- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
Ben tüm yorumları okudum ve sizin de yardimci olmak adina böyle bir öneride bulundugunuzun farkındayım ama bir önceki sizin kisa bir cumlesini alintiladiginiz yazimda da belirttigim üzere, hasta mahremiyeti denen bir sey var hatta kişisel mahremiyettir e-devlet/e-nabiz bilgileri. Kayinpeder ne tedavi oldu bilmiyoruz gerçekten depresyon da olabilir başka bir sey de. Ama bunu öğrenmenin yolu kisinin özel bilgilerini alip izinsiz bir şekilde kisisel sistemini eşelemek degildir. Evli olmamakla birlikte evli olsaydim eşimin bilgilerini bile bilsem ondan habersiz girip bakmazdim sanırım çünkü onun kişisel alanidir, eş olmak sınırsız özgürlük vermez. Hadi esininkine baktı diyelim bir nebze olabilir diye düşünelim, kayinpederinkine bakmasi yine yanlış.konu sahibinin anlattiklarini tam olarak okudunuz mu? babasinin gecmiste psikolojik bir tedavi surecinin oldugunu duymus. konu sahibi soruyor ama ozellikle sakliyorlar. esinde de normal olmayan durumlar var sorunca soylemedikleri icin ben de e nabiz ve ilac gecmisine bakilmasini onerdim. konu sahibi eger bilirse ona gore onlem alir.
Benzerini yasadim demiştim bana sormadan benim bilgilerimi alıp arkamdan is cevrilmesini yanlis buluyorum ben bana sorulsa cevaplarim zaten sakınmam ve hastaligimi da beni tanıyan herkes bilir bununla barisigim ama arkadan is ceviren gözümden düşer.
Konu sahibesi esinden sorumlu babasindan degil, bir uzmana gitsinler bakalim teshis neyse o koysun ve konu sahibi de eşiyle aşmanın yollarina baksinlar, kayinpeder burada konu dışı olur (evin dışında yani).
Tamam siz bosanma baskisina devam edin demek ki onun da hassasiyeti bu. Elbette devamli bosanacagim demek hos degil ama esinizi dizginleyen ve ikna eden bu demek ki.Sağolun evet haklısınız çünkü bugün tamam diyor sonra kafasında gitmemek için bahaneler planlar kuruyor en sonunda da ben gidicem dememiştim uydurma diyor insan çıldırıyor haliyle...