aynen öyle oldu canım , açıklarını kapatacak adam lazımdı babamı harcadılar , kocası bile bunu diyor düşün artık
evet sıkıntılı anlattım , dün işyerinden çıkma saatime yakın yazdığım için hızlıca yazıverdim , bugün düzenledim ki ama siz hala konuyu pek kavramış değilsiniz . Biz kimsenin keyfinin kahyalığını yapmıyoruz, namus bekçisi de değiliz , insan zarrafı da değiliz. 10 yıllık komşularımızı tanıyamadık bu yüzden bize de yuh olsun diyorum.
Buna burnunu sokmak pek denilmez , buna komşuluk hatrı denir , yanlışı yoldan çevirmek denir , herşey denir ama burnunuzu sokmak en son denilecek şey. Siz eğer ki evliyseniz kocanız sizin evli arkadaşınızla ilişki yaşıyorsa , bir dostunuzun gelip kocanızı bak yanlış yoldasın demesi yuvanı dağıtma demesi kötü bişey mi? Kötü olan ne biliyor musun o karektersiz insan müsfettesini babamın adam yerine koymuş olması onunda ne kadar şerefsiz olduğudur. Insanları rencide etmek için konudan illa bir-iki kelimeyi cımbızla çekip önüne sürmesi değildir bu konu , ben olayı naklettim ve öneri istedim. Duyarlı insanların kötülenmesi bir bizim komşularda değilmiş anladığım kadarıyla. Sanırım bakış açılarımız çok farklı sizinle .
Iyi günler.
sizinle bakış açılarımız gerçekten farklı
siz başka bir konuda asosyal olduğunuzu söylemişsiniz
size tavsiyem hep aynı pencereden bakmayın olaya açın kendinizi
konuyu anlama mevzusuna gelince konunuzu okudum ve anladım
şükür anlama kabiliyetim var
gene savunuyorum katılmak zorunda değilsiniz
elalemin derdi sizi ilgilendirmez
görmeyeceksiniz duymayacaksınız bilmeyeceksiniz
sizi ilgilendiren bir konu yok çünkü
olayı tasvip ettiğimi sanmayın
bende olsam hiç karışmam ama ilişiğimi keserdim görüşmezdim selam bile vermezdim
babanızda iyi niyetli yaklaşmış ama mahallenin muhtarı değil-ahlak bekçisi hiç değil
selin yada ali evladı değil akrabası değil bişeyi değil
ne oldu olay onda kaldı
(bi zaman bir olay vardı kadın sevgilisi ile zina halindeyken çocuğuna yakalanıyor, söyler diye sevgilisyle birlikte öz çocuğunu öldürüyorlar gömüyorlar sonrada müge anlıya çıkıp arıyordu yakalandı hatırlarmısınız)
seni ne ilgilendiriyor diye sorarlar adama
iftira deyip babanı kesiverirler Allah korusun
özel hayata müdahale edilmez arkadaşım
bu konular ince konulardır
selinin kocasının midesi geniş alinin karısınında öyle
bunu kendi ailelerinden biri çözseydi gerekli uyarıyı onlardan biri yapsaydı
size ne