Eşim ne anlatmak istiyor?

Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var 😊 Olayı özet geciyorum.

Evliyim, evlenince kedimi de yanimda getirmistim. Eşim çalışıyor, ben çalışmıyorum. Bana memleketimi gormeye gitmemi teklif etmisti onlari özlemişsindir demisti. Ben de kabul ettim ozlemistim. Gunleri belirleyip bilet aldim. Kediyi giderken goturmemi istemedi. Ona arkadas olsun diye yaninda kalmasını istemisti. Ben de cok sevdigi icin ona guvenip bırakıp gittim (gitmez olaydim).

Gittigimden beri keyifliyim mutluyum ozlemisim. Esimle görüntülü konusuyoruz kedinin yaptigi yaramazliklari sikayet ediyor. Bir degil iki değil her gun cocuk gibi mızmızlaniyordu. 2 saat sonra da sorun yok çok iyiyiz hosuz diyordu. Bir bakiyorum nefret ediyor kufurler söylüyor, bir bakiyorum ondan cok seven yok kedoyu.

Kediyi çok seviyorum onsuz yapamam iyi ki var diyorken bir bakiyorum ondan nefret ediyorumlara ve küfürlere dönüşüyor. Sonra tekrar seviyorum diyor. Hangi soyledigine inanacagimi sasiriyorum gercekten.

Gelip aliyim diyorum, almamami kendisini sakinlestirdigini soyluyor. Ertesi gün gelip almami dayanamadigini soyluyor

Bir daha giderken götürucem yanimda dedigim zaman. Evet götür istemiyorum. 2 saat sonra hayır götürme seviyorum şeklinde yine tutarsiz davraniyor.

Kedim de normalde benim yanimda çok sakin. Ben yokum diye sanirim suan meydani bos bulmus bir halde sakinlesmiyormus.

Artık en son konusmada yine kedime sinirliydi kediye de bana da kufretti. Kalbinin sıkıştığıni ve onu anlamadigimi söyledi. Bileti erkene almami istedi. (Yarın alma gerek yok demezse istedi).

Bu durum duygularimi mahvetti kizlar keske en basinda yanima alsaymisim dedim. Sizce neden böyle yapiyor?
İçimden diyorum bir kediyle baş edemeyen adam ileride nasil çocuk bakacak?
Eşin demek istiyor ki, ben dengesiz manyağım dingilin tekiyim, küfürbaz ayının biriyim. Bana sktiri çek kedini de al kaç kurtul.

Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var 😊 Olayı özet geciyorum.

Evliyim, evlenince kedimi de yanimda getirmistim. Eşim çalışıyor, ben çalışmıyorum. Bana memleketimi gormeye gitmemi teklif etmisti onlari özlemişsindir demisti. Ben de kabul ettim ozlemistim. Gunleri belirleyip bilet aldim. Kediyi giderken goturmemi istemedi. Ona arkadas olsun diye yaninda kalmasını istemisti. Ben de cok sevdigi icin ona guvenip bırakıp gittim (gitmez olaydim).

Gittigimden beri keyifliyim mutluyum ozlemisim. Esimle görüntülü konusuyoruz kedinin yaptigi yaramazliklari sikayet ediyor. Bir degil iki değil her gun cocuk gibi mızmızlaniyordu. 2 saat sonra da sorun yok çok iyiyiz hosuz diyordu. Bir bakiyorum nefret ediyor kufurler söylüyor, bir bakiyorum ondan cok seven yok kedoyu.

Kediyi çok seviyorum onsuz yapamam iyi ki var diyorken bir bakiyorum ondan nefret ediyorumlara ve küfürlere dönüşüyor. Sonra tekrar seviyorum diyor. Hangi soyledigine inanacagimi sasiriyorum gercekten.

Gelip aliyim diyorum, almamami kendisini sakinlestirdigini soyluyor. Ertesi gün gelip almami dayanamadigini soyluyor

Bir daha giderken götürucem yanimda dedigim zaman. Evet götür istemiyorum. 2 saat sonra hayır götürme seviyorum şeklinde yine tutarsiz davraniyor.

Kedim de normalde benim yanimda çok sakin. Ben yokum diye sanirim suan meydani bos bulmus bir halde sakinlesmiyormus.

