- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
Vallahi benim kedilerim birçok akrabağımdan daha değerli, evimi yeterince temiz tutuyorum iki uç kıldan rahatsız olan gelmesin.Valla aptal değillerse kedilerin tüy döktüğünü bilirler zaten, uzayda yaşamıyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi benim kedilerim birçok akrabağımdan daha değerli, evimi yeterince temiz tutuyorum iki uç kıldan rahatsız olan gelmesin.Valla aptal değillerse kedilerin tüy döktüğünü bilirler zaten, uzayda yaşamıyorlar.
Ne diyorsun bayan ?Ya tamam tamam anladım ben sizi
Sevse iyi olur ama bazıları böyledir.
Esinizin sürekli gözünün onunde olmasından ziyade istediği zaman görebileceği bir alan ayarlayın.
Yani evde özgürce gezemesin,eşiniz de görmek isterse oraya gitsin.
Böylelikle; Hem eşinizin konfor alanı bozulmaz hem de alışması için fırsat vermiş olursunuz.
Tuydur,kildir belirli bir alanda kalır.
Kontrol eşinizde olduğu zaman da sevme ihtimali artacaktır bana göre.
Tamam emredersiniz. Gitmek gitmemek değil mesele. Besleyene görünmeyen şeylerin gerçekte olması.
Yok zorla tutup getiriyorGelmeme hakkı olanlara bu doğru bilgilendirmeyi de yapıyorsunuzdur inşallah
Youtubede kadının saçmalamasıyla konu ne alaka ?Bende evde hayvan asla istemem.
Evlenirken bu konu konuşulmalı bence.
Evlenmeden önce eşimle bu konuyu konuştum ve ben evde hayvan istemediği söyledim.
Hatta geçen youtube de bir kadın var çocuğu yok kediler var. Bi konu vardı; Keşke çocuklarınız ölse de kediler yaşasa dedi.
Bu ruh halide bana gayet delirmiş bir ruh hali olarak geliyor.
Eşiniz balkon fikrini kabul eder inşallah .
İşte hayvan düşmanlığı yapacak ya bir yerden.Youtubede kadının saçmalamasıyla konu ne alaka ?
Çocuğu yok kedileri var cümlesindeki imayı anladın mı hani yarım kadın çocuğu yok kedilerle tatmin oluyor ondan böyleYoutubede kadının saçmalamasıyla konu ne alaka ?
Değil,ancak alışması için belirli bir alan tahsis edilmeli bence.Biblo mu bu hayvanlar ?
Maalesef anlamaz olur muyum. evet bunlar benim gözümde hayvan düşmanı. Ve kesinlikle bu insanlardan hayvanlar çok daha kıymetli.Çocuğu yok kedileri var cümlesindeki imayı anladın mı hani yarım kadın çocuğu yok kedilerle tatmin oluyor ondan böyle
Pardon size mi sorucam nasıl yorum yazacağımı hesap mı vericem.Youtubede kadının saçmalamasıyla konu ne alaka ?
Allahım inanamıyorum gerçek mi ? Ne biçim yaratık bunlar Allahım sen büyüksünİşte hayvan düşmanlığı yapacak ya bir yerden.
Kürekle öldürülen hayvanlardan mı bahsedelim biz de alakalı alakasız ?
Daha geçen gün canlı canlı blendıra atılıp parçalanan kedilerin videosu vardı. Bunu izledim ben de soru sahibine bundan bahsederek mi cevap vereyim.
Aynı fikirdeyim müge ablamızın da dediği gibi "ev benim kardeşim, beğeniyorsanız oturun, beğenmiyosanız cehennemin dibine"Vallahi benim kedilerim birçok akrabağımdan daha değerli, evimi yeterince temiz tutuyorum iki uç kıldan rahatsız olan gelmesin.
Çocuğu yok kedileri var cümlesindeki imayı anladın mı hani yarım kadın çocuğu yok kedilerle tatmin oluyor ondan böyle
Benim kedilerim senin çocuklarından daha değerli bence. Ve yine aynı şekilde benim kedilerim senin çocuklarından çok daha temiz.Pardon size mi sorucam nasıl yorum yazacağımı hesap mı vericem.
Yazamam mı???
Bence gayet alakalı.
Sence alakalı değilse okur geçersin.
Ben de çocuk düşünmüyorum. Kedilerime yaptığım her şey çevreye batıyor. Kedine bunu yapacağına otur çocuk yap da ona yap diye gsgsgsgsg. Ulan sananeeeeeeBiz cocuk dusunmuyoruz, bir kopegimiz var kucuk irk. Expat yasiyoruz su an yerlesik yasama gectigimizde kesin evcillerimizin sayisi artar.
4 senelik evliyim ve inanilmaz bir sekilde bizim milletimizdeki insanlarda cocuk sahibi olmamayi secen hayat tarzinizi hakli gerekcelerle savunmanizi bekleme durumu var. Istemiyoruz, dusunmuyoruz gibi bir cevabi asla kabul etmiyorlar, cunku bir insanin cocuk sahibi olmamayi secmesi kodu yok insanlarda.
Ben artik direkt 'Sectigim hayat tarzini hakli bir sekilde gerekcelendirmek zorunda degilim, ayni hayati yasamadigimiz surece seni ilgilendirmez' diye bozuyorum herkesi Turkiye'ye geldikce valla tahammulum bitti.