• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim işteyken konuşma isteğim

Hanımlar direkt konuya gireceğim..
Belki beni çoğunuz topa tutacaksınız (ki beni daha önceden bu konularda uyaran hanımlar olmuştu, dinlemeye çalışıyorum dediklerini kendimi zorlayarak) ama ben yine de dayanamadım yazacağım..

Şimdi durum şu, eşim işteyken bana yazmayınca acayip sinirlerim bozuluyor karnıma ağrılar giriyor.
Aslında yazıyor yani gün içinde konuşuyoruz mesela ben istiyorum ki saat 10 gibi bana yazmaya başlasın öyle konuşmaya başlayalım. Ama gidiyor 12 ye doğru nasılsın aşkım yazıyor mesela sonra cevap yazıyorum 2 saat sonra cevap dönüyor bana oluyor saat 2 filan.. Yani gün içinde 3 -5 kez yazması beni çok sinirlendiriyor. Bazen de öğleden önce yazıyor akşama kadar tek kelime yazmıyor sonrasında filan. Dayanamayıp arıyorum çok işin var heralde aşkım diyorum o da evet aşkım filan diyor öyle konuşuyoruz sinir oluyorum.
Bakın burası önemli, benim verdiğim tepki eskiden şuydu;
Yazmazsa bir ton arardım yazmak çok mu zor bilmem ne diye bir ton mesaj atardım hep tartışırdık sürekli olarak bu konu yüzünden.
Şimdiki tepki şu; tartışmayalım diye kötü bişey yazmıyorum sürekli arayı durmuyorum. Ama aklım hep onda kalıyor yani çok takılıyorum karnıma ağrılar giriyor o derece..
Akşam evde suratımı asıyorum trip atıyorum filan huzursuz ediyorum yani onu anlayacağınız.. Ama tartışarak değil.

Bide kafama takılan şu var bu adam eve en geç 7 buçukta gelirdi. Şimdi eve 8 8 buçuk gibi gelmeye başladı 2 kez böyle yaptı inanılmaz surat astım konuşmadım onunla filan huzursuz olduk..

Eve geldiğinde de yemek yiyoruz filan çay içiyoruz dizi filan derken direkt uyku modu geliyor.
Ama bu sırada full konuşuruz cilveleşiriz, şakalaşırız. Hatta uykusu gelse bile koltukta sana sarılıp uyuyayım aşkım senin uykun gelene kadar sen izle tv filan der ne bileyim. Bana yardımcı olur yani çok şükür. Mesela aşkım dışarıda yiyelim desem tamam der. Şunu yapalım desem tamam der. Bazen mırın kırın eder ama tamam der yani.

Mesela ben evimizde aktivite olur beraber oynarız diye playstation alalım demiştim.
Eşim Almanya'ya fuara gidecek. Bana "playstation ı ben gitmeden alalım sıkılmazsın hem aşkım" filan dedi. (tabi ben birgün eve geldiğimde görsem sürpriz yapsaydı daha mutlu olurdum) işte tatminsiz miyim diyorum bazen bilmiyorum..

Off ben bu takıntımdan kurtulmak istiyorum. Kıskançlığım beni bitirecek gerçekten.
Aklıma bu kadar geldi..
Of valla ben yoruldum okurken. ..sıkmayin şu adamları bu kadar ya...az önce eşim aradı on dk kadar ancak oluyor ;beni niye aramiyorsun neden sesimi duymak istemiyorsun dedi! Halbuki iki uc saat önce konuştuk ama demek ki daha Az Önemseyen Daha Güçlü Oluyor. ..Aramayı ama eşimi onemsememek değil. .bence sizin bi tatminsizliginiz var ve bu da o adam ne yaparsa yapsın geçmez çünkü vnu tatminsizlik gerçek değil sizin zihninizde!!!

