• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim işteyken konuşma isteğim

peaceful16 peaceful16 ile resmen ruh ikizi gibisin B Began çok dogru söylemiş.
Gerçekten kabak tadı veriyorsun ama ısrarla aynı saçma beklentilere devam ediyorsun.
Yahu zorun mu var kendinle ?
Elli kere dedik evliligin pamuk ipliginde.
Uçakta resmen adamın ayaklarına kapandın da öyle affetti değil mi ?
Niye bu kadar sık boğaz ediyorsun ?
Yahu eşimin hafta sonları eve geldigi günler oldu tam 1 sene boyunca.
İstanbul içinde birimiz bir yakada digerimiz diger yakada öylece tam 1 sene dayanmak zorunda kaldık.
Adamın git gel 6 saati yolda geçiyordu diye böyle bir karar aldık, yine de tutup eşimin başını yemek gibi bir lüksü göremedim kendimde.
Hem çalışıp, hem çocuguma bakmak ayrıca hafta sonu c.tesi akşamından pazar akşamına kadar hangi etkinliği yapsak çocuk için diye düşüne düşüne geçirirdim tüm günü.
Vallahi şaşırıyorum bazen.

Canim ben seni anliyorum sanirim.
Konularinda bosluklar var gibiydi inandiricili tartisilir gibi gelmisti ilk okudugumda:KK57:
Sanirim cinsel sorundan kaynakli kendini eksik hissediyorsun.
Sevilmedigini ya da yeterince sevilmedigini dusunuyorsun.
Gün icinde seninle ilgilenmeyince seni unutunca da ne yapacagini şaşiriyorsun.
Aslinda boyle bakinca cok da anotmal degil esine olan tavrin.
Muhtemelen cinsel yasamin eksikliginden kaynakli neden hala benimle evli diye de dusunuyorsundur.
Belki de bir noktadan sonra disarida baska kadinlarla iliskisi olacagini varsayarak kafanda deli sorularla mucadele icindesin.
Bu da seni her zamankinden daha kiskanc daha agresif daha kaygili yapiyor.
Eşinin seni sevdigine inancin tam degil sanirim. Belki evliliginizdeki cinsellik sorunu cozuldugunde bu kadar uçlarda gezip aşiri tepkiler vermeyeceksin.

Ilk bakista simarik kiskanc görünen cocuklar gibisin ama o cocuklarin da bir ic dunyasi var ve o dunyada ne firtinalar kopuyor.
Hicbirsey nedensiz degildir. Seninki de oyle bence.

Yapma gülüm sonunda pişman olursun o günün 24 saati sana ait olamaz ki yani her dakikasını seninle geçiremez nefes alması için fırsat ver aynı şeyin sana yapıldığını bi düşünsene hem biraz ayrı kalın ki özleyin birbirinizi daha tatlı olur :)))

işe gir sen ;) ben hafta sonu evdeyken eşim nöbete gittiğinde senin gibi oluyorum. hafta içi ancak söyleyecek birşeyim varsa aradığım adamı hafta sonu evde tekken bir milyon kere arayıp mesaj atıp taciz ediyorum resmen :D canın sıkılıyor olabilir. eşine sarıp evliliğin huzurunu kaçırmak yerine ya işe gir ya da bir hobi bul derim.

@queenly_ canım çalışıyorum ve onun da kendi işi yani bir hale düştüğü yok.. ne bileyim belki o yüzden bu kadar takılıyorum..

@EmiraSalih evet artık bıktım bende bu huyumdan ..

@Egem sebep?

@gulebilmek inşallah canım benimde temennim bu yönde

@blondgunes evet canım sıktıkça çok değerli sanıyorlar iyice havalara uçuyorlar bence..

@minnos26 bayıldım yazdıklarınıza. Allah razı olsun gerçekten.. Evet bu huyumu azalttım daha da azaltmayı deneyeceğim inşallah..

@pembesu33 bencede canım sıkarken iyice kaçırıcam elimden..

@Hndee00 surat asmamaya çalışacağım canım inşallah başarırım

@tosba haklısın da canım eşim bende yani eş eş.
dediklerinde haklısın ama canım gerçekten en çok kendime yazık..

