Eşim kendi kendine konuşuyor

Evet bir psikoloğa danışmıştım sadece. Herhangi bir tedavi yöntemi yok. Sadece bana düşündüğün şeyleri yaz demişti.
Biraz baskılanabilir belki farkına varılıp

Olabilir benim yaşadığım ve gördüklerim maalesef düzelmediler. Keşke dediğiniz gibi olsa hepsi.

Umarız. Etrafımdaki insanlar durumumdan muzdarip değiller aslında, kendime zarar vermiş oluyorum. Daha kısa sürede bitireceğim şeyler uzuyor da uzuyor. Dalıp gidiyorum sürekli.
Allah yardım etsin size de, belki kabullenmeye zorlanıyor, korkuyordur. Ben de korkuyorum acıkcası

Bu kadar büyük bir hastalığı saklayan, gizlice bu hastalığı öğrenenden daha suçlu bence. Eğer bu adam şizofreni hastasıysa ve kadına bunu söyleseydi belki çocuk yapmayacaktı. Kaygı bozukluğu, depresyon gibi günümüzde "sıradan" kabul edilen bir durum değil bu.

Elbette soylenmeliydi ama şimdi e nabiza baksa ne bakmasa ne? Ayrica ben esinin doktora gidip teşhis aldigini düşünmüyorum babasinin tedavisine şahit olduğundan doktordan korkuyor bile olabilir dolayısıyla e nabizda bir sey cikmayabilir ayrica kayinpederin enabizina girmesini de doğru bulmuyorum önceki mesajlarda belirttigim üzere. Tabii siz ya da konu sahibi farkli düşünebilirsiniz saygı duyuyorum.

şimdi farkettim ergenken bende de vardi kendi kendine konusma.

Ama ben kendi kendime konustugumun ortamda kimsenin olmadığınin kimseni bana cevap vermediğinin farkındaydım.

Cok anlatmak istediğim ve arkadaslarıma anlatavmcak kadar samimi olmadığım bir durumu sanki onlara anlatir gibi anlatur rahatlardim ama dedigim gibi ben farkindaydim.

Simdi gecti oyle bir ihtiyac hissetmiyorum.

Ayrıca tamam sizin poset tasimaya zorlası itici ama 1 2 market poseti ile cocuk dusmez.

2. ye hamileyim markete gittigimizde cok agir olmayan posetleri tasidim agirları esim tasidi tabi.

oglum arabada uyuduğu bir gun oğlumu esim kucakladı bende 5 lt lik suyu aldim elime. esim ben ikinciye donerim dedi ama dönme bosuna dedim.

Mesela 20 kg lık oglumu kucaklamıyorum tabi ama 1 2 market poseti 5 lt lik su ile de cocuk duşecegini zannetmiyorum.

Çocuk dusurmek o kadar kolay olsaydi istenmeyen gebeliklerde insanlar kurtaj olmak yerine 5 lt suyu kucaklar hop bebegi dusururdu.

Arabası yeni mi sıfır mı? Benim eşim de ilk aldığında sıfır almıştık arabasına bakardı sürekli hatta benim kasama bakmadın bu kadar yuh falan diye dalga geçerdim ohpjojphohohoh düşkünlükten olabilir yani ki geçti yani o ilk aşkı bide bir instagramer var zeynepin harikalar diyarı onun kocası da arabasına çok düşkünmüş bir arkadaşından bahsetti karısının arabaya sivri topukluyla binmesine izin vermiyormuş paspaslarda iz yapıyor diye. Diğer sebepleriniz okey de araba meselesini çok saçma bulmadım biraz marka sıfır arabaya erkekler bayılıyor hoş ben de kendi arabama bayılıyorum mesela

Geçmişte belki böyle bir tedavisi vardı? Genetik yatkınlıkşarı var olabilir ailede var mı?

Telefonu ses kayıt moduna alıp uzaklaşın sonra da dinleyin ne konuşmuş neye gülmüş.
Hamile karısına yardımcı olması gerektiğini ailesinin de tembihlemesi lazım empati kuramaması çok kötü. Sosyal zekası düşük olabilir insan sevmiyordur. Arabasına düşkün olmayan erkek yok gibi.
tanımadan çocuk olması kötü olmuş. Eğer genetik geçişli bir rahatsızlıksa problem.

