Bu söyledikleriniz varya ayrı ayrı olsaydı bir sıkıntı gibi durmazdı ancak hepsi bir kişide toplanınca evet bir sıkıntı olabilir diyor insan. Umarım en kısa zamanda bir psikiyatriste gitmiştir.Bu benim bir arkadasimda da vardi. Hala var mi bilmiyorum.
Ama o çabasını, karşısındakiyle ayni fikirde olmak isteği, muhalif olmamak, dışlanmamak istegi gibi algilamistim.
Çok seneler sonra dogmus evin en kucuk cocuguydu. Ebeveynleri ve buyukleri ile iliskisi kopuktu. Onu pek anlamıyorlardi.
Kendini ifade ettigi tek yer okuldu. Orada da herkesle ayni fikirde olmayi tercih ediyordu diye düşünüyordum.
Kendine ait olmayan fikirlerle, sanki seninle ayni seyi düşünüyormuş gibi "lafı ağzımdan aldın" tavriyla tekrarlamasi da bana hep var oldugunu ispat cabasi gibi geliyordu. Belki de bir hastaliktir bilemiyorum.
Evet maalesef öyle oldu...Teşekkür ederim özet için. Kısacası konu sahibinin günahına girmişler gizleyerek.nasil insanlar var ya
Teşekkür ediyorumÇok haklısınız.
Yazdiklarinizdan çok mantıklı biri olduğunuz anlaşılıyor zaten.
En doğru kararı; kandırılan olmanıza rağmen kırıp dökmeden verebilmişsiniz.
Yolunuz açık, bahtiniz güzel olsun..
Hayır kurmuyor kuramazda çünkü çekişmeli boşanma davamız devam ediyor artık sadece avukatlarımız ile iletişim kuruyoruz ondada zaten çocuğu görmek gibi bir çabası vs yokQuantum naptın ? Bu adam hiç iletişim kuruyor mu seninle ?
Hakkınızda hayırlısı olsun..Canınız sağ olsun..Boşanma aşamasındayız hiçbir şekilde iletişim kurmuyoruz ayrıca rahatsızlığı nedir bilmiyorum
Estafurullah teşhis koymadım olabilitesini söyledim . Yazınızdaki şiddeti yeni okudum çok üzüldüm adınıza ... umarım biran önce kurtulursunuz şiddetin açıklaması yoktur maalesefAnlıyorum sizi ama bu kadarda zahmet edip uzun uzun yazmışsınız her şeyi ancak tek şunu anlamadım benim eşimin yalan söyleyip söylemediğinden nasıl emin oldunuz? Sizi inandıracak halim yok tekrar söylüyorum buradan kimse teşhis koyamaz ben bile eşim şudur diyemiyorken... Tekrar geçmiş olsun
İnşallah karşınıza çok iyi aklı selim biri çıkar çocuğunuzla mutlu olursunuzYok bu kadar basit değil tabiiki çok çaba harcadım olmadı diyeyim kısaca. Ayrıca endişe etmeyin her kendi kendine konuşmak bir sıkıntı değildir.
Canm cok zor ya allah kolaylık versin bu yazdıklarını okudugmdan beri aklımdan cıkmıyor evlenip barklanyoruz ama kimle ne kadar tanıyoruz hepsi öylemi bilmem ama duydugum kadarını söylüyorum evlendiklerinde erkeklerin hepsi o kadr değişiyor ki sevgilyken farklı insanlar evlenince farklı bana bu bile ilginc ve üzücü gelirken birde üstne seninki bambaska bir insan cıkmıs bu daha acı ne yazıkkiArtık hiçbir şekilde iletişim kurmuyoruz sadece avukatlarımız aktarım yapıyor bu kadar. Evet bende bunu biliyorum ama maalesef ispatlayamıyorum umarım hayırlısıyla sonuçlanır hiçkimse zarar görmeden.
Evet ben olsam bende çemkirirdimDüzenleme yaptığın iyi olmuş yoksa çok çemkirirdim.
