• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim işteyken konuşma isteğim

Allahını seversen yapma Mune:olamaz:
Nerden çıkardınızı mı var? Bu o değilse de kardeşi, kuzeni ya da klonu!
Bu konular, bu tarz...

Neyse ben en iyisi bu vatandaşı gözardı edeyim...

Eminim ki yazıyorum değil mi? Araştırmadan asla ağzımdan kesin birşey çıkmaz. Aynı kişi değiller eminim.
Kaldı ki konulara fake, bu kişi falanca üye gibi şeyler yazmak zaten yasak, dünya da tek kıskanan ve kıskançlıktan yapmadığını bırakmayan kişi, ima ettiğiniz kişi mi sanıyorsunuz?
Ben buraya 2 kişiyi üye yapayım da kocalarına yaptıklarını okuyun, o ima ettiğiniz kişi onların yanında solda sıfır kalır, sen kıskanç değilmişsin dersiniz:)))

Mesela bir X teyzemiz var, senelerdir kocasının çok özür dilerim ama günlük giydiği iç çamaşırına işaret koyar, adam evine çok yakın bir yerde görevli, x teyze burnunun dibindeki adamı aldatırsa diye işaretliyor resmen, gün içinde evinden başka yerde WC'ye gitmesi dahi yasak, giderse çamaşırdan anlıyor X teyze, eve gelip WC'ye girmek zorunda, wc sonrası yine işaretleniyor ve işine geri dönüyor :)

Şimdi buraya üye olup tüm detayları yazsa x teyzeye de bu kesin falanca üye mi diyeceksiniz:))
Ama yazsa sitede kıskançlık ödülünün yegane sahibi olur eminim, onun gibisini bu sitede bile görmedim ben.

İlave edeyim, kusura bakmayın konuya imalı yazılar yazmayın, polemik vb olmasın, kurallara uymayan her yorum uyarı alır çünkü sonrasında üyeler ben falanca kişi değilim açıklaması yapıyor her açtığı topikte.
Şüphe varsa kiblersiniz yönetim yeniden inceler ama aynı kişi değiller.

Üyeler kurallara uyduğu sürece ister kıskançlık konusu açar, ister aldatma konusu, bunla ilgili kısıtlama yok, konular sizlerin yaşam tarzına uymuyorsa, üyeyi sinir bozucu buluyorsanız göz ardı et butonuna basmalı konularına yorum yazmamalısınız bence.

Son düzenleme:
Hanımlar direkt konuya gireceğim..
Belki beni çoğunuz topa tutacaksınız (ki beni daha önceden bu konularda uyaran hanımlar olmuştu, dinlemeye çalışıyorum dediklerini kendimi zorlayarak) ama ben yine de dayanamadım yazacağım..

Şimdi durum şu, eşim işteyken bana yazmayınca acayip sinirlerim bozuluyor karnıma ağrılar giriyor.
Aslında yazıyor yani gün içinde konuşuyoruz mesela ben istiyorum ki saat 10 gibi bana yazmaya başlasın öyle konuşmaya başlayalım. Ama gidiyor 12 ye doğru nasılsın aşkım yazıyor mesela sonra cevap yazıyorum 2 saat sonra cevap dönüyor bana oluyor saat 2 filan.. Yani gün içinde 3 -5 kez yazması beni çok sinirlendiriyor. Bazen de öğleden önce yazıyor akşama kadar tek kelime yazmıyor sonrasında filan. Dayanamayıp arıyorum çok işin var heralde aşkım diyorum o da evet aşkım filan diyor öyle konuşuyoruz sinir oluyorum.
Bakın burası önemli, benim verdiğim tepki eskiden şuydu;
Yazmazsa bir ton arardım yazmak çok mu zor bilmem ne diye bir ton mesaj atardım hep tartışırdık sürekli olarak bu konu yüzünden.
Şimdiki tepki şu; tartışmayalım diye kötü bişey yazmıyorum sürekli arayı durmuyorum. Ama aklım hep onda kalıyor yani çok takılıyorum karnıma ağrılar giriyor o derece..
Akşam evde suratımı asıyorum trip atıyorum filan huzursuz ediyorum yani onu anlayacağınız.. Ama tartışarak değil.

Bide kafama takılan şu var bu adam eve en geç 7 buçukta gelirdi. Şimdi eve 8 8 buçuk gibi gelmeye başladı 2 kez böyle yaptı inanılmaz surat astım konuşmadım onunla filan huzursuz olduk..