Artık en son konusmada yine kedime sinirliydi kediye de bana da kufretti. Kalbinin sıkıştığıni ve onu anlamadigimi söyledi. Bileti erkene almami istedi. (Yarın alma gerek yok demezse istedi).

Bu durum duygularimi mahvetti kizlar keske en basinda yanima alsaymisim dedim. Sizce neden böyle yapiyor?
İçimden diyorum bir kediyle baş edemeyen adam ileride nasil çocuk bakacak?
Ay ne pis ne iğrenç bir herif , ıyyyyyy oldum okudukça...

ayyy çok sinirlendim şuan gerçekten hanımefendi rica ediyorum evinize dönün ve kediyi o adamdan kurtarın yani bu böyle olmaz ya vurduysa ya dövdüyse sinirliyken

Herkesde eşinizde suç bulmuş ama bence kedi yokluğunuzun hırsını eşinizden çıkartmış olabilir sonuçta hep evdeydiniz ilgileniyorfunuz eşiniz gündüz yok akşamlarıda hırsını eşinizden alıyor gibi anladım herkes evcil hayvan bakamaz eşiniz siz mutlu olun diye çaba da göstermiş aslında ama çok da baş edememiş bencce bi daha bırakmayın

Yazıp yazıp sildim.
Eşiniz hasta falan mı neden bi çok iyiyiz derken 2 saat sonra küfürler hakaretler yağdırıyor kediye?
Zaten hayvan onun negatif enerjisini ve kötü sözlerini anlayıp iyice strese giriyordur. Yani bi kedi en fazla ne yapabilir küfür edilecek kadar aklım almıyor.
Yarın gelme dese bile eve dönün yavruları şu adamdan kurtarın bir daha da yalnız bırakmayın.

Herkesde eşinizde suç bulmuş ama bence kedi yokluğunuzun hırsını eşinizden çıkartmış olabilir sonuçta hep evdeydiniz ilgileniyorfunuz eşiniz gündüz yok akşamlarıda hırsını eşinizden alıyor gibi anladım herkes evcil hayvan bakamaz eşiniz siz mutlu olun diye çaba da göstermiş aslında ama çok da baş edememiş bencce bi daha bırakmayın
Kedi strese girip tuhaf davrandi diye küfür hakaretmi edilmesi gerekir? Oyun oynatmak veya ödül mamaları verip mutlu etmek yerine kediye ve eşe küfür etmek mi mantıklı olan. Hayvanı yalnız bıraksa daha az strese girerdi.

Kedi sahipleri yine fazla fazla konuşmuşlar. Eşiniz belli ki sabah çıkıp akşam geldiği evde sizin sayenizde huzurlu olan hayvanın sorumluluğunu daha önce almamış. Siz mutlu olun diye kabul etmiş çaba gösteriyor, idare etmeye çalışıyor. Bebekle ilk defa başbaşa kalan babalar bile asabileşirken ben bu duruma pek de kızamadım.

Benim anladığım kedinin başına bir iş getirecek. Çok seviyorum beni rahatlatıyor vs de kılıfı. Üstüne kalmaması için ben de seviyordum vah vah diyecek. Evcil hayvanı olanın kafasına göre sağa sola gitme lüksü yok malesef. Ya yanınızda götürün ya da çok güvenilir birini bulun. Vicdan meselesi bu ve görünen o ki kocanızda yok ondan. Hayvan da korkmuştur beni bu psikopatla bıraktı gitti diye. Mamasını suyunu düzenli vermiş mi, kumunu temizlemiş mi?

Anlattığımız olayda kedi de dahil 3 canlı olmasına karşın en dengesiz ve aklı başında olmayan canlı kocanız.
Acaba kedi dile gelse size telefonu açıp kocanız için neler söylerdi.
Şu hodukle evlenen aklına edeyim,Miyaav
Mart ayinda bile ben bu şekilde trip yapmıyorum,miyyav 😀

Bizim de kedimiz var. Kedim bana asla saldırmaz ama eşime sinirlenip saldırabiliyor. Tek bir kötü lafını duysam ağzına patlatırdım bu ne? O da bir evlat. Üstelik derdini anlatamıyor. Bir kedi max ne kadar yaramazlık yapabilir?

Üstüne düşmeyin. Sen yaparsın halledersin deyin gazlayın. Bu ne böyle çocuk gibi

X