Eşim kayınvalidem ben=?

Bdvdeki bikac yorumunuzu gordum surekli erkekler analarini atsin mi atsinmi? Seklinde ayni yorumu yapip duruyorsunuz. Kim analarini atsin diyor? Evli adam gidip anasinin koynunda mi uyur? Bu normal mi? Herseye yorumunuz var ama isinize gelmeyenleri atliyorsunuz.

Abiniz filan mi var evli? Bu yuzden mi kv yandaş yorumlariniz sürekli. Yanliş degilsem bekarsinizda ne yasadiniz, gördünüz, ne biliyorsunuzda herkesin esinin annesini atmaya calistigini dusunuyorsunuz bu kadar anlamadim yani. Iyi siz evlenince esiniz annesiyle yatar siz diger odada yatarsiniz cok normalse. Ama baskalari bu sekilde dusunmek zorunda degil ve buyuzden kimse anneyi atmis olmuyor. Herseyin bir siniri var.

Erkegin annesi annede, kizin ki korkuluk mu o da getirsin anasini babasini hep birlikte yatsinlar böyle evlilik mi olur? Boyle yapacak olan evlenmeyecek annesiyle uyuyacak bir ömür.

Çok büyük sorunlar göremedim ben. 2 yaşındaysa bebeğiniz artık emzirmenize gerek yok yavaş yavaş kesin artık hastaysanız emzirmeyin ilaç kullanım ayrıca sana sürmem dememiş siz üstünüzü çıkarana kadar annesine gitmiş sonra vay niye annesine sordu diye siz trip atmışsınız.Ayrıca misafir geldiğinde fazlaca misafire konur yemek servisini niye eşiniz yapıyor hadi yaptı yetmiyorsa kendiniz alın tabaktan eşiniz almayın diyecek değil ya. kaynananda zorunluluktan kalıyorsan yapacak birşey yok kendi evine geç o zaman..

Yoo aksine kaynanalardan hiç hazzetmem yorumlarım da hep bu yönde.Siz karıştırdınız sanırım.Yok karıştırmadım diyosanız gösterin lütfen nerde erkekler anasını atsın mı gelin bakacak demişim?

Ama burada konu sahibi hatalı.Evlenmeyi biliyosak hakkımızı aramayı da bileceğiz süs bitkisi gibi kenara çekilip ağlamak yerine.

Konu sahibi zaten kayinvalideyle yaşamıyor normalde.Evlerine geldiğinde eşim köfteleri ona verir gibi bi şey yazmış.Bu kendini kıyaslama ve bence normal değil.Atsın mı demem bundandı yoksa kimse kayinvalidesiyle yaşasın demiyorum aksine hiçbir gelinin buna mecburiyeti yok derim hep.Evlenince bi an da en önemli kadın olmayı beklemek bana çok sağlıklı gelmiyor hele de yeni evliyken.Keşke olsa ama öyle olmuyor ne yazık ki.

Aa bu arada abim de yok :))

"Evlenince erkekler annesini atsin mi?" Su cumleyi arka arkaya bikac konuda okudum ayni kisiden ve sizin yorumda tekrar okudum. Diger okuduklarimda sizdiniz diye hatirliyorum. Ben ilk kez yaziyorum diyorsaniz inanirim, karistirmisimdir belki sıkıntı yok okadar yazinin icinden ayiklayamayacagim. Kimdi diye

Annesi misafir bile gelmiş olsa annesinin gönlünü hoslamak icin kadina kendini bu kadar degersiz hissettirmeye hakki yok bence. Bunu kadini kirmadan da yapabilirdi isteseydi ana istemiyor demek ki...
Annesine yemegin guxel yerini koycak kadar ince olan adam annedi yokken ayni incelikleri kadina gostermis olsaydi misal, kv bir iki gun gelince kvye ayni seyi yaptiginda belki hos gorebilird. Ama anlattigina gore hep 2. Planda kaliyor. Bu yanlis

bence rahatsız olduğunuz durumlarda çocuk gibi odaya çekilip ağlamak, yok istemiyorum diye trip yapmak yerine konuşun, konuşup çözmeyi deneyin. kimse sizin beyninizin içini açıp okuyamaz.

Ee bunun çözümü kenara geçip ağlamak mı?Siz evlisiniz belki de erkekleri benden daha iyi tanırsınız ,erkekler düz mantıklar.Emin olun merhem sürmesine karısının üzüldüğünü düşünmedi bile bu adam.Konu sahibi buraya yazana kadar derdini eşine anlatsa sorun çözülür.Kimse oturduğu yerde kendi kendine trip yaparak değer görmüyor ne yazik ki.Değeri bilinmiyosa bunu konu sahibi bildirecek .