Eve geldiğinde de yemek yiyoruz filan çay içiyoruz dizi filan derken direkt uyku modu geliyor.
Ama bu sırada full konuşuruz cilveleşiriz, şakalaşırız. Hatta uykusu gelse bile koltukta sana sarılıp uyuyayım aşkım senin uykun gelene kadar sen izle tv filan der ne bileyim. Bana yardımcı olur yani çok şükür. Mesela aşkım dışarıda yiyelim desem tamam der. Şunu yapalım desem tamam der. Bazen mırın kırın eder ama tamam der yani.

Mesela ben evimizde aktivite olur beraber oynarız diye playstation alalım demiştim.
Eşim Almanya'ya fuara gidecek. Bana "playstation ı ben gitmeden alalım sıkılmazsın hem aşkım" filan dedi. (tabi ben birgün eve geldiğimde görsem sürpriz yapsaydı daha mutlu olurdum) işte tatminsiz miyim diyorum bazen bilmiyorum..

Off ben bu takıntımdan kurtulmak istiyorum. Kıskançlığım beni bitirecek gerçekten.
Aklıma bu kadar geldi..
Bence şükür namazı kıl böyle bi kocan var.. adamı bıktırma bence çünkü maşallah pek sabırlı.. ayrıca çok sıkılıyorsan ya çocuk yap ya işe başla..

Canımm yapmaaa
Kocana bunu yapma
Bak daha yeni bazı şeyler yaşadın toparladın yazdın buraya ve artık kocana yüklenmeyeceği akısına bırakacağını söyledin
Şimdi yok aramyo yok mesaj atmıyo vs bırak adam ne zaman isterse arar zaten
Bukadar bunaltma bukadar strese girme kendine de yazık adama da yazık..
Hıı baktın saatlerce ses seda yok ozaman sen ara ama sana tavsiyem hiçbir konuda eşini bunaltma tecrübeyle sabittir

Kendimi daha yoğunlaştıracağım canım
Bugün mesela hiç takılmıyorum öğlen gibi yazdı bana nasılmış benim aşkısım diye bende ona benzer bişey yazdım özledim seni çok filan dedi bende gayet düzgün cevap verdim trip yok artık
İyi yapmışsın canım işte bu kadar basit yavaş yavaş sıkma eşini de kendini de bunaltma Allah huzur mutluluk versin inşallah

Bebeğimmmmmmmm ya iyiki bu konuyu açmışım seni tanıdım bana çokk iyi geldin kuzummmm
Hergün yazıyor zaten de az yazınca takılıyordum bilinçaltı işte ne yaparsınn
Rabbim hepimizin dualarını duyuyor maşallah inşallah kabul olur sen dert etme kuzummmmmmmmm

Kuzuuuuummm valla dertleniyorum kuzucum ya, düşünüyorum şimdi gkk1'in kocası mesaj yazdı mı? Yazdıysa gkk1'in cevabına hemen cevap verdi mi? Verdiyse bir saat sonra aradı mı? Aradıysa eve 7.30'dan önce gitti mi? Gittiyse uyuklamadan başbaşa sohbet etti mi? Sohbet ettiyse iyi geceler bebeğim dedi mi? Dediyse sabah kahvaltıyı hazırladı mı? Offf her gün düşünüyorum bunları, dua edin arkadaşlar benim için. Çooooook zor, çekmeyen bilemez.

Canımm yapmaaa
Kocana bunu yapma
Bak daha yeni bazı şeyler yaşadın toparladın yazdın buraya ve artık kocana yüklenmeyeceği akısına bırakacağını söyledin
Şimdi yok aramyo yok mesaj atmıyo vs bırak adam ne zaman isterse arar zaten
Bukadar bunaltma bukadar strese girme kendine de yazık adama da yazık..
Hıı baktın saatlerce ses seda yok ozaman sen ara ama sana tavsiyem hiçbir konuda eşini bunaltma tecrübeyle sabittir
Canım valla bugün bikaç kez yazdı bende o yazdığında cevap verdim hiç sıkıştırmadım yani bişey demedim işteyken beni özlesin artık taktiğim bu olacak hem böyle olunca bende daha mutlu olduğumu farkettim gerçekten daha iyiyim ve .çevreme yoğunlaşıyorum böylece.. Sürekli eşimi hayatımın merkezine koymayacağım inşallah artık bugün 1. gün.. inşallah devamını getireceğim

