Eşim kendi kendine konuşuyor

Teşekkür ederim

Öyle ama genede çok şükür beterin beteri var derler ya

İnşallah

Sağolun çok incesiniz

Hasta olduklarını bal gibi biliyor yani bu kişiler. Neyse zaten eşimde biliyormuşda uzunca bir süre bunun içinde üzülmüştüm hani nasıl ya haberi yok hasta olduğunu bilseydi daha farklı olurdu diyordum 🤦‍♀️. Beni ayakta uyutmuş.

Evet maalesef birde işin bu boyutu var.

Çok şükür iyiyim o açıdan sadece ara ara moralim bozuluyor ama benim için büyük bir sıkıntı yaratmıyor. Sağolun bebişimde gün geçtikçe daha iyi oluyor inşallah hep iyi ve sağlıklı olur.
Daha iyi olun inşallah ikinizde . Bugünleri de yaşadık ,bitti dediğiniz günler gelsin bir an önce. Elinizden geleni yapmaya çalışmissiniz ,içiniz rahat olsun artık .

Daha iyi olun inşallah ikinizde . Bugünleri de yaşadık ,bitti dediğiniz günler gelsin bir an önce. Elinizden geleni yapmaya çalışmissiniz ,içiniz rahat olsun artık .
Sağolun inşallah. Ah evet o günleri dört gözle bekliyorum. Çok şükür evet o yönden içim rahat gerçekten elimden geleni fazla fazla yaptım.

Çok sayfa olmuş
Çok fazla yorum yapılmış okumaya çalıştım ama olmadi
Ne oldu ne bitti neden boşanma aşamasına geçildi uzun uzun anlatsanız keşke

Çok sayfa olmuş
Çok fazla yorum yapılmış okumaya çalıştım ama olmadi
Ne oldu ne bitti neden boşanma aşamasına geçildi uzun uzun anlatsanız keşke
Aynı şeyleri sürekli olarak ve uzun uzun anlatmak bana zor geliyor hak verin tamam sizide anlıyorum evet uzun. Kısa bir özet geçebilirim. Eşime ve ailesine geçtiğimiz şubat ayında kendisinde birtakım sıkıntılar olduğunu ve tedavi olmasını istedim haziranda yanıma döndüğünde başlarız tedaviye dedim. Ailesi ve kendisi önce kabul etmedi sonra kabul etti tamam dediler haziranda başlasın. Haziran temmuz ayları geldi ve yanıma geldi ailesiyle. Ben tekrar sordum tedavi olacakmısın diye ancak bende bir sıkıntı yok anlaşmalı boşanalım diye çıkıştı. Babamda konuşacak bir şey evimden çıkabilir misiniz dedi ancak eşim çıkmadı ve babama saldırdı. Sonra karakol, ifade süreci vs. Şu andada, çekişmeli davamız devam ediyor çünkü kendisi anlaşmalı boşanmaya da sonradan yanaşmadı.

Onu da yapardı biliyor musun ? Ailene durduk yere sinir oluyordu sanırım. Arkandalar ya ondan dolayı çekinip yapamadı büyük ihtimal.
Bunu bende tahmin ediyordum. Ailemden çok uzaktayken ve hamileyken kolum kalkmıyordu kendimi koruyamam diye her dediğine tamam demek zorunda kaldım. Zaten bulunduğumuz yere ambulans, polis bile zor gelirdi biliyordum. Ancak ailemin yanına gelince durumu izah edebildim. Telefonda bile nereye bakıyorsun diye sürekli tepemdeydi. Neyse ama dediğin gibi evet ailemden çekiniyordu kendiside aileside. Hatta ailemle iletişimimi koparmamı istemişlerdi kendisi ve ailesi zaten bu gelinen son noktalardan biriydi filmin koptuğu yerler işte.

Bunu bende tahmin ediyordum. Ailemden çok uzaktayken ve hamileyken kolum kalkmıyordu kendimi koruyamam diye her dediğine tamam demek zorunda kaldım. Zaten bulunduğumuz yere ambulans, polis bile zor gelirdi biliyordum. Ancak ailemin yanına gelince durumu izah edebildim. Telefonda bile nereye bakıyorsun diye sürekli tepemdeydi. Neyse ama dediğin gibi evet ailemden çekiniyordu kendiside aileside. Hatta ailemle iletişimimi koparmamı istemişlerdi kendisi ve ailesi zaten bu gelinen son noktalardan biriydi filmin koptuğu yerler işte.
Quantum sen bize anlattıklarından o kadar fazlasını yaşamışsın ki... Bir de hamile iken yani çok çok üzücü. Kesinlikle normal bir insan yokmuş karşında. Ama Allah'tan başına bir şey gelmeden uzaklaşabilmişsin. Eğer seni ailenden koparmayı başarsalardı ellerinde oyuncak ederlerdi seni. Hem ailesi hem kendisi. O yüzden o öfke o kin...