Her detayı eksiksiz anlatıyorum ve elimden geldiğincede sizlerle paylaşmak istiyorum
Allah yardımcın olsun yavru.Hayır kurmuyor kuramazda çünkü çekişmeli boşanma davamız devam ediyor artık sadece avukatlarımız ile iletişim kuruyoruz ondada zaten çocuğu görmek gibi bir çabası vs yok
Ha birde yeni konu açabilirim sonra. Biraz daha gelişme olsunda çünkü şu an pek bir gelişme yok
Diğer konuya baktım ama ailesinin tavrını göremedim. Onlar da fark etmişler ama evlenip karısı mı baksın demişler? Peki siz hiç flört etmediniz mi evlenmeden önce? Görücü usulü mü tanıştınız?Bir kaç tane konu açmıştım birazdan linklerini bırakacağım. Anasından babasından kendisini daha çok önemsedim ve çaba harcadım bunu konularımda ve yorumlarımda okuyabilirsiniz
Hayırlısı olsun sağolunİnşallah karşınıza çok iyi aklı selim biri çıkar çocuğunuzla mutlu olursunuz
Evet gerçekten öyle ve bu kadar rol yapmaya gerek varmıydı saçma yani. Ben en başta onu uyarmıştım eğer anlaşamazsak çocukda olsa boşanırım demiştim ama o ben kendi bildiğimi yaparım boşanamaz ya tarzında düşünmüş ne yazıkki. Bazen açık açık söylemekte yetmiyorCanm cok zor ya allah kolaylık versin bu yazdıklarını okudugmdan beri aklımdan cıkmıyor evlenip barklanyoruz ama kimle ne kadar tanıyoruz hepsi öylemi bilmem ama duydugum kadarını söylüyorum evlendiklerinde erkeklerin hepsi o kadr değişiyor ki sevgilyken farklı insanlar evlenince farklı bana bu bile ilginc ve üzücü gelirken birde üstne seninki bambaska bir insan cıkmıs bu daha acı ne yazıkki
Sağolun inşallah hayırlısı olsunAilesinin yaptığı inanılmaz yanlış. El kızı baksın diye kandırmak nedir ya
Siz çok mantıklı ve düşünceli davranmışsiniz. İnşallah bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız
Amin inşallah sağol BissucumAllah yardımcın olsun yavru.
Evet zihniyetleri tam olarak buDiğer konuya baktım ama ailesinin tavrını göremedim. Onlar da fark etmişler ama evlenip karısı mı baksın demişler?
Flört evremiz kısa oldu ama olmuştu yani yaklaşık 6-8 ay arası bir süre. Flört döneminde hiç mi bir şey çakmadınız diye soracaksınız değil mi? Hayır çakmadım çünkü güzel rol yapıyor. Ben hayatımda böyle güzel rol yapan hasta görmedimPeki siz hiç flört etmediniz mi evlenmeden önce? Görücü usulü mü tanıştınız?
Teşekkür ederimKonunuzu baştan sona okudum .
Öyle ama genede çok şükür beterin beteri var derler yaÇok zor bir süreçten geçiyorsunuz .
İnşallahUmarım dava surecini en az zararla atlatırsınız .
Sağolun çok incesinizOnun dışında ne zaman yazmak isterseniz özelden yazin . Belki yardımcı olabilecegimiz bir konu olur .
Hasta olduklarını bal gibi biliyor yani bu kişiler. Neyse zaten eşimde biliyormuşda uzunca bir süre bunun içinde üzülmüştüm hani nasıl ya haberi yok hasta olduğunu bilseydi daha farklı olurdu diyordumBenim babaannem ve halam da hasta idi bu sekilde .( Hastalıkları cikicak diye doktora gitmek istemezlerdi kesinlikle )
Evet maalesef birde işin bu boyutu var.Buna ilave iki yakın akrabalarından biri bipolar biri de şizofren tanısı almıştı . Onlar düzenli doktora gidiyor ve ilaçlarını kullandıkları için hayatlarına devam edebiliyorlar . Herneyse demek istediğim genetik geçişi göz ardı edemeyiz .
Çok şükür iyiyim o açıdan sadece ara ara moralim bozuluyor ama benim için büyük bir sıkıntı yaratmıyor. Sağolun bebişimde gün geçtikçe daha iyi oluyor inşallah hep iyi ve sağlıklı olur.Verebilecegim tek tavsiye stresinizi yönetmeye çalışın . Bebeğiniz de var çünkü . Umarım o daha iyidir .