• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim işteyken konuşma isteğim

Hayatinizi ne kadar zorlastiriyorsunuz!:KK57:
Bunlar hep bosluktan oluyor, biliyorsunuz degil mi?

Senin vaktin çok diye adamda sürekli müsait olamazki çalışıyormuş çok yanlış davranıyorsun zaten seni ihmal eden biri değilmiş.böyle devam edersen soğutursun kendinden

demek artık tartışmamak için eşiniz çalışırken kötü bir şey yazmayıp aramıyorsunuz aman büyük başarı. evet tatminsiz ve memnuniyetsizsiniz. yaptığınız kıskançlık kisvesi altında safi şımarıklık başka bir şey değil, bir de bunu dert edip buraya yazmışsınız.

Bir gün de siz çalışım anlarsınız.
Ben işe gittiğimde telefona bakmayı dahi unutuyorum.
Dalgın oluyorum eve geliyorum yorgun argın konusmaya halim kalmıyor.
O sebepten eşimi işteyken kolay kolay aramam müsaitse o araıyor zaten.

Çok merak ettim , hayatında eşin yokken kime hayatı zindan ettin ? ??
Arkadaşların ve ailen seni hiç aramıyor mu .????
Niye bu kadar adama eziyet ediyorsun ???
Çok boş vaktin varsa İtalyanca öğren :işsiz::işsiz: Adamı boğma bu kadar .........

Teşhis koymaya çok karşıyım internetten araştırarak ama bu anlattığınız adı olan bir kişilik bozukluğunun çok önemli bir belirtisi. Psikolog yardımı almanızı öneririm.

Kendine başka uğraşlar bulsan... arkadaşlarınla gün yapın bi yerlere çıkın ..... dünyanın merkezine eşini koymuşun .
Bnde sen gbiydim seni çook ii anlıyorum.
2. çocukdan snra takmamaya başladım. Şmdi hep o trip atar aramıon msja cwp vermiyorsun diye.

-eşini gerçekten seviyorsan kendinden soğutmak istemiyorsan msjlarda herzaman son yazan o olsun.
Cevap vermiyorsa 2. Msjı atma

Ben kendime kıskanç derdim siz daha kıskancsiniz... Benim eşim 12 saat çalışıyor mesaj atmasını falan istemem hiç .. müsait olduğunda arar konuşuruz bi kaç kere .. Birde eve gelirken arar ne lazım diye o kadar ... Birde bu playstation ile nasıl bir aktivite yapmayı planlıyorsunuz . Meraktan soruyorum .. Bizim evde var benim hiç bir işime yaramıyor eşim pes oynuyor sadece

Böyle devam edersen o adam o eve hiç gelmez.çekilecek gibi dert değilsin.

Hanımlar direkt konuya gireceğim..
Belki beni çoğunuz topa tutacaksınız (ki beni daha önceden bu konularda uyaran hanımlar olmuştu, dinlemeye çalışıyorum dediklerini kendimi zorlayarak) ama ben yine de dayanamadım yazacağım..

Şimdi durum şu, eşim işteyken bana yazmayınca acayip sinirlerim bozuluyor karnıma ağrılar giriyor.
Aslında yazıyor yani gün içinde konuşuyoruz mesela ben istiyorum ki saat 10 gibi bana yazmaya başlasın öyle konuşmaya başlayalım. Ama gidiyor 12 ye doğru nasılsın aşkım yazıyor mesela sonra cevap yazıyorum 2 saat sonra cevap dönüyor bana oluyor saat 2 filan.. Yani gün içinde 3 -5 kez yazması beni çok sinirlendiriyor. Bazen de öğleden önce yazıyor akşama kadar tek kelime yazmıyor sonrasında filan. Dayanamayıp arıyorum çok işin var heralde aşkım diyorum o da evet aşkım filan diyor öyle konuşuyoruz sinir oluyorum.
Bakın burası önemli, benim verdiğim tepki eskiden şuydu;
Yazmazsa bir ton arardım yazmak çok mu zor bilmem ne diye bir ton mesaj atardım hep tartışırdık sürekli olarak bu konu yüzünden.
Şimdiki tepki şu; tartışmayalım diye kötü bişey yazmıyorum sürekli arayı durmuyorum. Ama aklım hep onda kalıyor yani çok takılıyorum karnıma ağrılar giriyor o derece..
Akşam evde suratımı asıyorum trip atıyorum filan huzursuz ediyorum yani onu anlayacağınız.. Ama tartışarak değil.