Aynı şeyleri sürekli olarak ve uzun uzun anlatmak bana zor geliyor hak verin tamam sizide anlıyorum evet uzun. Kısa bir özet geçebilirim. Eşime ve ailesine geçtiğimiz şubat ayında kendisinde birtakım sıkıntılar olduğunu ve tedavi olmasını istedim haziranda yanıma döndüğünde başlarız tedaviye dedim. Ailesi ve kendisi önce kabul etmedi sonra kabul etti tamam dediler haziranda başlasın. Haziran temmuz ayları geldi ve yanıma geldi ailesiyle. Ben tekrar sordum tedavi olacakmısın diye ancak bende bir sıkıntı yok anlaşmalı boşanalım diye çıkıştı. Babamda konuşacak bir şey evimden çıkabilir misiniz dedi ancak eşim çıkmadı ve babama saldırdı. Sonra karakol, ifade süreci vs. Şu andada, çekişmeli davamız devam ediyor çünkü kendisi anlaşmalı boşanmaya da sonradan yanaşmadı.
Teşekkür ederim açıklamanız için.
hakkinizda hayırlısı olsun umarım bir an evvel kurtulursunuz
Peki doğum süreciniz nasıl geçti?
Allah analı sağlıklı musmutlu büyütsün insallah

Quantum sen bize anlattıklarından o kadar fazlasını yaşamışsın ki...
Kesinlikle Bissu öyle oldu hatta hayatımda ilk defa üzüntüme vücudum bile tepki verir hale gelmişti.
Bir de hamile iken yani çok çok üzücü.
Zaten en çok zorlayan kısmı bu oldu.
Kesinlikle normal bir insan yokmuş karşında.
Aynen öyle yoksa daha farklı daha bilinçli davranabilirdim...
Ama Allah'tan başına bir şey gelmeden uzaklaşabilmişsin.
Çok çok şükür evet
Eğer seni ailenden koparmayı başarsalardı ellerinde oyuncak ederlerdi seni.
Zaten amaç buydu. Allah kimseyi bunların eline düşürmesin.
Hem ailesi hem kendisi. O yüzden o öfke o kin...
Öfke, kin dediğin için aklıma geldi. Bu tip insanlar her an her şeye kin, nefret duyabiliyorlar. Mesela elimde alyansım vardı ancak neden tektaşınıda takmıyorsun diye kin tutmuştu günlerce. Ve elimden düşüyor bol geliyor takamıyorum dememe rağmen... Birde doğum yaparken açıklığım artmıştı fazlada sancım vardı işte o anda odaya girdi bende canım çok yandığı için git diye bağırdım ama ona özel değil doktorlarıda kovalıyordum çıkmaları için. Neyse işte bu odadan çıkıp bana kin tutup kötü durumlar yaşattı doğum yaptığım ilk 10 gün ağlayarak geçti. Ve eşim ne dese beğenirsin ben doğum yaptığın gün bana bağırdığın için senden öcümü aldım dedi.

Neyse Bissu böyle yani bu tip birsürü anımız var hemde kısa zamanda 🤷🏻‍♀️. Ancak empati kurup beni bu kadar iyi anlayabildiğin ve her an yanımda olduğun için sana çok teşekkür ederim 💐💐

Teşekkür ederim açıklamanız için.
hakkinizda hayırlısı olsun umarım bir an evvel kurtulursunuz
İnşallah
Peki doğum süreciniz nasıl geçti?
Zordu gerçekten anlatılmaz yaşanır. Normal doğum yapabilecekken bilerek sezeryan yaptılar hemde 5 cm e kadar açılmışken🤦‍♀️. Sezeryanda vücudum için çok zor oldu ve sonrası daha çok zorlandım. Eşimde o dönemde dahada inanılmaz kötü davrandı hepsi üst üste geldi yani. Ailem sağolsun onlar yardımcı oldu o şekilde kendime gelebildim.
Allah analı sağlıklı musmutlu büyütsün insallah
Amin inşallah çok sağolun

Kesinlikle Bissu öyle oldu hatta hayatımda ilk defa üzüntüme vücudum bile tepki verir hale gelmişti.

Zaten en çok zorlayan kısmı bu oldu.

Aynen öyle yoksa daha farklı daha bilinçli davranabilirdim...

Çok çok şükür evet

Zaten amaç buydu. Allah kimseyi bunların eline düşürmesin.

Öfke, kin dediğin için aklıma geldi. Bu tip insanlar her an her şeye kin, nefret duyabiliyorlar. Mesela elimde alyansım vardı ancak neden tektaşınıda takmıyorsun diye kin tutmuştu günlerce. Ve elimden düşüyor bol geliyor takamıyorum dememe rağmen... Birde doğum yaparken açıklığım artmıştı fazlada sancım vardı işte o anda odaya girdi bende canım çok yandığı için git diye bağırdım ama ona özel değil doktorlarıda kovalıyordum çıkmaları için. Neyse işte bu odadan çıkıp bana kin tutup kötü durumlar yaşattı doğum yaptığım ilk 10 gün ağlayarak geçti. Ve eşim ne dese beğenirsin ben doğum yaptığın gün bana bağırdığın için senden öcümü aldım dedi.

Neyse Bissu böyle yani bu tip birsürü anımız var hemde kısa zamanda 🤷🏻‍♀️. Ancak empati kurup beni bu kadar iyi anlayabildiğin ve her an yanımda olduğun için sana çok teşekkür ederim 💐💐
Kuşum sonda bahsettiğin şey çok korkunç. Tüylerim diken diken oldu. :KK43: Eşi doğum sancısı çekerken bağırdı diye doğumdan sonrayı zehir etmek. Ne vicdansızlık inanamıyorum. Eğer birazcık bile seni rahatlattıysam inan ki rica ederim. Kendini kötü hissettiğin olursa yaz bana hiç çekinme. 💕

Kuşum sonda bahsettiğin şey çok korkunç. Tüylerim diken diken oldu. :KK43: Eşi doğum sancısı çekerken bağırdı diye doğumdan sonrayı zehir etmek. Ne vicdansızlık inanamıyorum.

Eğer birazcık bile seni rahatlattıysam inan ki rica ederim. Kendini kötü hissettiğin olursa yaz bana hiç çekinme. 💕
Yaa çok teşekkür ederim tamam aklımda olsun 😊. Şimdilik iyiyim ya problem yok minnoş kızıma odaklandım 😘.

X