Helenra Helenra inşallah atlatırım canım cidden ben de kendime sinir oluyorum.. kendimi değersiz hissediyorum gibi geliyor ama aslında öyle değil.. bunu anlamam gerek..

alyazraela alyazraela aynen canım çok takılıyorum ve bu en çok da bana zarar gerçekten. Takılmasam hiçbir sorun yok aslında.. alışmışım ya ondan sanırım..
evet evimde huzur olsun istiyorum artık..

hanmadi hanmadi kuzum işsiz değilim. Dediklerin doğru yani soruyorum işim vardı filan diyor da ben işinden feragat etsin istiyorum yani alışmasın öyle geç çıkmaya istiyorum..

S Selectt çalışıyorum canım ama çok boş vaktim oluyor..

@OzGeeMuRatt banada sıkıntıdan başka bir şey vermiyor bu durum canım artık sıkıldım bende kendimin bu huyundan

Kozlenmis patates Kozlenmis patates canım 11. ayımızdayız sanırım aşarım zamanla.. yani ilk yılımız kuzum

@Birfidandik öyleydi canım ama üzerinden çok olaylar geçti o konunun.. ama yine akıllanmayan ben..

@mervishh çalışıyorum ama ne fayda..

S sibelmuc kendi işinin patronu kuzum sorun o işte.. bende senin gibi olabilseydim iyiydi..

Samsonn Samsonn maalesef öyle sanıyorum canım.. 23 yaşındayım.

Muevete Muevete çalışıyorum.. birde çalışmasam ne olacak.. aman Allah'ım düşünmek istemedim..

Anjina Pectoris Anjina Pectoris inşallah..

@Hayallerimdarmaduman bilmiyorum ki yani sanki işteyken evli değilmişiz gibi oluyor diye düşünüyorum ama çokk saçma bir düşünce farkındayım..

D Durbirmolaver haklısın canım da dur bir mola ver (espri içerikli yaptım)

R Rapunzel86 çalışıyorum canım ama pek fayda etmiyor sanırım. en iyisi kafamı kaşıyamayacağım bir iş bulmak

@esracelik61 canım benim sen böyle dersen cevabım benimle ilgilensin olur tabi ama çalışsın yani..

N Nurumcan94 inşallah belamı bulmadan mevlam akıl fikir verir

TurkuaZveMoR TurkuaZveMoR psikoloğum bu durumu adamın beynine tecavüz etmek olarak adlandırdı valla.. inşallah kaçmaz..

loveislovee loveislovee yerimde duramıyorum kii

tontriko tontriko öyle demeseydin iyidi.. inşallah çözücez

Y Yorgunumzira benim eşiminde kendi işi canım buradaki yorumlar iyi geliyor gerçekten tokat etkisi gibi..

@omrum_81 o kadar haklısınız ki.. gerçekten çok doğru canım

yenGEnC yenGEnC olabilir evet bir süre sonra o da bunalıyor zaten..

yumurtadasaklanancivciv yumurtadasaklanancivciv ya sen ne güzel akıl veriri yorumlar yapıyorsun kuzum Allah razı olsun gerçekten.. dediklerini küpe yaptım çok iyisin

defne-28 defne-28 sanırım öyle canım..

@evlimutluuu inşallah canım.. bende yoruluyorum bu huyumdan..

Renklihatun Renklihatun valla çok haklısın canım ben şirinlik yapışıma fazla güveniyorum ama bunun da bir sonu var..

@yasemn2014 canım biz bir iyice düzelelim sonra onda sıra inşallah..

C captain price bende kendimin evlenmiş olmasına şaşıyorum ama evlendim artık yani yapabileceğim birşey yok..

J jonuska inşallah geçecek canım bilerek konu açtım buraya kafama dank etsin diye..

@Bitta canım büyük konuşmayayım ama ben olsam dayanamazdım o şekilde ya.. İnşallah hep böyle anlayışlı kalırsınız..

@_SinsireLLa_ tamam tamam anladım ben sıkıntımı canım

@amazon woman yok canım valla hiç Çin'de yaşamadım..

@esmeralda3765 sevdiğinden yapıyordur canım ya..

M Mutlu_sonn inşallah öyle bir insana dönüşürüm..