Bide kafama takılan şu var bu adam eve en geç 7 buçukta gelirdi. Şimdi eve 8 8 buçuk gibi gelmeye başladı 2 kez böyle yaptı inanılmaz surat astım konuşmadım onunla filan huzursuz olduk..

Eve geldiğinde de yemek yiyoruz filan çay içiyoruz dizi filan derken direkt uyku modu geliyor.
Ama bu sırada full konuşuruz cilveleşiriz, şakalaşırız. Hatta uykusu gelse bile koltukta sana sarılıp uyuyayım aşkım senin uykun gelene kadar sen izle tv filan der ne bileyim. Bana yardımcı olur yani çok şükür. Mesela aşkım dışarıda yiyelim desem tamam der. Şunu yapalım desem tamam der. Bazen mırın kırın eder ama tamam der yani.

Mesela ben evimizde aktivite olur beraber oynarız diye playstation alalım demiştim.
Eşim Almanya'ya fuara gidecek. Bana "playstation ı ben gitmeden alalım sıkılmazsın hem aşkım" filan dedi. (tabi ben birgün eve geldiğimde görsem sürpriz yapsaydı daha mutlu olurdum) işte tatminsiz miyim diyorum bazen bilmiyorum..

Off ben bu takıntımdan kurtulmak istiyorum. Kıskançlığım beni bitirecek gerçekten.
Aklıma bu kadar geldi..
Kardes hakkaten srn evde cok bos kalmissin.biraz ev icindede olsa ugrasi bul kendine.yoksa kendi basina is acicaksin.

Siz de bir is bulun calisin.

Okurken ben bunaldim bu ilgi isteginizden. Ayrica baska arkadaslarin da dedigi gibi surat asip, trip atmalariniz uzun vade de sizin zarariniza olacak. Demedi demeyin. Butun gun calis, eve gel. Kadinin surat bes karis. Adam zaten butun gun calisiyor, bir de evde sizin gonlunuzu yapmak icin daha ne kadar ugrasir bilemiyorum. Mutlulugu huzuru er ya da gec disarda aramaya baslar surekli boyle yaparsaniz. Baska kadin da demiyorum. Ama disarda.. arkadasta, kahvede, surda burda..

Sevgili olsaydınız haklıydın..

Bir elif vardı bizi dinlemeyen bir de peac ikisininde durumu iyi değil seninki gibi :işsiz: 11 aylık evlisiniz çekiyor seni kocan ki bi okudum galiba ayaklarına kapanmışsın barışmak için :olamaz: şöyle 2 3 seneye görürsün eşyalarını çöp poşetiyle kapının önüne koyar seni :70:
Birde düzgün alıntı yapsana kime ne cevap veriyorsun belli değil :KK14:

Kusura bakmayın yaptığınız tamamen simariklik, çocukluk,bencillik.Adam müsait olsa eminim sizi arar,sorar,demek ki müsait değil.Bu sebepten insana hayatı dar etmenin alemi ne.Bakin biz eşimle 8 sene flörtten sonra evlendik,12 senelikte evliyiz.Biz sevgili iken günde kaç kere arar,kaç kez mesaj yazardı hatırlamıyorum bile.Beni 5 dakika görebilmek için sabahları işe giderken önüme çıkardı.Evlendik zamanla aramalar,sormaları aza indi,işleri değişti.Simdi başını kasimaya vakti yok bazen gün içerisinde hiç arayıp sormadigi bile oluyor.Bazen bende diyorum"hiç mi tuvalete gitmiyorsun,oradan nasılsın diye yazsana"diye.Bende aramıyorum mecbur kalmadıkça çünkü biliyorum ki müsait olsa beni zaten arar.Sorunlarinizi surat asarak degil konuşarak halledin.Boyle davranmaya devam ederseniz aranıza soğukluk girer.Biraz empati kurun bu adamı da anlamaya çalışın.

Back