- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.422
Pislik.
Yok hiç aramadı sormadı
Sonra işte birsürü şey oldu ve bu durumdayız. Ayy ben yıldım artık kanun, hukuk ile doğrusu ne ise o olsun sosyopat mı şizofren mi her ne haltsa artık çıksın ortayainanılmaz gerçekten ama sen bunu ilk anlatırken hiç böyle anlatmadın sanki yaa
hep benim aklımda kendi kendine konuşan sorunları olan bir adam gibi kalmış
adam bildiğin sosyopat.
Birsürü şey denir canım da neyse sen gene kibar konuşuyorsun bu bile az gelirPislik.
Çok teşekkür ederim ya iyiki varsınız canım. İnşallahŞükürler olsun kurtulmuşsunuz bebeğinizde sizde umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.
Bu kendini saklıyordur dışarda şimdi. Özellikle okulda falan. Dışarda melek evde şeytan.Birsürü şey denir canım da neyse sen gene kibar konuşuyorsun bu bile az gelir
Bu kişi memurdu değil mi ondan gitmiyordu şimdi korktuğu başına gelmiştir raporuyla uğraşsın ailesi de o da resmen işkence etmiş sizeÇok teşekkür ederim ya iyiki varsınız canım. İnşallah
Kız aynen öyle zaten ailecek böyleler. Görsen böyle kime sorsan ayy çok tatlı aile filan diyorlarBu kendini saklıyordur dışarda şimdi. Özellikle okulda falan. Dışarda melek evde şeytan.
Evet devlet memuru ve ben hala memurluğuna zarar gelmesini istemiyorum. Sadece mecbur olduğum için bu durumdayım yoksa anlaşmalı boşanabilirdik. Kendisi yokuşa sürdü hem anlaşmalı boşanacakmış hemde nafaka, tazminat hiçbir şey ödemezmiş paşam.Bu kişi memurdu değil mi ondan gitmiyordu şimdi korktuğu başına gelmiştir raporuyla uğraşsın ailesi de o da resmen işkence etmiş size
Şaşmaz yavru bu şaşmazzzz. İçi seni dışı milleti yakar. Böyle çekmişledir seni zaten.Kız aynen öyle zaten ailecek böyleler. Görsen böyle kime sorsan ayy çok tatlı aile filan diyorlar
Aynen ya tek örneği bu değilde çoğu kişide bunu yapıyor maalesef biz mi fazlaca iyi niyetliyiz anlamıyorumki. Evet böyle çektiler ama maalesef etraf civarda melek biliyor bunları... Ha buna rağmen biz genede kimseye bahsetmedik bu şekilde olduklarını ve bahsetmeyide düşünmüyoruz.Şaşmaz yavru bu şaşmazzzz. İçi seni dışı milleti yakar. Böyle çekmişledir seni zaten.
Seve seve ödeyecek bildiğim kadarıyla birşey olmuyor memurluğuna .. Çocuğu yap ayrılınca unut bazen erkekleri varya dövesim geliyorEvet devlet memuru ve ben hala memurluğuna zarar gelmesini istemiyorum. Sadece mecbur olduğum için bu durumdayım yoksa anlaşmalı boşanabilirdik. Kendisi yokuşa sürdü hem anlaşmalı boşanacakmış hemde nafaka, tazminat hiçbir şey ödemezmiş paşam.
Siz böyle iyi niyetlisiniz ama muhtemelen bunlar iftira atarlar size... Malum dışarda iyi itibarları var bozulmasın diye her şey mübah.Aynen ya tek örneği bu değilde çoğu kişide bunu yapıyor maalesef biz mi fazlaca iyi niyetliyiz anlamıyorumki. Evet böyle çektiler ama maalesef etraf civarda melek biliyor bunları... Ha buna rağmen biz genede kimseye bahsetmedik bu şekilde olduklarını ve bahsetmeyide düşünmüyoruz.
Benim amacım zaten işinden olması değildi sonuçta yüzyüze de bakacağız. Hem kendisi anlaşmalı boşanalım dedi hemde sonra kıvırttı mahkeme çekişmeliye döndü. Neyseki sonradan istenirse tekrar anlaşmalıya dönüyormuş. Umarım aklı başına gelirde tatlı bir şekilde ayrılırız. Ay evet o kısmını hiç sorma sanki bu çocuğu leylekler getirdi. Valla hiçde hasta deyip geçesim gelmiyor sonuçta hastanında karakterlisi ama bunda karakterde yok...Seve seve ödeyecek bildiğim kadarıyla birşey olmuyor memurluğuna .. Çocuğu yap ayrılınca unut bazen erkekleri varya dövesim geliyor
Bende bilmiyorum çünkü hep kaçtı cevap vermedi şimdide davamız devam ediyor. Ancak akli dengesinin durumunun araştırılmasını isteyeceğim. Bakalım ne olacak bitecek inanın bende bilmiyorum.Anladıgım kadarıyla esinizin hala nasıl bir hastalıga sahip oldugunu bilmiyorsunuz. Yani ben göremedim yorumlarda teşhis vs. Merak ettim.
11 aylıkCocuk kac yasında veya aylık?
Zaten sürekli tetikteyim ya görmediği şeylerle konuşursa ya şöyle olursa ya böyle olursa diye sürekli tedirginim. Sonuçta sıkıntılı bir rahatsızlık ve erken teşhis edilip tedavi olunması çok önemli. Umarım sağlıklıdır.Cocugunuzu iyi gözlemleyin anne babadaki teshislerin çocuklar üzerindeki biyolojik etkisi bir hayli yüksek.
Bende bunu bekliyorum. Ancak bu dava hakkıyla sonuçlanırsa o itibarlarını nasıl korurlar bilemiyorumSiz böyle iyi niyetlisiniz ama muhtemelen bunlar iftira atarlar size... Malum dışarda iyi itibarları var bozulmasın diye her şey mübah.
Bunun kesinlikle takipcisi olun. Dedigim gibi dogan çocugun ilerideki gelisimi icin cok onemli. Umarım gelismeleri paylasırsınız.Ancak akli dengesinin durumunun araştırılmasını isteyeceğim. Bakalım ne olacak bitecek inanın bende bilmiyorum.
SEVE SEVE anlaşmalı boşanacak, her istediğini de verecek merak etme.Bende bunu bekliyorum. Ancak bu dava hakkıyla sonuçlanırsa o itibarlarını nasıl korurlar bilemiyorum. Zaten bu kısmı da beni ilgilendirmiyor önceden düşüneceklerdi o muhteşem itibarlarını. İnşallah akılları başlarına gelirde anlaşmalı boşanabiliriz yoksa her iki taraf içinde sıkıntılı görünüyor tabii en çok onlar için...
Saldırganlık, kurgu, kendi kendine konuşma bunlar bir araya gelince psikolojik rahatsızlık tablosu ortaya çıkıyor.Esinizi bir şekilde doktora gitmeye ikna etmelisinizFiziksel şiddet uygulamadı ama hakaret, psikolojik şiddet, ekonomik şiddet vardı.