@amazon066 ne güzel konuştun sen öyle kuzum ya dediklerini dikkate alacağım..

@Turkish delightt bunu hiç düşünmemiştim olabilir canım araştıracağım

@Benim adim karpuz canım doğru diyorsun da kendi işi ama ya neyse benim yaptığım da yanlış

@Cikolatalicerkes ay inşallah darısı başıma canımmm

@Zehra ungrms teşekkürler canım söyleyeceklerini kaptım inşallah kavramak da nasip olur
diğer mesajını okudum canım şimdi rabbim kimseyi pişman etmesin inşallah

B Began ahahah yazışıyorduk bir ara zaten ama o çaresiz ben çaresiz..

@yuksel60 doğru canım duaları okumak en iyisi.. eşimin kendi işi o tarz bir sıkıntısı yok ama şeytan çok vesvese veriyor ve evet sanırım haksızlık bu yaptığım

gulguzeli27 gulguzeli27 bende normal karşılayacağım inşallah canım

@nkayar canım neden dalga geçeyim içime dert oluyor. burda yazılanlar da bana tokat etkisi yaratıyor ne yapıyorum ben diyorum kendime geliyorum iyi oluyor

@whiteroses09 inşallah bir gün benim eşim de arar böyle der maşallah size..

@Laale daha yoğun bir işe girmek en akıllıcası sanırım..

@sabine o kadar diyorsun..

D DeliHA35 ya deme öyle canım ya paranoyak gibiyimm

@Semipermeable canım bende çalışıyorum ama yoğun değilim
kocaları boşayın.
siz ev arkadaşı olun.
bakalım kaç gün katlanacaksınız birbirinize?
:)

evet tatminsiziniz. ben işteyim şuan ve eşim sürekli yazışmak istese deliririm. siz hiç çalışmadınız mı merak ediyorum. ya işe girin ya eşinizden başka saracak bir aktiviteniz olsun, belediye kursu olur, komşuculuk olur :)

adamı bırakın da çalışsın.eve gelince neyse zorunuz paylaşırsınız :))
siz de bir meşguliyet bulun bence :spor:

Benim kocam bana yazmıyorum diye trip atacak sürekli mesaj atmamı isteyecek onu Boşarım
Allah sabır versin eşinize.

Hanımlar direkt konuya gireceğim..
Belki beni çoğunuz topa tutacaksınız (ki beni daha önceden bu konularda uyaran hanımlar olmuştu, dinlemeye çalışıyorum dediklerini kendimi zorlayarak) ama ben yine de dayanamadım yazacağım..

Şimdi durum şu, eşim işteyken bana yazmayınca acayip sinirlerim bozuluyor karnıma ağrılar giriyor.
Aslında yazıyor yani gün içinde konuşuyoruz mesela ben istiyorum ki saat 10 gibi bana yazmaya başlasın öyle konuşmaya başlayalım. Ama gidiyor 12 ye doğru nasılsın aşkım yazıyor mesela sonra cevap yazıyorum 2 saat sonra cevap dönüyor bana oluyor saat 2 filan.. Yani gün içinde 3 -5 kez yazması beni çok sinirlendiriyor. Bazen de öğleden önce yazıyor akşama kadar tek kelime yazmıyor sonrasında filan. Dayanamayıp arıyorum çok işin var heralde aşkım diyorum o da evet aşkım filan diyor öyle konuşuyoruz sinir oluyorum.
Bakın burası önemli, benim verdiğim tepki eskiden şuydu;
Yazmazsa bir ton arardım yazmak çok mu zor bilmem ne diye bir ton mesaj atardım hep tartışırdık sürekli olarak bu konu yüzünden.
Şimdiki tepki şu; tartışmayalım diye kötü bişey yazmıyorum sürekli arayı durmuyorum. Ama aklım hep onda kalıyor yani çok takılıyorum karnıma ağrılar giriyor o derece..
Akşam evde suratımı asıyorum trip atıyorum filan huzursuz ediyorum yani onu anlayacağınız.. Ama tartışarak değil.

