Eşim kendi kendine konuşuyor

Yani bende kendi kendime konuşurum hatta komik bir şey söyleyince gülerim. Kahkaha attığım da olur. Ama sizin olayınızda beni tedirgin eden eşinizin bunu sürekli yaptığı halde inkar etmesi. Sizin gördüğünüz duyduğunuz bir şeyi size rağmen inkar ediyor.Bu normal değil işte, üzerinizde resmen psikolojik baskı kuruyor. Ben inkar etmem örneğin, aman konuşuyorum kendimle konuşmucam da kiminle konuşucam der şaka yollu geçiştiririm.Tabi sizin eşiniz kadar sık da olmaz. Son durumunuz nedir , üzüldüm sizin için gerçekten.

*konu sahıbı anne babasının yanında esınden 1000 km uzakta
*bosanma davası devam edıyor
*buyuk ıhtımal cekısmelı olacak, es yanasmıyor
*kızını hıc yuzyuze gormemıstı sadece onlıne olarak gormustu en son

Öyle mi, güncelleme için teşekkürler. Konu sahibine allah yardımcı olsun.

Teşekkür ederim özet için. Kısacası konu sahibinin günahına girmişler gizleyerek.nasil insanlar var ya
Benim bir yakinim da ağır sizofreni oldugu herkes tarafindan bilinen oglu icin hic utanmadan kariyer sahibi, akli basinda, guzel bir kızı istemislerdi.
Hastalik bu kınamam, kimin basina ne geleceği belli degil. Ama insanda biraz vicdan olur. Evlendirelim karisi ugrassin ne demek? Her bakimdan dolu olan o kizi nasil yakıştırıyorsunuz hasta çocuğa? Hadi cevre durumu biliyordu reddettiler. Yarin bir gun gurbetten bir kiz getirirler. Mahvolur hayati. Yazik gerçekten.

Ben en çok şeye takıldım hala öğretmenlik yapmasına bu ne kadar doğru hastalık hakkında uzman değilim bilgim yok ama kendi kendine konuşması ne kadar sağlıklı böyle birinin hala görev yapması ne kadar doğru bilemedim bence bu konu hakkında da bir şeyler yapılmalı empatiden yoksun biri ogrencilere ne kadar verimli olabilir ki

Yav konuyu okumadan yorum yapıyorsunuz, havada kalıyor. Adamlar ailece gelip konu sahibinin ailesini evlerinde tartaklamışlar, bir sürü laf etmişler. Tek sorun hastalığı değil yani. Bir de kadın diyor ki kocamın hastalığını biliyorum. Siz daha ısrar ediyorsunuz. Açılan konudan hemen nasıl teşhis koyabiliyorsunuz? Kadın yanında yatan kocasını bizden iyi biliyordur herhalde.

Konu sahiplerinin girip, okuyup tepkisiz kalmalarına sinir oluyorummm !

Düzenleme; Diğer sayfaya bakmadan yorum yapmayacağımı öğrendim. Konu sahibi vermiş cevap

Yok bu kadar basit değil tabiiki çok çaba harcadım olmadı diyeyim kısaca. Ayrıca endişe etmeyin her kendi kendine konuşmak bir sıkıntı değildir.

Bence bu kadarcık kısmı bile eşinizin akli dengesiyle ilgili bisıkıntı oldugunu gösteriyor hayali arkadasları var dikkatli olun lütfen
Artık hiçbir şekilde iletişim kurmuyoruz sadece avukatlarımız aktarım yapıyor bu kadar. Evet bende bunu biliyorum ama maalesef ispatlayamıyorum umarım hayırlısıyla sonuçlanır hiçkimse zarar görmeden.

Boşanma aşamasındayız hiçbir şekilde iletişim kurmuyoruz ayrıca rahatsızlığı nedir bilmiyorum

Anlıyorum sizi ama bu kadarda zahmet edip uzun uzun yazmışsınız her şeyi ancak tek şunu anlamadım benim eşimin yalan söyleyip söylemediğinden nasıl emin oldunuz? Sizi inandıracak halim yok tekrar söylüyorum buradan kimse teşhis koyamaz ben bile eşim şudur diyemiyorken... Tekrar geçmiş olsun

Zaten her kendi kendine konuşma bir sıkıntı belirtisi değildir bunun yanında çok daha başka sıkıntılarda var bu yüzden psikolojik bir rahatsızlığı işaret ettiğini düşündüm. Çaba harcadım ancak tedavi olmaktansa boşanmayı istedi bu yüzden boşanma aşamasındayız davamız devam ediyor.

Boşanma aşamasındayız hiçbir şekilde iletişim kurmuyoruz ayrıca rahatsızlığı nedir bilmiyorum
Bir rahatsızlığı varsa neden çözüm aramadınız? Bir tanıdığımız hemşire, eşi şizofren, kızı da hemşire ve şizofrendi. Olabilir. Destek olmalıydınız. İlaç alıyorlar aksatmadan. Kadın ölünce çok üzülmüştü.

NOT: Yukarıda açıklamışsınız. Bence eşinizi ikna edin.

Bakın yakıştırmak kısmı biraz göreceli ama saklamak sahtekarlık hatta kelime bulamıyorum... Bilseydim daha farklı olurdu belki genede evlenmek isteyebilirdim veya istemeyebilirdim. Bu şekilde çok korkunç yani yaşadığımı tarif edemem. Asla asla onlar tü tata anlamında değil bu tavırlarım ama bu tip insanlarda kusura bakmasınlar onlara sabredebilmemiz onları anlayabilmemiz topluma sağlıklı şekilde karışabilmeleri için bizleri bilgilendirmek zorundalar.

Maalesef bendede olan durum bu yani ailesi biz bakamadık sen bak durumuna getirmişler hemde sahtekarlıkla. Ben genede onu asla rencide etmedim tedavini ol duruma göre hareket edelim dedim ama o tedavi olmaktansa boşanmayı seçti bu durumda ona halüsinasyonlarıyla mutluluklar dileyebilirim ne diyeyim...

Verimli olamadığına çok kez şahit oldum zaten maalesef. Umarım bu durum çözülür çünkü millet çocuğunu, canını, ciğerini emanet ediyor

Konu sahiplerinin girip, okuyup tepkisiz kalmalarına sinir oluyorummm !

Düzenleme; Diğer sayfaya bakmadan yorum yapmayacağımı öğrendim. Konu sahibi vermiş cevap
Düzenleme yaptığın iyi olmuş yoksa çok çemkirirdim .

Her detayı eksiksiz anlatıyorum ve elimden geldiğincede sizlerle paylaşmak istiyorum

Bir kaç tane konu açmıştım birazdan linklerini bırakacağım. Anasından babasından kendisini daha çok önemsedim ve çaba harcadım bunu konularımda ve yorumlarımda okuyabilirsiniz

Çok haklısınız.
Yazdiklarinizdan çok mantıklı biri olduğunuz anlaşılıyor zaten.
En doğru kararı; kandırılan olmanıza rağmen kırıp dökmeden verebilmişsiniz.
Yolunuz açık, bahtiniz güzel olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…