Evet ses kaydı yapmayı düşünüyorum hatta görüntü alabilmek daha iyi olabilir çünkü benim gördüğüm normal değildi... Evet bende böyle düşündüm huydur karakterdir normaldir düzeltilebilir vs dedim karşıma alıp defalarca konuştum beni kırdığı yerlere dikkat edip yapmaması gerektiğini ancak bana söylediği şu - Bana birşeyleri sürekli tekrarlamalısın unutuyorum ve uzun konuşmaları algılamakta zorlanıyorum kısa cümleler kur - oldu. Neden böyle oluyor iyimisin diyorum yok ya iyiyim benim yapım bu zaten Türkçeyi de anlamam bu yüzden gibi nerdeyse mantığa yatan cevaplar veriyor hastamı değil mi ikileminde kalıyorsunuz
Ayrıca genetik konusuna gelirsek babasındada tıpkı bu durumlar ama babası ben hasta adamım ya der geçiştirir asla söylemezler sır gibi yani bana öyle geliyor bence söylemediler ve evlenmiş olduk hatta bebeğimiz var artık

İlk eşi misiniz? Aynı arkadaşın eski eşini tarif etmişsiniz mesleğine kadar. O onbeş gün evli kalabilmiş. Ve çok ağır şeyler yaşamış. Mutlaka bir uzman görsün.
Evet ilk eşiyim o da benim ilk eşim. Zaten bu 1 yıl neredeyse hergün ağlayarak geçti çünkü normal biri gibi karakter huy şöyle böyle düzeltilebilir derken hatta ailem bile benim abarttığımı zannetti kısa bir süre. Sonradan banada hak verdiler kendilerinde gördüler zaten. Uzmana görünmek şart elbette teşekkür ederim

Bende konusurum kendi kendime gülerim hatta karsimda biri varmis gibi ama farkinda olmam. Hep kv yuzunden başladı soyleyemediklerim icimde kaldi galiba. Neyse belki psikolojiktir ama ben cok rahatim cocuklarim farkediyor şarkı söylüyorum diyorum . Simdi kv bes yıldır yok hayatimda yine ayniyim ama gayet iyiyim yani. Bana her insanin ufak takintilari olabilir gibi geliyor. Sizin içiniz rahat değilse esinizi ikna edip tedaviye baslayabilirsiniz.

Evet türlü türlü sebepleri olabilir bu yüzden bir uzmanla görüşmek şart oldu. Birde anlaşamıyoruz bu yüzden aile danışmanına gitmek gerekir diye düşündük zaten psikiyatriste gitmek istemiyor benim bişeyim yok diyor

Muhtemelen eşiniz sosyal fobisinden dolayı kendi kendine konuşmayı akışkanlık haline getirmiş ancak bu sınırlarını koruyamamış artık bu durum normal boyutları aştığının kendiside farkında değil. Tedavi sürecine girmesi ve sosyalleşmesi çok iyi olur. Ayrıca eşinizle meditasyon yapabilirsiniz. Sizi de ufak bir eleştirmek istiyorum sanırım 1 yıl içinde tanıyıp evlenmişsin. Yahu tamam anlarım da hemen çocuk yapmak nedir? Diğer anlattıklarınıza da bakılırda eşinizi sevdiğinizden de şüpheliyim yine huzurlu ortamda büyüyemeyecek bir çocuk doğacak ahh bu çocuklara üzülüyorum ben hayırlısı...

Ayrıca ayrılmak istiyorsanız eşinizin sınırsız ehliyetli olduğunu düşünüyorum yani mutlaka sağlık raporu alın. Akıl sağlığı yerinde olmadığı için evliliğiniz düşebilir ve bunu sizden sakladığı için tazminat davası açabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Araba yikama ve araba inceleme bakimi konusunda benim esimde oyle bi cok erkek oyledir eminim.diger yazdilariniz biraz sorumsuz erkek modeli gibi geldi fakat kendi kendine konusmasi tuhaf siz biraz daha takip edin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…