Bide kafama takılan şu var bu adam eve en geç 7 buçukta gelirdi. Şimdi eve 8 8 buçuk gibi gelmeye başladı 2 kez böyle yaptı inanılmaz surat astım konuşmadım onunla filan huzursuz olduk..

Eve geldiğinde de yemek yiyoruz filan çay içiyoruz dizi filan derken direkt uyku modu geliyor.
Ama bu sırada full konuşuruz cilveleşiriz, şakalaşırız. Hatta uykusu gelse bile koltukta sana sarılıp uyuyayım aşkım senin uykun gelene kadar sen izle tv filan der ne bileyim. Bana yardımcı olur yani çok şükür. Mesela aşkım dışarıda yiyelim desem tamam der. Şunu yapalım desem tamam der. Bazen mırın kırın eder ama tamam der yani.

Mesela ben evimizde aktivite olur beraber oynarız diye playstation alalım demiştim.
Eşim Almanya'ya fuara gidecek. Bana "playstation ı ben gitmeden alalım sıkılmazsın hem aşkım" filan dedi. (tabi ben birgün eve geldiğimde görsem sürpriz yapsaydı daha mutlu olurdum) işte tatminsiz miyim diyorum bazen bilmiyorum..

Off ben bu takıntımdan kurtulmak istiyorum. Kıskançlığım beni bitirecek gerçekten.
Aklıma bu kadar geldi..

Seninle biz aynı kafadanız canm. Ama sana bişey söyleyeyim mi olan kendine olur. Her hareketi sorgulamak en çok sana zarar veriyor bir süre kendi haline bırak onu. Sen üstün gittikçe herşey dahada kötüye gidecek. Mesaj atan adam hiç mesaj atmamaya başlayacak. Eve yarım saat geciken adam gecenin yarılarına kadar eve gelmeyecek. Erkekler fazla baskıya gelemiyor. Bak bir defa onu umursamaz hale getirirsen bir daha eskisi gibi olmas bence hiç bezdirme eşini. Fazla oralı olmamaya çalış o kendı kendıne çeki duzen verecektir

@geodal canım napayım okumuş yazmışsınız o kadar cevapsız mı bırakayım. Allah razı olsun ne diyim kuzum

Karbeyaz06 Karbeyaz06 çalışıyorum canım ben ama haklısın dediğin sözü tuttum

melekeda melekeda yaa demesene öyle dalga geçme..

gulguzeli27 gulguzeli27 umursamaz olmak en iyisi gerçekten..

J Janet Jak Esim canım benim başın saolsun.. çok güzel yöntem bulmuşsunuz maşallah size.. rabbim hep mutlu etsin.. darısı da başımıza inşallah..

@Benim adim karpuz canım benim inşallah..

zerya271210 zerya271210 inşallah canım benim temennim de o yönde. yoksa dediğin gibi en çok bana zarar..

P PME2013 ay canım ne güzel yazmışsın yine.. ağzına sağlık..

D DeliHA35 artık umursamamaya çalışacağım canım..

xpreiaZ xpreiaZ aynen canım bencede..

Canim ben seni anliyorum sanirim.
Konularinda bosluklar var gibiydi inandiricili tartisilir gibi gelmisti ilk okudugumda:KK57:
Sanirim cinsel sorundan kaynakli kendini eksik hissediyorsun.
Sevilmedigini ya da yeterince sevilmedigini dusunuyorsun.
Gün icinde seninle ilgilenmeyince seni unutunca da ne yapacagini şaşiriyorsun.
Aslinda boyle bakinca cok da anotmal degil esine olan tavrin.
Muhtemelen cinsel yasamin eksikliginden kaynakli neden hala benimle evli diye de dusunuyorsundur.
Belki de bir noktadan sonra disarida baska kadinlarla iliskisi olacagini varsayarak kafanda deli sorularla mucadele icindesin.
Bu da seni her zamankinden daha kiskanc daha agresif daha kaygili yapiyor.
Eşinin seni sevdigine inancin tam degil sanirim. Belki evliliginizdeki cinsellik sorunu cozuldugunde bu kadar uçlarda gezip aşiri tepkiler vermeyeceksin.