Yine diyorum ama bu yaşadıkları büyük sorunlar değil.Ağlanacak sorunlar hiç değil ama muhtemelen yeni anne olmanın duygusallığı biraz.

Ben annesiyle uyumasını da elbette doğru bulmadım bunu nerden çıkardınız bilmiyorum ama muhtemelen bebek ağlar diye annesinin yanında yatmayı seçti.Malum karısı da sessiz triplerde.Annesinin koynunda uyudugunu sanmıyorum.

Bi de hep şöyle yorum yapıyorsunuz diye suçlamadan evvel iki kez düşünün bi dahakine lütfen.Iyi günler

2 kezde düşünsem hala siz olduğunuzu anımsıyorum. Gercekten ilk kez mi "annesini atsin mi" yorumu yapiyorsunuz bilmiyorum mesaj karistirmaya üşeniyorum benim yerime bakmak isteyen varsa hayrina baksin ama bi sekilde goz asinaligim var ki aklimda öyle kalmış. Kaldı ki sitede yazmadigi yorumları,yazdın diyip karistirmak hobim filan degil, sürekli yaptigim bisey degil.
Surekli aglamak elbette cozum degil ama herseyde konusularak cozulmuyor. Öyle olsaydi bdvde dert kalmazdi herkes esiyle konusur çözerdi. Erkeklerin abartildigi kadar düz mantik oldugunu dusunmuyorum. Erkekler düz mantiktir diyip hicbiseyi akil edemeyen varliklar olarak görmüyorum. Akıl ederler ama işlerine gelmez yahut dusunmek istemezler. Bu yapamadiklari anlamina gelmiyor isteyen oyle tabi. Ben değer vermemek olarak goruyorum.

Merhemi sama surecekken anasina gitmesi bilincli yapilmis bir davranis. Bal gibi de uzulecegini bilerek yapmis. Dusunemedi diyenleri anlamiyorum. Ilactan bahsediyiruz gel sana da sureyim demek ne ustelik karisi hazırlanmış bekliyor.

Sen kv ile oglunu niye baristirip durdun. Yetiskin insanlar naparsa yapsin sanane. Bak yaptigin iyilik senin basina eksidi.

Evli erkekler bi zahmet analarini evet ni adim otede tutacak. Kalben sevgi anlaminda degil yasam olarak dis kapinin dis mandali yapacak. Yoksa boyle anasinin koynunda uyur karisi dururken

Valla öyle sizsiniz diye tutturup ama bakmaya üşeniyorum demek de biraz garip.Kim sizin için niye baksın.Buyrun bakın bulun madem eminsiniz

O sizin fikriniz bu benim.Sizle aynı fikirde olmayan herkese iftira atıp saldırmayın derim.

Yorumunuzda demissiniz ya "siz daha bir kac yildir hayatindasiniz o ise annesi"
Evlenirken o imza atilirken omur boyu diye soz verilir. Artik 40 sene mi olur 60 sene mi allah bilir. Anneyle kiyaslama durumu yok konu da kadina kendini degersiz hissettirmis kocasi. Yemegin en iyi yerini tabi ki annesine versin ama esinede ayni sekilde davranmak zorunda.
Ve eminimki konu sahibi bunu yazdiysa bunun gibi 100 sey yasamistir. Ugak ufak hareketler birlesince insanin canini acitir.

Kadin kendini annesiyle kiyaslamiyor aksine kac kere baristirmis ailesiyle. Adamin ne kadar anneci oldugu karisina kızıp annesiyle uyumadindan belli degil mi normal mi bu

Ve evet evlilige cocuga akli basan adam anasini atmadin ama evinden uzak tutsun bi zahmet

Bence oncelikle sagliginizi duzene koyun.emzirirken kulanilan iyi agri kesiciler var...2 yasina geldiyse memeyi biraktirabilirsiniz...
Bence onlar eglenirken sizde onemsememis gibi yapin...
Evi ayirmak en uygunu zaten

Tutturmuyorum arkadaşim bu yazilari okuyup merak edip benim yerime bakmak isteyen varsa baksin aydinlanalim bizde dedim. Bazi uyeler hafiyeliği iyi yapiyorlar ya ondan.

