Eşim kendi kendine konuşuyor

inanılmaz gerçekten ama sen bunu ilk anlatırken hiç böyle anlatmadın sanki yaa
hep benim aklımda kendi kendine konuşan sorunları olan bir adam gibi kalmış
adam bildiğin sosyopat.
Sonra işte birsürü şey oldu ve bu durumdayız. Ayy ben yıldım artık kanun, hukuk ile doğrusu ne ise o olsun sosyopat mı şizofren mi her ne haltsa artık çıksın ortaya

Bu kişi memurdu değil mi ondan gitmiyordu şimdi korktuğu başına gelmiştir raporuyla uğraşsın ailesi de o da resmen işkence etmiş size
Evet devlet memuru ve ben hala memurluğuna zarar gelmesini istemiyorum. Sadece mecbur olduğum için bu durumdayım yoksa anlaşmalı boşanabilirdik. Kendisi yokuşa sürdü hem anlaşmalı boşanacakmış hemde nafaka, tazminat hiçbir şey ödemezmiş paşam.

Şaşmaz yavru bu şaşmazzzz. İçi seni dışı milleti yakar. Böyle çekmişledir seni zaten.
Aynen ya tek örneği bu değilde çoğu kişide bunu yapıyor maalesef biz mi fazlaca iyi niyetliyiz anlamıyorumki. Evet böyle çektiler ama maalesef etraf civarda melek biliyor bunları... Ha buna rağmen biz genede kimseye bahsetmedik bu şekilde olduklarını ve bahsetmeyide düşünmüyoruz.

Seve seve ödeyecek bildiğim kadarıyla birşey olmuyor memurluğuna .. Çocuğu yap ayrılınca unut bazen erkekleri varya dövesim geliyor

Anladıgım kadarıyla esinizin hala nasıl bir hastalıga sahip oldugunu bilmiyorsunuz. Yani ben göremedim yorumlarda teşhis vs. Merak ettim. Cocuk kac yasında veya aylık? Cocugunuzu iyi gözlemleyin anne babadaki teshislerin çocuklar üzerindeki biyolojik etkisi bir hayli yüksek.

Siz böyle iyi niyetlisiniz ama muhtemelen bunlar iftira atarlar size... Malum dışarda iyi itibarları var bozulmasın diye her şey mübah.

Seve seve ödeyecek bildiğim kadarıyla birşey olmuyor memurluğuna .. Çocuğu yap ayrılınca unut bazen erkekleri varya dövesim geliyor
Benim amacım zaten işinden olması değildi sonuçta yüzyüze de bakacağız. Hem kendisi anlaşmalı boşanalım dedi hemde sonra kıvırttı mahkeme çekişmeliye döndü. Neyseki sonradan istenirse tekrar anlaşmalıya dönüyormuş. Umarım aklı başına gelirde tatlı bir şekilde ayrılırız. Ay evet o kısmını hiç sorma sanki bu çocuğu leylekler getirdi. Valla hiçde hasta deyip geçesim gelmiyor sonuçta hastanında karakterlisi ama bunda karakterde yok...

Anladıgım kadarıyla esinizin hala nasıl bir hastalıga sahip oldugunu bilmiyorsunuz. Yani ben göremedim yorumlarda teşhis vs. Merak ettim.
Bende bilmiyorum çünkü hep kaçtı cevap vermedi şimdide davamız devam ediyor. Ancak akli dengesinin durumunun araştırılmasını isteyeceğim. Bakalım ne olacak bitecek inanın bende bilmiyorum.
Cocuk kac yasında veya aylık?
11 aylık
Cocugunuzu iyi gözlemleyin anne babadaki teshislerin çocuklar üzerindeki biyolojik etkisi bir hayli yüksek.
Zaten sürekli tetikteyim ya görmediği şeylerle konuşursa ya şöyle olursa ya böyle olursa diye sürekli tedirginim. Sonuçta sıkıntılı bir rahatsızlık ve erken teşhis edilip tedavi olunması çok önemli. Umarım sağlıklıdır.

Siz böyle iyi niyetlisiniz ama muhtemelen bunlar iftira atarlar size... Malum dışarda iyi itibarları var bozulmasın diye her şey mübah.
Bende bunu bekliyorum. Ancak bu dava hakkıyla sonuçlanırsa o itibarlarını nasıl korurlar bilemiyorum . Zaten bu kısmı da beni ilgilendirmiyor önceden düşüneceklerdi o muhteşem itibarlarını. İnşallah akılları başlarına gelirde anlaşmalı boşanabiliriz yoksa her iki taraf içinde sıkıntılı görünüyor tabii en çok onlar için...

SEVE SEVE anlaşmalı boşanacak, her istediğini de verecek merak etme.

Fiziksel şiddet uygulamadı ama hakaret, psikolojik şiddet, ekonomik şiddet vardı.
Saldırganlık, kurgu, kendi kendine konuşma bunlar bir araya gelince psikolojik rahatsızlık tablosu ortaya çıkıyor.Esinizi bir şekilde doktora gitmeye ikna etmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…