• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim işteyken konuşma isteğim

Cok vaktin var evde anlasilan esine sariyosun.. ne oyle sevgili gibi mic mic :)

Anlatma sekliyle bile cok itici gozukuyosun adam gene iyi idare ediyo...arayasim varsada aramazdim msj yazmazdim ben bu kdr baskiyla

Ne kadar saçma ya. Senin evde yapacak bir işin yok galiba canım benim. Kalk 10 da mesaj bekleyeceğine evini düzenle temizleme yemeğini yap kendine bakım yap dolaş gez kitap oku kahve ni yudumla ooooh çocuk oldumu çok ariyacagin şeyler bunlar. Biraz adamı rahat bırak ta işini yapsın. Günde 3 kez bile olsa yazıyor işte adam daha ne ariyorsun yahu. Calismaya gidiyor oraya adam seninle mesajlasmaya değilki .
Çok cocukca olgunlaşmamış bir düşünce yapısı . Birde adamın suçu günahı yok tavır üstüne tavır ben olsam 10 da bile zor gelirim o eve yani azıcık anlayışlı olmak lazım . Benim esim yeri geliyor eve işten 10 da geliyor kendi işi. Senin gibi olsa daha ne arardimm :)

Başka meşgaleniz yok sanırım, siz de adama sarıyorsunuz. Kim olsa sıkılır bu kadar ilgiden. Hem ne gerek var yani,tamam eşinizi seviyor onunla vakit geçirmekten mutlu oluyor olabilirsiniz ama bu kadarı da abartı artık.Kimseye bağlanmamak lazım hayatta bu derece.

Hep işsizlikten
Bir işe girip çalışsanız?
Ayrica annem de böyle ota boka surat aşar, çocukluğumdan beri göre göre tiksindim surat asan insanlardan. Adam zaten size çok iyi davranıyor,sizi seviyor,belli ediyor... En küçük yanlısında neden evi ona zehir ediyorsunuz?
Bir süre sonra 'ne yapsam seni memnun edemiyorum zaten' diye bu anlayışlı halini bırakabilir, demedi demeyin

Kız sen ne zaman şu adamı rahat bırakacaksın:)
Çalışıyor,normal arayamaması ki fırsat buldukça yazıyormuş.Güzel sözler de söylüyor sana.Daha ne olsun.
Akşam topu topu bir saat gecikiyor.Sen gece yarısı geliyormuş gibi muamele yapıyorsun.Çok rahatsızsan sor güzelim.Ne yapıyor olabilir ki.Şüphe duyacağın bir durum yok ortada.
Yine kendi kendine kuruyorsun kafanda.Seni mutlu etmek için her dediğini yapan eşine haksızlık etmiyormusun sence de?
Kendi kendini mutsuz ediyorsun.Bunu eşine de yansıtıyorsun.Kaybetmek istemiyorsan bu hunharca takılmalarından vazgeçmelisin.Bir yıkımı daha kaldıramayabilir evliliğin.Bunu göze alabilirmisin?O zaman niye böyle saçmalamışım dememek için şimdi bu huylarından vazgeç.

Burda sana hep dedik cidden tedavi ol bu sağlıklı değil adam daha evden yeni çıkmış bismillah demeden gel aşkım git aşkım hayır meraktan soruyorum her gün ne mesaj yazıyosun pandaların nesli tükeniyor yada küresel ısınma yada borsa inişte çıkışta bunlar mi mevzun Allah aşkına şu adama zulmetme bak bir daha gittiğinde dönüşü olmayacak bırak artık ta darlayip durma adam akşama kadar çalışıyo geliyor birde sürat çekiyo sebebi saçma sapan günah yapma artık bi dur nefes al şirinlik yapmana güvenme bir an gelir adamın gözü döner sonrasını biliyorsun ama bu sefer dönüşü olmaz

Sen çocuk yap sıkıntıdan adama sarıyorsun :D çocuğun olursa arayacak vaktin olmaz kocani anlarsın

Kendinize çeki düzen verin bence,adama hep boyle davranirsaniz eger,eninde sonunda sogutursaniz kendinizden,yavas yavas size olan sevgisini bitirirsiniz,bu kadar şımarık,egoist olunmaz..ve kesinlikle işe girin,veya hobbi edinin

Senin en azından kocan boyle yapıyor akşam nasıl olsa adam eve yanına gelecek benim nişanlım bana hiç mesaj atamıyor işten 7de cıkıyor 9 bucukta evde oluyor yemek yiyip spora gidiyor spordan gelip bana gece 11 gibi mesaj atıyor sabah 5de uyandıgı içinde erkenden yatıyor benim konuştugum yarım saati geçmez vee haftada bir kere görüyorum . Bence senin canın sıkılmış, kendine dert arıyanlardansın.

Boşluktan napacağınızı şaşırmışsınız , okurken fenalık geldi gerçekten zor bir insansınız bence .
Eşinizin uykusu gelse de size sarılarak salonda uyumasının sebebi size bayılmasından değil içeri gidip yatsa asacağınız suratın bini bir para bu şekilde düşündünüz mü hiç .... ?
Yapmayın böyle devam etmeyin derim günkü her insanoğlunun bir sabrı vardır vee elbet bir gün çok piss taşar zararlı siz çıkarsınız surat asmak neymiş aşırı kıskanmak neymiş işteyken de sabah 10 da size mesaj atmaya başlayıp akşam mesai bitimine kadar devam etmek ne o zaman anlarsınız .

Çok şımarıkça ve bencilce bence yaptıklarınız.. Adam çalışıyor eve geliyor birde sizin suratınızı çekiyor öle mi?Kocanıza surat asacağınıza eve geldiğinde mutlu edecek yorgunluğunu geçirecek şeyler yapın

Back