NeverOne NeverOne ayyy kuzum banada fenalık geldi ama çalışıyorum . bana daha yoğun bir iş lazımmm

S Soydanayse canım bu adam da trip atınca anlıyor işte. ama dozunu abartmamam lazım..
bu arada kuzum münasebetimiz var 3 günde bir ama girmeli çıkmalı değil yani. sevişme tarzı. o diğeri şu sıkıntımı yenince inşallah..

lady peacock lady peacock tebessüm ettim..

Lightofgod87 Lightofgod87 sanırım öyle.. kendi hayatımı merkeze koymalıyım..

esmeralda3765 esmeralda3765 inşallah öyle yapabilirim..

@Rizeli-53 haklısın canım ben fazlasını istiyorum buldukça.. evet anlatabildin..

@cesmi_naz saol canım benim..

-ebi- -ebi- vermek istediğin mesajı aldım canım doğru diyorsun..

@Kartanesi gibiyim dimi herkes rahat etsin.. eti cin gülsün dünya gülsün gibi canım

D _Depply_ canım zaten göründüm psikoloğa azalttım bu huyumu bir nebzede olsa

Yorumlar tam tahmin ettiğim gibi kızlar hiçbirinize kızmıyorum gerçekten bi öğle arasına çıktım geldim bombardımana tutulmuşum resmen.. Hepinizin yazdığını okuyup cevaplayacağım şimdi. Allah razı olsun okudunuz iyi kötü yorum yazdınız. Bu arada çalışıyorummm ama işim çok rahat
Daha yoğun bir işe girin.
Ek iş yapın.
Hiç olmazsa psikolog paranız çıkar.

Çalışıyor musunuz? Süper o zaman. Eşiniz çalışmasın evde otursun hem akşam yorgun olmaz hem bütün zamanını size ayırır hem de işe gitmediği için kıskanmazsınız :)
yaa dalga geçmesene benimle.. ben anladım seni kuzum aldım mesajııı

Adamın bi gırtlağını sıkmadığınız kalmış ya:işsiz:

Allahım herkeslere böyle dert ver :))))

Adamın cebine koy aylık 3-4 bin. gör sonra ilgiyi. beleş yaşıyorsun sonrada şikayet ediyorsun. yapma!

yaa dalga geçmesene benimle.. ben anladım seni kuzum aldım mesajııı
Canım dalga geçmiyorum cidden bak başkası yazmış gibi oku bir konunu. Ama yazan erkek olsun karısı için yazıyor olsun. O zaman çok mantıklı olmuyor mu bu çözüm?

Hanımlar direkt konuya gireceğim..
Belki beni çoğunuz topa tutacaksınız (ki beni daha önceden bu konularda uyaran hanımlar olmuştu, dinlemeye çalışıyorum dediklerini kendimi zorlayarak) ama ben yine de dayanamadım yazacağım..

Şimdi durum şu, eşim işteyken bana yazmayınca acayip sinirlerim bozuluyor karnıma ağrılar giriyor.
Aslında yazıyor yani gün içinde konuşuyoruz mesela ben istiyorum ki saat 10 gibi bana yazmaya başlasın öyle konuşmaya başlayalım. Ama gidiyor 12 ye doğru nasılsın aşkım yazıyor mesela sonra cevap yazıyorum 2 saat sonra cevap dönüyor bana oluyor saat 2 filan.. Yani gün içinde 3 -5 kez yazması beni çok sinirlendiriyor. Bazen de öğleden önce yazıyor akşama kadar tek kelime yazmıyor sonrasında filan. Dayanamayıp arıyorum çok işin var heralde aşkım diyorum o da evet aşkım filan diyor öyle konuşuyoruz sinir oluyorum.
Bakın burası önemli, benim verdiğim tepki eskiden şuydu;
Yazmazsa bir ton arardım yazmak çok mu zor bilmem ne diye bir ton mesaj atardım hep tartışırdık sürekli olarak bu konu yüzünden.
Şimdiki tepki şu; tartışmayalım diye kötü bişey yazmıyorum sürekli arayı durmuyorum. Ama aklım hep onda kalıyor yani çok takılıyorum karnıma ağrılar giriyor o derece..
Akşam evde suratımı asıyorum trip atıyorum filan huzursuz ediyorum yani onu anlayacağınız.. Ama tartışarak değil.

