Eşim kendi kendine konuşuyor

Seve seve ödeyecek bildiğim kadarıyla birşey olmuyor memurluğuna .. Çocuğu yap ayrılınca unut bazen erkekleri varya dövesim geliyor
memurluguna bisey olmaz en fazla geri goreve falan atarlar oda isyerinde bir garipligi falan olursa hadi delirse bile malulen emekli ederler hastaliktan . ben konunuzfa en çok seye takilmistim eve misafir istemiyodu kendi tarafindan galiba, oyle bisey yazmistiniz biyerde. yoksa akrabalariyla mi gorusmenizi istemiyodu onun gibi bisey. asil sorun orda. siz kararinizi vermissiniz ki cok dogru bir karar bence . ama genede sorununun ne oldugunu bilmeniz iyi olur anneniz babaniz falan akrabalarini arastirip sorup sorustursa keske. hastaligi problemi ne ogrenseler ...

karşısında biri olduğunu düşünerek konuşuyorsa şizofren paranoya olabilir. bunu iyice analiz edip muhakkak dr a götürmeye çalışın. boyle hastalık varsa tabiki dereceside önemli ama istenmeyen daha olumsuz durumlar ortaya çıkabilir. Allah kolaylık versin. insallah bir şey yoktur . kendisiyle bu durumu konuşmadınız mi davranışları böyleyse cok normal değil çünkü

sizofrense şok vermis olabilirler hastalığının ne olduğunu sordunuz mu.

Bunun kesinlikle takipcisi olun. Dedigim gibi dogan çocugun ilerideki gelisimi icin cok onemli. Umarım gelismeleri paylasırsınız.
Evet bende hassasım bu konuda umarım bir sıkıntı çıkmaz. Elimden geldiğince paylaşacağım inşallah.

Saldırganlık, kurgu, kendi kendine konuşma bunlar bir araya gelince psikolojik rahatsızlık tablosu ortaya çıkıyor.Esinizi bir şekilde doktora gitmeye ikna etmelisiniz
Biz o kısımları geçtik artık boşanma davamız devam ediyor. Tedaviyi reddetti ve anlaşmalı boşanmak istedi sonra bunuda reddetti dava çekişmeliye döndü. Şu anda rahatsızlığı nedir bilmiyorum yani

karşısında biri olduğunu düşünerek konuşuyorsa şizofren paranoya olabilir. bunu iyice analiz edip muhakkak dr a götürmeye çalışın.
Tedaviyi reddetti anlaşmalı boşanmak istedi tamam dedim ama sonra bunuda reddetti çekişmeliye döndü davamız ve devam ediyor.
Konuştum ama asla rahatsız olduğunu kabul etmiyor. Her türlü sıkıştırdım ama yok yok yani ona göre kendisi çok sağlıklı.

sizofrense şok vermis olabilirler hastalığının ne olduğunu sordunuz mu.
Soruyoruz ama asla şu rahatsızlığım var demiyor çok sıkışırsa depresyona girdim şu yakınım vefat etmişti ondan böyle oldum deyip işin içinden çıkıyor. Birde tahmin edersiniz ki bu tür hastaları konuşturmak çok zor yani ölümüne inkar ederler o yüzden olmuyor söylemiyorlar.

memurluguna bisey olmaz en fazla geri goreve falan atarlar oda isyerinde bir garipligi falan olursa hadi delirse bile malulen emekli ederler hastaliktan .
Umarım bir şey olmaz bende bu noktaya gelinmesini istemezdim ama mecburen oldu.
ben konunuzfa en çok seye takilmistim eve misafir istemiyodu kendi tarafindan galiba, oyle bisey yazmistiniz biyerde. yoksa akrabalariyla mi gorusmenizi istemiyodu onun gibi bisey
Genel olarak kimseyle görüşmemi istemiyor resmen kapalı kutuda yaşayayım istiyor. Kendi ailemle bile görüşmemi istemiyor. Kendi evimdeyken bir kez bile bakkala gidemedim düşünün. En uç noktasıda şu oldu bir gün ders videoları izliyordum ve eşim huzursuzlanmaya başladı bende ne oldu diye sorduğumda erkek öğretmenleri çok fazla izledin dedi ve ben şok olmuştum o zaman.
. asil sorun orda. siz kararinizi vermissiniz ki cok dogru bir karar bence .
Kesinlikle öyle
ama genede sorununun ne oldugunu bilmeniz iyi olur anneniz babaniz falan akrabalarini arastirip sorup sorustursa keske. hastaligi problemi ne ogrenseler ...
Sorup soruşturduk inanın bilen gören yok yani bunlar evin dışında melekler. Zaten bende buna şahit olmuştum ne zaman dışarı çıksak aşırı gülümser halde ve aşırı nazik, kibar, yardımcı olurlar ancak eve gelince kendilerini salıverirler.