Ilk bakista simarik kiskanc görünen cocuklar gibisin ama o cocuklarin da bir ic dunyasi var ve o dunyada ne firtinalar kopuyor.
Hicbirsey nedensiz degildir. Seninki de oyle bence.

Evet canım olabilir kesinlikle öyle.. Çoğu insan burada beğeni alabilmek için tuhaf tuhaf şeyler yazıyor he diyip geçiyorum yani cidden kafa yormuyorum..
Ama senin beni gerçekten anladığını hissettim..
Kesinlikle teşhislerin çok doğru bence..
Çok teşekkür ederim canım beni gerçekten anladığın için Allah razı olsun..

Seninle biz aynı kafadanız canm. Ama sana bişey söyleyeyim mi olan kendine olur. Her hareketi sorgulamak en çok sana zarar veriyor bir süre kendi haline bırak onu. Sen üstün gittikçe herşey dahada kötüye gidecek. Mesaj atan adam hiç mesaj atmamaya başlayacak. Eve yarım saat geciken adam gecenin yarılarına kadar eve gelmeyecek. Erkekler fazla baskıya gelemiyor. Bak bir defa onu umursamaz hale getirirsen bir daha eskisi gibi olmas bence hiç bezdirme eşini. Fazla oralı olmamaya çalış o kendı kendıne çeki duzen verecektir
öyle oluyor canım olan bana oluyor gerçekten mutsuz olan ben oluyorum havalanan ise o..
kendini çok kıymetli görüyor iyice.. aslında biraz umursamasam belki daha farklı olur..

hanmadi hanmadi kuzum işsiz değilim. Dediklerin doğru yani soruyorum işim vardı filan diyor da ben işinden feragat etsin istiyorum yani alışmasın öyle geç çıkmaya istiyorum..
Fazla mesai'den haberdar olmadığınızı görünce işsizsiniz diye düşündüm direk af buyrun :KK16:
Çalışıyorsa ikiniz için çalışıyor bu arada.

Çalışıyorum derken ne iş yapıyorsunuz? Ben memurum tepeme dikilen yok sıkıştıran yok illa işi bitir diye ama bi bakıyorum saat olmuş 4 ve tek bir kelime etmemişiz öğlen arası bile aklıma gelmemiş yemekti çaydı derken .
Vazgeçin bundan çok yıpranırsınız boğmayın kimseyi

hanmadi hanmadi eşimin kendi işi yani istediği gibi ayarlayabilir diye düşünüyorum sebebi bu.. bana öncelik vermesi evle işi aynı anda yürütmesi..

A after_before canım kurumsal bir firmada masa başı çalışıyorum yani.. bilmem ben fazla paranoyak oldum sanırım eskiden tartışırdım bu yüzden şimdi surat asıyorum..

hanmadi hanmadi eşimin kendi işi yani istediği gibi ayarlayabilir diye düşünüyorum sebebi bu.. bana öncelik vermesi evle işi aynı anda yürütmesi..

A after_before canım kurumsal bir firmada masa başı çalışıyorum yani.. bilmem ben fazla paranoyak oldum sanırım eskiden tartışırdım bu yüzden şimdi surat asıyorum..
Dediğim gibi, 2 saat fazla çalışıyorsa size daha fazla ekmek getiriyor.
Veya siz surat astığınız için eve gelmek istemiyor. Bir an önce düzeltmelisiniz bu huyunuzu.

İlk okuduğumda troll dedim bukadar adam anlayışlıyken sizin bu saçma tepkileriniz tripleriniz, sonra cinsel sıkıntılarınız varmış şimdi bir yorumda gördüm o sebepten kaybetme ve sevilmeme korkunuz oluşmuş ama bu sizi de eşinizi de aşırı yıpratır. Cinsellikten sorun yapmasa bile şu huylarınızdan emin olun birgün bıkar ve sizden uzaklaşır. Öncelikle eminim tedavi görüyorsunuzdur ama onu çözün ve kendinizi törpüleyin. Çünkü yapıcı bir eleştiri olarak alın lütfen ama, çok yorucu bir insan olmuşsunuz.

Back