Bide kafama takılan şu var bu adam eve en geç 7 buçukta gelirdi. Şimdi eve 8 8 buçuk gibi gelmeye başladı 2 kez böyle yaptı inanılmaz surat astım konuşmadım onunla filan huzursuz olduk..

Eve geldiğinde de yemek yiyoruz filan çay içiyoruz dizi filan derken direkt uyku modu geliyor.
Ama bu sırada full konuşuruz cilveleşiriz, şakalaşırız. Hatta uykusu gelse bile koltukta sana sarılıp uyuyayım aşkım senin uykun gelene kadar sen izle tv filan der ne bileyim. Bana yardımcı olur yani çok şükür. Mesela aşkım dışarıda yiyelim desem tamam der. Şunu yapalım desem tamam der. Bazen mırın kırın eder ama tamam der yani.

Mesela ben evimizde aktivite olur beraber oynarız diye playstation alalım demiştim.
Eşim Almanya'ya fuara gidecek. Bana "playstation ı ben gitmeden alalım sıkılmazsın hem aşkım" filan dedi. (tabi ben birgün eve geldiğimde görsem sürpriz yapsaydı daha mutlu olurdum) işte tatminsiz miyim diyorum bazen bilmiyorum..

Off ben bu takıntımdan kurtulmak istiyorum. Kıskançlığım beni bitirecek gerçekten.
Aklıma bu kadar geldi..
Bacım senin akşama kadar işin gücün yok telefon elinde eşinden telefon yada msj mı bekliyorsun kendine başka ugraş bul bence adamcaz bırak işine baksın bence senin korkundan yazmak yada aramak zorunda hissediyo kendini benim eşim sabah 7de evden çıkar eve gelirken ya arar hanım eve ne lazım diye yada msj atar bu bizim aramızda sevgi olmadıgını göstermez herkezin kendine göre işi gücü var senin tek işin eşin sanırım

Kız üşenmedin bu kadar insanın ismi nasıl alıntıladın? :sampiyon:

Yaa bak, öyle kontrolle aramayla, sık sık konuşmayla adamın sadakatini garantilemek imkansız.

Aksine, öyle bir karakterde değilse bile aklına sen sokacaksın. Havalara girecek, demek ki benim çok giderim var ki, kıskanıyor bu kadar diyecek.

Yapma bunu. Törpile bu yönünü. Koca merkezli yaşama, boşlukları başka bişeyle doldur. Cool takıl azıcık. Hem ortam gerilmez, hem paylaşımlarınız daha kaliteli olur o zaman. Sen bir birey olarak kendine yatırım yapmaya bak.

Hanımlar sakin lütfen, üsluplara dikkat edelim, konu sahibesini eleştireceğim derken duvardan duvara vuruyorsunuz.
Canım munem ya sen benim gözümde hep cezalandırıcı olarak yer etmiştin (bikaç kez sert çıktım diye beni banlamıştın da ondan)
Şimdi böyle yazman beni çok mutlu etti teşekkür ederim tüm kalbimle

Helenra Helenra inşallah atlatırım canım cidden ben de kendime sinir oluyorum.. kendimi değersiz hissediyorum gibi geliyor ama aslında öyle değil.. bunu anlamam gerek..

alyazraela alyazraela aynen canım çok takılıyorum ve bu en çok da bana zarar gerçekten. Takılmasam hiçbir sorun yok aslında.. alışmışım ya ondan sanırım..
evet evimde huzur olsun istiyorum artık..

hanmadi hanmadi kuzum işsiz değilim. Dediklerin doğru yani soruyorum işim vardı filan diyor da ben işinden feragat etsin istiyorum yani alışmasın öyle geç çıkmaya istiyorum..

S Selectt çalışıyorum canım ama çok boş vaktim oluyor..

