• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim işteyken konuşma isteğim

Hanımefendi hiç çalışma hayatınız oldu mu? Sanırım olmamış yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor.Ayrıca insanlar işe gittiklerinde çalışırlar,üretirler ve bu yuzden para kazanırlar maaş alırlar.Sizin gibi şımarık problemli karılarına mesaj yazmak için işe gitmezler.Bütün gün size mesaj yazacaksa işe gitmesinde oturduğu masayı yada yaptığı işi hak edecek huzurlu bir kafa o işte çalışsında bu ülke biraz ilerlesin.

Bide kafama takılan şu var bu adam eve en geç 7 buçukta gelirdi. Şimdi eve 8 8 buçuk gibi gelmeye başladı 2 kez böyle yaptı inanılmaz surat astım konuşmadım onunla filan huzursuz olduk..
Gayet normal :KK45:

Allah sabır versin eşinize

Allah allah ya adamdan senin yüzünden işinde başarısız olucak
Yada iş arkadaşlarına madara.
Sanırım evdesin işin gücün yok adama sariyorsun:)))
Kendine bir uğradı bul arkadaşım iş yaşamında seni düşünerek saatleri ayarlayamayabilir.birdd sıkılır adam gunz gelir.
Beni bile eşim çok aradımi diyorum ne ya isim var çırp çırp ne arıyor
Bende esimi iki üç arasam ne var acilmi çok yoğunum diyip kapatıyor.

Gerçekten konu nedir psikolojik destek seanslarınızdaki öfke kontrolü mü ?
Çift Terapisi mi ? danışanısınız bilmiyorum ama tedavi sürecindeki probleminiz aslında eşiniz ile değil hayatla bir takım takıntı mücadelesi veriyorsunuz.. yani sizi yıpratmak istemeyip sizin kendinize çıkarımlarda bulunup Mutsuz olabileceğiniz çok şey var . Bunları bir rafa kaldırmadan direk yok ederek çözüme ulaşabilirsiniz. Yani evde ya da çalışma hayatındaysanız yeni işler aktiviteler edinin ve tek başınıza yalnızca kendinize zaman ayırın mesela eşinize değil tek sinemaya gidin tek başınıza bir odada resim yapın müzik dinleyin inanin o beklediğiniz ilgi altın Tepside size partneriniz tarafından sunulacaktır. ..yani fırsat tanımadan herşeyi aramaları mesajları yaparak zaman tanımadan sürprizler aramalar beklemek yanlış olur...Özlem duygusu harekete geçirir insanı ....surat astığı için kimse birsey yapmaz sadece anı gecistiryo nacizane onerimdir

Daral geldi yeminle... peacefull vardi o geldi aklima o da ayni senin gibiydi eşi artik hakaret ediyordu. İşe gir çalış çalışamıyorsan da mutlaka hobi edin kendine.
Aaaa hakkikatten noldu o peacefull'a ? o da aynı şeyleri yazardı hemen hemen..

öyle oluyor canım olan bana oluyor gerçekten mutsuz olan ben oluyorum havalanan ise o..
kendini çok kıymetli görüyor iyice.. aslında biraz umursamasam belki daha farklı olur..
Diyete başliycam deyipte birtürlü başlamayanlar gibisin..evet tatlim haklisin bebegim evet kuzum haklisin deyip duruyorsun herkese ama hani nerde icraat..aylar olmuş aylar kıyamatler kopmuş evliliginde sen hala adamakilli olgun bi kadin olmaya cabalayacagina buraya iki satirda bir haklisin kuzum kendimi tutmam lazim haklisin balim peteğim kendimi frenlemem lazimm..otomatige baglayip kaptirip gidiyorsun.burda konu actin 1568 sana tavsiyeler veren akliselim kişiyede haklisin tatlimlari savurdun eee bitimiverecek senin iç huzursuzlugun haklisin tatlimlarla.resmen ellerinle tirnaklarinla kaziyarak evliliginin taşlarini bir bir kirip geciriyirsun.yapma! Bir ömür pişmanlikla yaşarsin..düşunmesi bile zorken sen bu pişmanliga dayanamzsin,atlatamazsin.yapma!

Sen bizim iliskimizi gorsen ve-veya yasasan kalp krizi gecirirdin kesinlikle.
Gun icinde birkez arasiriz 1 dakika konusuruz veyahut hic aramayiz bile,onem arz eden birsey olmadikca.
Bu demek degil ki ilgisizlik.
Ama sizinkisi issizlik.
Abarti ve fazla.
Ben esime bunlari yapsam veya esim bana bu tur seyler yapsa asil huzursuzluk o zaman cikardi.
Bilemiyorum tabi esiniz ne is yapiyor dikkat eksigiyle buyuk hatalara yol acmaz umarim. Nede olsa surekli akli sizdedir kafayi ise vermekte zorlaniyordur.
Adam iyi calisabiliyor yani bu hengâmede.
Topurleyin kendinizi acilinden.

