S Senbirsen Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2016 4.143 5.683 158 40 18 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Miknatiss #601 QuantumPhysics .!.: Sağolun ama ilgilenmiyorum artık ya çünkü boşanmaya çalışıyoruz Genişletmek için tıkla... Çok iyi yaptınız öyle biriyle ömür gecirseniz siz de hasta olurdunuz
QuantumPhysics .!.: Sağolun ama ilgilenmiyorum artık ya çünkü boşanmaya çalışıyoruz Genişletmek için tıkla... Çok iyi yaptınız öyle biriyle ömür gecirseniz siz de hasta olurdunuz
Miknatiss Delileri mıknatıs gibi çekerim Kayıtlı Üye 6 Şubat 2021 3.244 8.832 108 18 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Miknatiss #602 mutlusey .!.: Çok iyi yaptınız öyle biriyle ömür gecirseniz siz de hasta olurdunuz Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle olurdu zaten bu bir yıl yetti arttı. Normalde her şeyi yiyebiliyordum bu olaylar sonrası reflü oldum ve en ufak stres sonrası midem alarma geçiyor artık.
mutlusey .!.: Çok iyi yaptınız öyle biriyle ömür gecirseniz siz de hasta olurdunuz Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle olurdu zaten bu bir yıl yetti arttı. Normalde her şeyi yiyebiliyordum bu olaylar sonrası reflü oldum ve en ufak stres sonrası midem alarma geçiyor artık.