@OzGeeMuRatt banada sıkıntıdan başka bir şey vermiyor bu durum canım artık sıkıldım bende kendimin bu huyundan

Kozlenmis patates Kozlenmis patates canım 11. ayımızdayız sanırım aşarım zamanla.. yani ilk yılımız kuzum

@Birfidandik öyleydi canım ama üzerinden çok olaylar geçti o konunun.. ama yine akıllanmayan ben..

@mervishh çalışıyorum ama ne fayda..

S sibelmuc kendi işinin patronu kuzum sorun o işte.. bende senin gibi olabilseydim iyiydi..

Samsonn Samsonn maalesef öyle sanıyorum canım.. 23 yaşındayım.

Muevete Muevete çalışıyorum.. birde çalışmasam ne olacak.. aman Allah'ım düşünmek istemedim..

Anjina Pectoris Anjina Pectoris inşallah..

@Hayallerimdarmaduman bilmiyorum ki yani sanki işteyken evli değilmişiz gibi oluyor diye düşünüyorum ama çokk saçma bir düşünce farkındayım..

D Durbirmolaver haklısın canım da dur bir mola ver (espri içerikli yaptım)

R Rapunzel86 çalışıyorum canım ama pek fayda etmiyor sanırım. en iyisi kafamı kaşıyamayacağım bir iş bulmak

@esracelik61 canım benim sen böyle dersen cevabım benimle ilgilensin olur tabi ama çalışsın yani..

N Nurumcan94 inşallah belamı bulmadan mevlam akıl fikir verir

TurkuaZveMoR TurkuaZveMoR psikoloğum bu durumu adamın beynine tecavüz etmek olarak adlandırdı valla.. inşallah kaçmaz..

loveislovee loveislovee yerimde duramıyorum kii

tontriko tontriko öyle demeseydin iyidi.. inşallah çözücez

Y Yorgunumzira benim eşiminde kendi işi canım buradaki yorumlar iyi geliyor gerçekten tokat etkisi gibi..

@omrum_81 o kadar haklısınız ki.. gerçekten çok doğru canım

yenGEnC yenGEnC olabilir evet bir süre sonra o da bunalıyor zaten..

yumurtadasaklanancivciv yumurtadasaklanancivciv ya sen ne güzel akıl veriri yorumlar yapıyorsun kuzum Allah razı olsun gerçekten.. dediklerini küpe yaptım çok iyisin

defne-28 defne-28 sanırım öyle canım..

@evlimutluuu inşallah canım.. bende yoruluyorum bu huyumdan..

Renklihatun Renklihatun valla çok haklısın canım ben şirinlik yapışıma fazla güveniyorum ama bunun da bir sonu var..

@yasemn2014 canım biz bir iyice düzelelim sonra onda sıra inşallah..

C captain price bende kendimin evlenmiş olmasına şaşıyorum ama evlendim artık yani yapabileceğim birşey yok..

J jonuska inşallah geçecek canım bilerek konu açtım buraya kafama dank etsin diye..

@Bitta canım büyük konuşmayayım ama ben olsam dayanamazdım o şekilde ya.. İnşallah hep böyle anlayışlı kalırsınız..

@_SinsireLLa_ tamam tamam anladım ben sıkıntımı canım

@amazon woman yok canım valla hiç Çin'de yaşamadım..

@esmeralda3765 sevdiğinden yapıyordur canım ya..

M Mutlu_sonn inşallah öyle bir insana dönüşürüm..

NeverOne NeverOne ayyy kuzum banada fenalık geldi ama çalışıyorum . bana daha yoğun bir iş lazımmm

S Soydanayse canım bu adam da trip atınca anlıyor işte. ama dozunu abartmamam lazım..
bu arada kuzum münasebetimiz var 3 günde bir ama girmeli çıkmalı değil yani. sevişme tarzı. o diğeri şu sıkıntımı yenince inşallah..

lady peacock lady peacock tebessüm ettim..

Lightofgod87 Lightofgod87 sanırım öyle.. kendi hayatımı merkeze koymalıyım..

esmeralda3765 esmeralda3765 inşallah öyle yapabilirim..