Kesin cumleler kurmuyorum farkindaysan sadece animsiyorum dedim, yazmadiysan ispat icin bu kadar cosmana, iftiraya ugradim yetisin komsular modlarina gerek yok. Kimseyi asip kesmiyoruz burada. Oyleyse oyle

Elbette ömürlük söz veriyoruz ama annesi kaç senelik annesi.Kadına köfte vermesi falan bana garip gelmedi.Herşeyin iyisini ona veriyor demesi ise garip geldi çünkü kıyas var.Bu kıyasta ise kaybeden konu sahibi olur kocası zaten anneci.Ben anneci biri değilim ama benim için de kıyas varsa cevap annemdir.

Konu sahibine de haksızsın dedigimi de sanmıyorum.Ama öyle kenarda köşede aglamakla bi sey degismiyor sesini çıkar diyorum.Akıl okuyucusu yok kimse de aksi halde böyle sessiz sessiz tribiyle kalır.

Anneci olan erkekler evlenmesin okey,ama anneci adamlarla da kızlar sonradan değişir diye evlenmesin.

Yetişin komşular moduna geçmedim zatenSiz daha çok o moddasınız bakmak isteyen varsa baksın derken.

Bi şey söylerken iki kez düşünün diyorum.Düşünüyorum hala öyle anımsıyorum demek bunu hala iddia etmek demek buyrun ispatlayın.Aksi halde yoo öyle hatırlıyorum demeyin bence,komik çünkü

Şimdi polemikten ban yiyeceğiz hepimiz o yüzden daha fazla cevap vermek istemiyorum size.Kayınvalide övdüğüm yorum bulursanız siz veya komşular mutlaka çağırın ama.Tekrar iyi günler dilerim.

Evlendikten sonra annesiyle esine verdigi degeri ozellikle biraraya geldiklerinde dengede tutacak. Burada yemek basit ornek. Vardir arkasi.
Ki merhemi annesine surmeye gitmesi bile annesini ustun tuttugunu gösteriyor. Onun disinda son 2 paragrafiniza %100 katiliyorum.
Annemi tercih meselesi yapmam bile tabiki esime dahi secimim annem olur. Ancak aradaki dengeyi saglayinca secim yapmak zorunda kalmiyoruz. Iyi gunler

Ben de denge konusuna katılıyorum.Denge kurmak zorunda.Merhem konusunda haklı zaten.Ama bu dengeyi eşi kuramadıysa kenarda durması mantıksız konu sahibinin.Sesini biraz çıkarması gerekir bana kalırsa.
Iyi günler dilerim ben de.

Yahu 10 kerede dusunsem aklima siz geliyorsunuz ben ne yapayim oyle aklimda kalmis oyle animsiyorum hala. Bu dogru olmak zorunda degil. Bu siz oldugunuz anlamina gelmez "benim aklimda oyle kalmis" diyorum. Yalanci, sendin, senin olduguna eminim, hatta sunuda yazdin desem tepkini hakli gorurdum. Degilim dersin olur biter. Illede sensin demiyorum. Ordan kalkip yok 3 kere dusun yok 5 kere dusun. Bu sitede kimse benim destekcim degil, arkadasimda degil. Kimseyle cok yakin bir diyalogum yok dolayisiyla kimseye cagrida bulunmuyorum gelin yazilarini aratin diye, olsaydida yapmazdim. Onu nicin dedigimi acikladim siz iyi okumamissiniz.

Nerde olursak olalım bi yemeği ben paylaştırıyorsam ve yetmeyeceğini düşünürsem en sona eşimi ve kendimi bırakırım.
Bunda alınacak bir şey göremedim.

Merhem konusu sinir bozucu olabilir ama keşke eline almış giderken nereye deseydiniz.
Ağlayacak kadar bir şey yok, dayanılmaz ağrınız varsa başka tabii o zaman direkt hayvanlar yapmış.

bende eşimle kızkardeşinin arasını yapmıştım
şu an onlar bal börek biz boşanıyoruz
sebebi de herşeyde eşimin kızkardeşini seçmesi vb sebepler
keşke barıştırmasaydınız

Değilim diyorum hala ben öyle hatırlıyorum diyorsunuz bu ne demek sizce?Yalan söylüyorsun demenin kibarcası.

Cidden uzattıkça uzatıyosunuz aynı yerde dönüp duruyoruz.Değilim diyorum üstüne artık başka bi cümleninizi duymak istemiyorum.Hafızanız bu kadar kuvvetliyse bulun getirin yazdığım diğer yorumları.Aksi takdirde uzatmayın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…