Çok sıkarsan boku çıkar benden söylemesi.. Adam bi gün " eeeeeeh yeter beeeeehhh! Senle ömür tüketemem ben. Git kendine başka oyuncak bul.." derse o zaman gelir burda " kocam benden bıktı" diye konu açıp sonrasında da " boşanıyoruz ühü ühü" diye konu açarsanız şaşırmayacağım... Çünkü taş olsa çatlar sizin bu tavrınıza.. Kocanız robot mu? Adam çalışıyor yahu.. Siz evde geniş geniş oturun, yiyin, için, gezin, giyinin, kuşanın diye kafa patlatıyor.. Makul olun biraz ya.. Pes..

Takıntı var bence sonuçta sevgili değilsiniz akşam sizinle yine mesajlaşma olurda ne bileyim geç yazdı fln çocukça geldi

Hanımlar direkt konuya gireceğim..
Belki beni çoğunuz topa tutacaksınız (ki beni daha önceden bu konularda uyaran hanımlar olmuştu, dinlemeye çalışıyorum dediklerini kendimi zorlayarak) ama ben yine de dayanamadım yazacağım..

Şimdi durum şu, eşim işteyken bana yazmayınca acayip sinirlerim bozuluyor karnıma ağrılar giriyor.
Aslında yazıyor yani gün içinde konuşuyoruz mesela ben istiyorum ki saat 10 gibi bana yazmaya başlasın öyle konuşmaya başlayalım. Ama gidiyor 12 ye doğru nasılsın aşkım yazıyor mesela sonra cevap yazıyorum 2 saat sonra cevap dönüyor bana oluyor saat 2 filan.. Yani gün içinde 3 -5 kez yazması beni çok sinirlendiriyor. Bazen de öğleden önce yazıyor akşama kadar tek kelime yazmıyor sonrasında filan. Dayanamayıp arıyorum çok işin var heralde aşkım diyorum o da evet aşkım filan diyor öyle konuşuyoruz sinir oluyorum.
Bakın burası önemli, benim verdiğim tepki eskiden şuydu;
Yazmazsa bir ton arardım yazmak çok mu zor bilmem ne diye bir ton mesaj atardım hep tartışırdık sürekli olarak bu konu yüzünden.
Şimdiki tepki şu; tartışmayalım diye kötü bişey yazmıyorum sürekli arayı durmuyorum. Ama aklım hep onda kalıyor yani çok takılıyorum karnıma ağrılar giriyor o derece..
Akşam evde suratımı asıyorum trip atıyorum filan huzursuz ediyorum yani onu anlayacağınız.. Ama tartışarak değil.

Bide kafama takılan şu var bu adam eve en geç 7 buçukta gelirdi. Şimdi eve 8 8 buçuk gibi gelmeye başladı 2 kez böyle yaptı inanılmaz surat astım konuşmadım onunla filan huzursuz olduk..

Eve geldiğinde de yemek yiyoruz filan çay içiyoruz dizi filan derken direkt uyku modu geliyor.
Ama bu sırada full konuşuruz cilveleşiriz, şakalaşırız. Hatta uykusu gelse bile koltukta sana sarılıp uyuyayım aşkım senin uykun gelene kadar sen izle tv filan der ne bileyim. Bana yardımcı olur yani çok şükür. Mesela aşkım dışarıda yiyelim desem tamam der. Şunu yapalım desem tamam der. Bazen mırın kırın eder ama tamam der yani.

Mesela ben evimizde aktivite olur beraber oynarız diye playstation alalım demiştim.
Eşim Almanya'ya fuara gidecek. Bana "playstation ı ben gitmeden alalım sıkılmazsın hem aşkım" filan dedi. (tabi ben birgün eve geldiğimde görsem sürpriz yapsaydı daha mutlu olurdum) işte tatminsiz miyim diyorum bazen bilmiyorum..

Off ben bu takıntımdan kurtulmak istiyorum. Kıskançlığım beni bitirecek gerçekten.
Aklıma bu kadar geldi..
Adama bildigin acidim rica ediyorum adami rahat birak.

yanlış anlamayın lütfen ama okurken ben bunaldim. adam yoğun çalışıyor demek. siz de çalışsanız belki anlarsınız.

Allah kocana sabir versin sarmissin sen iyce kafana saglikli dusunemiyosun kiskancliginin esiri olmussun acilen kendine ceki duzen ver kacirirsin adami

öyle oluyor canım olan bana oluyor gerçekten mutsuz olan ben oluyorum havalanan ise o..
kendini çok kıymetli görüyor iyice.. aslında biraz umursamasam belki daha farklı olur..

Bence umursasan da hiç bişy olmamış gibi davran erkekler havalanmayı pek severler bilirsin. Üstğne düştükçe kendilerini kıymetli biliyorlar. Oralı olma bak nasıl şaşıracak sana bişeyler oldu diyecek suphe girecek içine

Ben hiç anlatmayayım konu sahibi siz hiç hayatınız boyunca çalıştınız mı ? Çalışmak nasıl birşey biliyor musunuz ?

Back