@Rizeli-53 haklısın canım ben fazlasını istiyorum buldukça.. evet anlatabildin..

@cesmi_naz saol canım benim..

-ebi- -ebi- vermek istediğin mesajı aldım canım doğru diyorsun..

@Kartanesi gibiyim dimi herkes rahat etsin.. eti cin gülsün dünya gülsün gibi canım

D _Depply_ canım zaten göründüm psikoloğa azalttım bu huyumu bir nebzede olsa

Herseyede verecek cevabi var :63:

Siz neden çalışmıyorsunuz?
Evde otur otur canınız tabi ki sıkılır, uğraşacak bir şeyler ararsınız.
Sürekli eşten ilgi beklemek çok korkunç geliyor bana, sizi hayata bağlayan başka şeyler olmalı.
Çalışırsanız eşiniz kaçta yazmış kaç kelime yazmış,aklınıza bile gelmez.:halay:
Eve gelince sizin de piliniz bitmiş olur zaten.:dondurma:
Kesin çözüm.:KK49:

queenly_ queenly_ canım çalışıyorum ve onun da kendi işi yani bir hale düştüğü yok.. ne bileyim belki o yüzden bu kadar takılıyorum..

@EmiraSalih evet artık bıktım bende bu huyumdan ..

Egem Egem sebep?

G gulebilmek inşallah canım benimde temennim bu yönde

@blondgunes evet canım sıktıkça çok değerli sanıyorlar iyice havalara uçuyorlar bence..

minnos26 minnos26 bayıldım yazdıklarınıza. Allah razı olsun gerçekten.. Evet bu huyumu azalttım daha da azaltmayı deneyeceğim inşallah..

pembesu33 pembesu33 bencede canım sıkarken iyice kaçırıcam elimden..

@Hndee00 surat asmamaya çalışacağım canım inşallah başarırım

tosba tosba haklısın da canım eşim bende yani eş eş.
dediklerinde haklısın ama canım gerçekten en çok kendime yazık..

amazon066 amazon066 ne güzel konuştun sen öyle kuzum ya dediklerini dikkate alacağım..

@Turkish delightt bunu hiç düşünmemiştim olabilir canım araştıracağım

Karpuzlu araba Karpuzlu araba canım doğru diyorsun da kendi işi ama ya neyse benim yaptığım da yanlış

@Cikolatalicerkes ay inşallah darısı başıma canımmm

@Zehra ungrms teşekkürler canım söyleyeceklerini kaptım inşallah kavramak da nasip olur
diğer mesajını okudum canım şimdi rabbim kimseyi pişman etmesin inşallah

B Began ahahah yazışıyorduk bir ara zaten ama o çaresiz ben çaresiz..

yuksel60 yuksel60 doğru canım duaları okumak en iyisi.. eşimin kendi işi o tarz bir sıkıntısı yok ama şeytan çok vesvese veriyor ve evet sanırım haksızlık bu yaptığım

gulguzeli27 gulguzeli27 bende normal karşılayacağım inşallah canım

nkayar nkayar canım neden dalga geçeyim içime dert oluyor. burda yazılanlar da bana tokat etkisi yaratıyor ne yapıyorum ben diyorum kendime geliyorum iyi oluyor

@whiteroses09 inşallah bir gün benim eşim de arar böyle der maşallah size..

Laale Laale daha yoğun bir işe girmek en akıllıcası sanırım..

sabine sabine o kadar diyorsun..

D DeliHA35 ya deme öyle canım ya paranoyak gibiyimm

Semipermeable Semipermeable canım bende çalışıyorum ama yoğun değilim

Canım dalga geçmiyorum cidden bak başkası yazmış gibi oku bir konunu. Ama yazan erkek olsun karısı için yazıyor olsun. O zaman çok mantıklı olmuyor mu bu çözüm?
orası öyle canım yani ne desem bilemedim
yaptığım yanlış kendimce azalttım bu huyumu ama inşallah daha da azaltacağım

Back