Eşim işteyken konuşma isteğim

Benim" idealinizdeki "eşiniz gibi çalışanim olsa kovardım o ne öyle elinden telefon düşmeyen adama iş mi yaptırılır

sizin acil bi doktora gitmeniz lazim.acidim esinize yani iş yerinde napiyo olabilir ki.hadi daha once yakalamis olsaniz neyse de bu huylarinizla esiniz size iyi dayanmis.daha onceki konunuzda da israrla aramistiniz.benim en nefret etrigim seylerden biri ben cvb vermeyince tekrar aranmaktir.kimse aldatmayi haketmez ama kendinize ceki duzen vermezseniz sonunuz o gorunecek malesef

Biktirirsiniz. Kendinizden sogutursunuz..

Adam çalışıyor en azından çalışmaya çalışıyor.
Madem çyle işe göndermeyin sabahtan akşama kadar konulun. Acıkınca da halılarla mobilyaları kemirirsiniz.
Ciddi ciddi buradaki hanımların sabrını sınamak için bu konuları açtığınızı düşünüyorum artık.
Siz boşanmıyor muydunuz ayrıca?

Eski konunuzu heyecanla ve dua ederek takip etmiştim.Sonuna sevinmiştim.
Bu konuya gelince,
Adı üstünde "iş" .iş başka aşk başka
Ben çalışırken rahatsız edilmek istemem mesela.Zaruri durumlarda konuşuruz en başından beri böyleydi.
Ben de özellikle eşimi arayıp rahatsız etmek istemem.Ekmek parası sonuçta emek ister özen ister diye düşünüyorum.

Psikolojik destek alıyordunuz sanki.calisiyorsunuz da.

Desteğe devam edin bana kalırsa..
Eşiniz aklınıza çok takiliyirsa, ne bilim heyecanlı bir dizi izleyin, komik videolara bakın, sürükleyici içine çeken romanlar var onlardan okuyun,indirim arayın netten, anlık zihnizi dağıtın yani.
PlayStation konusundaki düşünceniz ise simariklik gibi geldi kusura bakmayın.sizi düşünüyor belli ki.bardagin dolu tarafından bakın hayata
seviyor sizi biktirmayin da sonra pişman olmayın.

Sizden daha önce başka bir üye daha vardı. Konularınız bana o üyenin açtığı konuları hatırlatıyor. Sizin konularınıza benzer konular açardı. Yok eşim mesajıma 5 dakika geç cevap verdi filan gibi. Hatta diğer üyeler o kadar sıkıldı ki konularından, alay etmeye başladılar.

Bu davranışları yüzünden eşi artık sürekli hakaret etmeye başlamıştı en son konusunda eşi boşanma davası açacaktı galiba. Umarım sonunuz o üye gibi olmaz.

İse gidiyor adam sonuçta sürekli sana cvp verse nasıl calissin biz bazen oyle gün oluyor ki hiç yazisamiyoruz yoğunluktan bence kendini de eşini de rahat bırak birazcık.

Sende orda işe girsen yada başka bir yerde hem adamla bu kadar uğraşacak zamanın olmaz hem de iş hayatında bu kadar telefon kullanılmayacağını anlamış olursun

Adami cok sıkmısin dikkat et

Kendınle barısır
Kendını sever
Güven duygunu gelıstırırsen eş odaklı nefes almayıda bırakıp kendınızın farkına varırsınız dıye düşünüyorum

Ben çalışırken eşim sizin yaptığınızı yapsa çok sert tepki veririm.
Ömür törpüsünün tanımı gibisiniz. Eşinizin uzun süre buna katlanacağını sanmam.

Konu sahibi daha önce bosaniyorum diye konu açmış çokta olmamış zaten.simdide böyle askli meskli bı evlilik olduğunu düşünmüyorum burda böyle bir konu açıp kendini tatmin etmek istemiş sanırım ama yanlış bı düşünce diğer arkadaşların da dediği gibi öncelik pskolog acilll...

Bunlar hep rahatlıktan
Bi iş bulup sizde çalışın
eşinizin halini anca ozaman anlarsınız

Ayyy cok güldüm..... saka gibisiniz.
Esiniz calismaya gidiyor farkindamisiniz, is yerine sizinle tüm gün mesajlasip telefonla konusmaya gitmiyorki. Sizinle tüm gün ilgilenmesini istiyorsaniz esinizi ise yollamayin otursun evde. Hem size playstation da almis siz hala sürpriz yapsaydi diyorsunuz ve buna bile surat asiyorsunuz. Bende esinizin yerinde olsam eve gec gelirim, evde sirf tüm yün yazismadim telefonla konusmadim diye surat asan birinin oldugunu ve beni surat asmak icin beklediyini bilsem. Sizde kendinize bir sosyal alan yaratin mesguliyetiniz olsun bir ise girin calisin. Böyle devam ederseniz esiniz eve yatmadan yatmaya gelebilir. Veya evde bulamadigi huzuru disarda araya bilir. Ben sahsen böyle teip atmalara falan hic gelemem konunuzu okirken bile bana daral geldi. Ne diyeyim insallah düzelirsiniz.

Siz kesin o üyesiniz ya geçen konunuzda da yazmıştım.Adını bir türlü ezberleyemedim.Yurt dışında yaşayan üye zaten uzun süredir gözükmüyor millet bıkınca konularınızdan yeni üyelik mi aldınız?Bence birtane daha alın içim şişti okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…