Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumlarinizin hepsini okuyorum teşekkür ederim. Sayenizde bir çok farklı açıdan gorebildim durumu. Kedi için endiselenmenize gerek yok o guvende. Gidip kurtardim oradan. Bir daha asla birakmayacagimKonu sahibi ve kocası gayet birbirlerine uygunlar bence o kediye çok üzüldüm 2 gündür 1 sefer konusuna yazmış gelip bakıp anca emoji bırakıyor bazılarıda boş boş yazıyor her zamanki gibi kedi sahipleri bilmem ne diye aynen öyle
SevindimYorumlarinizin hepsini okuyorum teşekkür ederim. Sayenizde bir çok farklı açıdan gorebildim durumu. Kedi için endiselenmenize gerek yok o guvende. Gidip kurtardim oradan. Bir daha asla birakmayacagim
Şuan da gerçekten duygusal olarak çok dolu ve bitmiş haldeyim. Boşanmayi da düşünüyorum. Güvenem kırıldı ki daha oncelerde emanet edip bırakmıştım. Kedimle aralarinda hic boyle bir sey olmamisti. Soğudum gerçekten. Küfür etmesi zaten ayrica bir vaka. Çok kırıldigimi soyledim konuştuk. Özür diledi ama bir anlami oldugunu dusunmuyorum söylediği özürün.Sevindim
Ben bile hayatımda hiç kedi beslememiş biri olduğum halde evime benden habersiz çat diye getirilen kediye bu şekilde davranmadım.Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var Olayı özet geciyorum.
Evliyim, evlenince kedimi de yanimda getirmistim. Eşim çalışıyor, ben çalışmıyorum. Bana memleketimi gormeye gitmemi teklif etmisti onlari özlemişsindir demisti. Ben de kabul ettim ozlemistim. Gunleri belirleyip bilet aldim. Kediyi giderken goturmemi istemedi. Ona arkadas olsun diye yaninda kalmasını istemisti. Ben de cok sevdigi icin ona guvenip bırakıp gittim (gitmez olaydim).
Gittigimden beri keyifliyim mutluyum ozlemisim. Esimle görüntülü konusuyoruz kedinin yaptigi yaramazliklari sikayet ediyor. Bir degil iki değil her gun cocuk gibi mızmızlaniyordu. 2 saat sonra da sorun yok çok iyiyiz hosuz diyordu. Bir bakiyorum nefret ediyor kufurler söylüyor, bir bakiyorum ondan cok seven yok kedoyu.
Kediyi çok seviyorum onsuz yapamam iyi ki var diyorken bir bakiyorum ondan nefret ediyorumlara ve küfürlere dönüşüyor. Sonra tekrar seviyorum diyor. Hangi soyledigine inanacagimi sasiriyorum gercekten.
Gelip aliyim diyorum, almamami kendisini sakinlestirdigini soyluyor. Ertesi gün gelip almami dayanamadigini soyluyor
Bir daha giderken götürucem yanimda dedigim zaman. Evet götür istemiyorum. 2 saat sonra hayır götürme seviyorum şeklinde yine tutarsiz davraniyor.
Kedim de normalde benim yanimda çok sakin. Ben yokum diye sanirim suan meydani bos bulmus bir halde sakinlesmiyormus.
Artık en son konusmada yine kedime sinirliydi kediye de bana da kufretti. Kalbinin sıkıştığıni ve onu anlamadigimi söyledi. Bileti erkene almami istedi. (Yarın alma gerek yok demezse istedi).
Bu durum duygularimi mahvetti kizlar keske en basinda yanima alsaymisim dedim. Sizce neden böyle yapiyor?
İçimden diyorum bir kediyle baş edemeyen adam ileride nasil çocuk bakacak?
Sizinle aynı fikirdeyim. Şok oldum, ben ne yaşadım az once dedim kendimeBen bile hayatımda hiç kedi beslememiş biri olduğum halde evime benden habersiz çat diye getirilen kediye bu şekilde davranmadım.
Eşiniz ve kedi sonuçta ilk defa karşılaşmıyor, tepkisi çok abartılı, hatta kaba demek bile yetersiz kalıyor.
O adamdan bosan deli o demedi deme cok basin agrir heleki cocuk olsun aynisini yapar bacimKızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var Olayı özet geciyorum.
Evliyim, evlenince kedimi de yanimda getirmistim. Eşim çalışıyor, ben çalışmıyorum. Bana memleketimi gormeye gitmemi teklif etmisti onlari özlemişsindir demisti. Ben de kabul ettim ozlemistim. Gunleri belirleyip bilet aldim. Kediyi giderken goturmemi istemedi. Ona arkadas olsun diye yaninda kalmasını istemisti. Ben de cok sevdigi icin ona guvenip bırakıp gittim (gitmez olaydim).
Gittigimden beri keyifliyim mutluyum ozlemisim. Esimle görüntülü konusuyoruz kedinin yaptigi yaramazliklari sikayet ediyor. Bir degil iki değil her gun cocuk gibi mızmızlaniyordu. 2 saat sonra da sorun yok çok iyiyiz hosuz diyordu. Bir bakiyorum nefret ediyor kufurler söylüyor, bir bakiyorum ondan cok seven yok kedoyu.
Kediyi çok seviyorum onsuz yapamam iyi ki var diyorken bir bakiyorum ondan nefret ediyorumlara ve küfürlere dönüşüyor. Sonra tekrar seviyorum diyor. Hangi soyledigine inanacagimi sasiriyorum gercekten.
Gelip aliyim diyorum, almamami kendisini sakinlestirdigini soyluyor. Ertesi gün gelip almami dayanamadigini soyluyor
Bir daha giderken götürucem yanimda dedigim zaman. Evet götür istemiyorum. 2 saat sonra hayır götürme seviyorum şeklinde yine tutarsiz davraniyor.
Kedim de normalde benim yanimda çok sakin. Ben yokum diye sanirim suan meydani bos bulmus bir halde sakinlesmiyormus.
Artık en son konusmada yine kedime sinirliydi kediye de bana da kufretti. Kalbinin sıkıştığıni ve onu anlamadigimi söyledi. Bileti erkene almami istedi. (Yarın alma gerek yok demezse istedi).
Bu durum duygularimi mahvetti kizlar keske en basinda yanima alsaymisim dedim. Sizce neden böyle yapiyor?
İçimden diyorum bir kediyle baş edemeyen adam ileride nasil çocuk bakacak?