Ay kıyamam ya cidden hmm demek seviye
Kaçıncı leveldesin canım sen söyle de bölüm atlayayım
Bizimle uğraşmak derken? Kuzum burada kimseyle uğraştığım yok inan sadece üstüme çok aşırı gelmeyin ya tamam zaten ben hatalıyım eşime karşı o konuda farkındayım içimi dökeyim diye yazdım her yoruma da hazırlıklıydım problem yok yani

:KK50:

Kuzuuuuummm valla dertleniyorum kuzucum ya, düşünüyorum şimdi gkk1'in kocası mesaj yazdı mı? Yazdıysa gkk1'in cevabına hemen cevap verdi mi? Verdiyse bir saat sonra aradı mı? Aradıysa eve 7.30'dan önce gitti mi? Gittiyse uyuklamadan başbaşa sohbet etti mi? Sohbet ettiyse iyi geceler bebeğim dedi mi? Dediyse sabah kahvaltıyı hazırladı mı? Offf her gün düşünüyorum bunları, dua edin arkadaşlar benim için. Çooooook zor, çekmeyen bilemez.
ahhh canım ya ne iyi arkadaşsın sennn derdim seni germiş şişirmiş davul olmuşsun patlama kuzummmm
yerim seni yaa çoooook ama çok dua edicem minnoşum merak etme

:KK48:İyi bari kadının günahını aldım:KK48: G gkk1 müfettişlikle ne alâka sı var konularınız aynı oradan şey ettim:süslü:
Hmmm peki o zaman canım, ayrıca ben neden zımbırtı bilmem ne diyeyim.. İlahi siz.. Güldürdünüz valla..

Adam gezmede degil calisiyor farkinda misiniz?
Sabahtan aksama sizinle nasil konussun?
Benimki ise gidince telefonu eline bile alamaz. Mesaj yazmasi hayal. Ancak ararsam 1 2 dk konusabiliriz onda da ayni anda calisiyordur yani.
Demek esiniz benimki gibi olsa adami oldureceksiniz.

Bazen biz kadınları anlamak zor gerçekten. Daha biz hemcinslerimizi anlamazken erkeklerden bunu bekliyoruz. Eşin çalışıyor farkında mısın? Ne yapsın, akşama kadar elinde telefon ergenler gibi mesajlaşsın mı? Kendinize bir uğraş bulun ve eşinizi işinde rahat bırakın. Biz eşimle bazen günde 1 defa napıyosun diye ya ararız ya aramayız. Çalışıyoruz sonuçta. İş ayrı evlilik ayrı. Herşeyin yeri ve zamanı var..

Sevindim canım biraz kendini değiştirme çaban var en azından bugün eşini sıkmamıssın..her zaman böyle devam et canım
Yoksa erkeklerin totosu havalara çıkıyo bilirsin şımartmamak lazım ;)

ben bazen eşimi arayacak vakit bile bulamam evde o kadar iş çok ki ütü yemek kocasını bu kadar arayan insan herhalde evde hizmetçisi vardır vakti çoktur
adam zaten ilgileniyomus hic ilgilenmese tmm hakli deriz ama konu sahibi resmen cidden psikolojisi bozuk saglikli dusunemiyo.acil yani hatta psikiyatra gidip ilac tedavisi gormeli
herkesin psikolojik sorunu var hemen deli muamalemesi yaptigimizi sanmasin ama adama yazik cidden
ben kolay kolay bi erkege acimam ama konu sahibinin kocasina cidden acidim yazik ya
biz bile kadiniz ilgiyi severiz ama bu kadar da sıkar yani
acikcasi benim esim telini benden gizlemiyosa bensiz zırt bırt dısari cikmiyosa ben suphelenmem cunku surekli o supheyle yasayamam kendime dunyayı dar edemem..
esimin vicdanina birakirim yaptiysa bir gun cikar elbet Allah cikartir derim cunku yapan adam gider kendine yeni tel alir iş yerinde saklar vs.... her turlu aldatir yani
konu sahibi dunyayi kendine dar ediyo esini bunaltiyo adamin aldatmayacagi varsa da aldatir yani bu gidisle evde kalmak istemez mutlulugu disarda bulur.hakli olur mu olmaz esine destek cikip bi tedavi almasini saglamali.cunku esi de biliyodur karisi hic normal degil.

Back