiniz
baba olamamış, üzüldüm yavrucağa.
Sizinle bile arasında uçurum yaratmış, sizinle beraber yatmıyor,
bu nasıl evlilik.
Kendi çocuğuna böyle davranan bir babaya ne diyeceğimi bilemedim.
İyi bir dersi hakediyor.

Hep mi boyleydi bu arada mesur 40 yas bunalimi olmasin...bu erkek milleti her bunalima girmeye meraklidir yaa...cocuguna boyle davranmasi ilginc...

bende anlamiyorum 500 bin e 3 arti 1 daire aliyosun 165 metre kare luks site..ne hayallerle tasinmistim oysa..
bana da normal gelmiyo bu durum..tasinmadan once ben oglumla yasarken o annesinde yasardi gunduz evdeyse
birkac kez ugrardi boyle rahatsiz olucagini bilmiyordum..tasindik inanamiyorum..nefret ediyorum
ogluma sus diyorum ama oda baabsini istiyo..oda ya sustur sunu yada uyut artik diyo..
ne yapicagimi bilemedim..annesinin evinde rahat cocuga bakiyorlar bende kole gibi temizlik bulasik
cocuk bakiyorum..biliyorum esim adam olmaz ama belki evlilikler boyle degildir diye dusunuyordum..
bende 26 yasindayim ama neytin ne oldugunu biliyorum hamdolsun

hadi kocan sorumsuz diyelim en büyük suç onda diyelim

ama bu adam annesinin evine gidince kimse demedi mi oğlum senin burda ne işin var

kimse ses çıkarmadı mı bu cesareti kimden alıyor bu rahatlık neden

canım senin eski konularını da hatırlıyorum da...

eşinin psikolojik sorunları var.
hala neyi bekliyorsun bilmiyorum ama bu adam dengesiz. ne yapsan düzelmez. boşna uğraşma.. ya sesini çıkarma uğraşma yada yolunu çiz.

okulun bitti mi?

Burada ne demek istediğinizi anlayamadım...

Kusura bakmayin yorum bile yapamiyorum cocugu dusununce sinirden sadece s... gitsin demek geldi icimden...derdi ne anlamadim tedavilik sanirim esiniz...

evet tedavi oluyo ama ise yaramiyo..obsesiflik var hersey mukemmel olsun istiyo..
sorumluktan nefret ediyo..cocuga bakmiyo tahammul edemiyo ama
oyle yap boyle yap diyip anneligime laf soylemeyi biliyo..
ben neredeyse 3 yil olucak esimle ayni yataga yatmadim..
ilac kullaniyo biliyorum cokta kiskanc ama o kadar bencil ki
kendinden baskasini dusunmuyo..
sabah kalkiyo yok oram agridi yok buram agridi..
yok ben kanser olucam bu isim cok sitresli
ben cok yasamam olucem diyip duruyo
fix bu hergun boyle ama hic degismez
panik atak agrasiflik bencillik ne ararsaniz var

evet tedavi oluyo ama ise yaramiyo..obsesiflik var hersey mukemmel olsun istiyo..

En önemli mevzu her zaman bu kadar sorumsuz,aksi,bencil bir adam mıydı yoksa çocuktan sonra mı değişti?

Evet eşiniz gerçekten katlanılmaz,katlananada yılın fedakar eşi ödülü verilebilecek tarzda bir adam.

37 gibi bir yaşı devirdikten ve onca yılın özgürlüğünden sonra çocuk omuzlarına ağır gelmiş anlaşılan ama böyle bir lükse sahip değil.

Ayrıca ailesinin yanına geçme sebebi;sorumluktan kaçmak yine...

Ona biri acilen 40 yaşında ''eş'' ve ''baba'' olarak bir çok misyona sahip olduğunu hatırlatmalı..

Kendisi için bişey yapmasa da olur ama sizin için bi zahmet tüm bu takıntılarından kurtulmak için harekete geçmesi lazım.

Son düzenleme:

o kadar parayı oturmadığı evine vereceğine gidip tedavi olsaydı madem

vet tedavi oluyo ama ise yaramiyo..obsesiflik var hersey mukemmel olsun istiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…