e nabizdan asi randevusu dr randevusu bahane edip alıp bakın orda yazar kullandığı ilaçlara bakın. birde ne tedavisi olduğunu sorun. ama depresyon için şok vermezler benim bildiğim kadarıyla. ama diğer vakalarda beynin kimyasal dengesini sağlamak için şok veriliyor diye biliyorum

eğer sizofrense zaten ben hastayım demez. ve sizofrense hayati tepkimeye kadar durum gidebiliyor. surekli şüpheci ise bu sefer tedavi olsa bile zehirlediginizi düşünüp ilaçları kullanmak bile istemeyebilir. cekismelide olsa eğer tedavi olmuyorsa hastalığı kesinse maalesef zor bir yaşam. hastalık dahada ilerleyebiliyor. eğer tedavi olursa daha sağlıklı yaşamı olabilir de. ne kadar mücadele edebileceğinize bağlı birazda.

eğer sizofrense zaten ben hastayım demez. ve sizofrense hayati tepkimeye kadar durum gidebiliyor. surekli şüpheci ise bu sefer tedavi olsa bile zehirlediginizi düşünüp ilaçları kullanmak bile istemeyebilir. cekismelide olsa eğer tedavi olmuyorsa hastalığı kesinse maalesef zor bir yaşam. hastalık dahada ilerleyebiliyor. eğer tedavi olursa daha sağlıklı yaşamı olabilir de. ne kadar mücadele edebileceğinize bağlı birazda.

e nabizdan asi randevusu dr randevusu bahane edip alıp bakın orda yazar kullandığı ilaçlara bakın.
Artık böyle bir şey mümkün değil ayrıca bu tip şeyler için fazla tedirginler muhtemelen işe yaramazdı. Çünkü 50 adım sonrasını planlayan tiplerden bahsediyoruz.Birde ben bu işin böyle değilde hukuk yoluyla çözülmesini istiyorum zaten davamızda devam ediyor sizleri bilgilendireceğim. Ben birde evdeki ulu orta yerde kullandıkları ilaçları incelemiştim ancak en ufak bir antidepresan bile bulamamıştım maalesef.
birde ne tedavisi olduğunu sorun. ama depresyon için şok vermezler benim bildiğim kadarıyla. ama diğer vakalarda beynin kimyasal dengesini sağlamak için şok veriliyor diye biliyorum
Evet evet bende böyle biliyorum durum ağır olmasaydı şok vermezlerdi. Demekki ilaçlar etkisiz kaldıki bu yola başvuruldu. Hatta 2 ay ölü gibi yattım der babası.

eğer sizofrense zaten ben hastayım demez
Evet demiyor zaten asla kabul etmiyor
. ve sizofrense hayati tepkimeye kadar durum gidebiliyor.
Çok şükür o dönemine denk geldim ancak üniversite sonda bence bu dönemi geçirmiş anlattıkları kadarı ile ben böyle anladım tabii kendisi pek farkında değil.
surekli şüpheci ise bu sefer tedavi olsa bile zehirlediginizi düşünüp ilaçları kullanmak bile istemeyebilir
Artık bu kısmıyla ilgilenmiyorum
O boşanmaya karar verdiği için ben mücadele etmeyi bıraktım artık gerisi beni ilgilendirmiyor.

bugun erkeleri cok izledin demesi bile cok tedirgin edici.adam gercekten normal degil şizofrenik hareketleri var belkide başka bir hastalık ama sağlıklı olmadığı kesin verilmiş sadakaniz varmis erken farkedip ayrilmissiniz .size bisey olmamis. belki mahkemede eski hastane ve tedavi kayitlarini talep edebilirsiniz avukat daha iyi bilir, aslinda e devketi varsa ordanda cikar boylece bosanirken cocugunuz icin saglik problemi ne ortaya çıkar .ona gore gorusturup gorusturulmeyecegine karar verilir. ama disarda iyiyse buda iyi bide gercekten ciddi biseyi varsa zamanla illaki disardada acik verecektir .

Evet isteyeceğim dediklerinizi zaten avukatımıda her konuda bilgilendirdim yani buna göre hareket ediyoruz. İnşallah çocuğum sağlıklıdır değilse gerçekten çok zor bir hastalık artık adı her ne ise. Genetik geçişlidir maalesef ben böyle tahmin ediyorum ya çünkü babasıda öyle kendisi böyle bunun dışında babaannesi normal gibi dursada ondada var bir iticilik.

Allah cektiginiz buhranin karsiligini bundan sonra huzur ve mutlulukla versin. Insallah kisa surede bosanma gerceklesir ve bebeginizle mutlu olursunuz . Ve ailesiyle birlikte insallah baskasina sebep olmazlar

Allah cektiginiz buhranin karsiligini bundan sonra huzur ve mutlulukla versin.
Amin inşallah çok sağolun
Insallah kisa surede bosanma gerceklesir ve bebeginizle mutlu olursunuz
İnşallah
. Ve ailesiyle birlikte insallah baskasina sebep olmazlar
Olacaklar gibi maalesef ama elimden bir şey gelmez. Gerçi karşı tarafda sorgulasın yani bir kadın niye bu kadar kısa sürede ve bebeğiyle boşanıyor diye. Aman neyse gerçekten o kısmını düşünemiyorum inşallah birilerinin daha canı yanmaz.

Kendi kendine konuşması gülmesi falan bana "Maladaptive Daydreaming" i hatırlattı. Bi araştırın derim eşiniz benzer şeyler yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…