Sevgili Astoria, ustune gitmiyorum, dir dir asla etmem ki bu konuda hic, oyle yumusak ve agirdan alarak giriyordum onu da uzmemek icin, bakardim cok bunaliyor hemen degistirirdim bir sene surer mi bir insandan cevap almak, ustune gitmedigim icin. ben onu uzmedim hic o konuda, benim sadece gormek istedigim onda da azicik, biraz bir sevk, benim hatirim icin az biraz bir destek olmasiydi.Ben sizi haksız buldum. Neden diye sorarsanız bak adam belli ediyormuş di mi, masadan kalkıp gitmeler konusunu kapatmalar. Niye bu adamla evlendiniz? Yola getiririm mantığıyla mı belki ister diye mi? Adam size "Olur tamam" deyip sonradan istemeseydi haklıydınız ama kendi hayat görüşünüze uygun biriyle evlenmeliydiniz en baştan yanlış yapmışsınız. Sizin yaklaşımınızı bencilce buldum, o adamın da çocuk istememe hakkı var. İsteksiz bir adamdan çocuk yaparsanız ne kadar iyi babalık yapabileceğini düşünüyorsunuz? Bana kalsa yaş geç falan demeden boşanın, sizin gibi çocuk isteyen bir adamla evlenin. Yok boşanmam diyorsanız da adamı darlamayın zira buna hakkınız yok.
en basta, evet, hissettim ama bana kesin bir dille cocuk istemedigini soylemedi. zaten hamile kalip, ona soyledigim de, mutlaka sevinecek, hisleri degisecek diye dusundum. hatta kac kez, sakadan hamileyim demistim. donup kalmisti. hic tepki vermemisti. normal diye dusundum.
iyi bir insan, dogru ve durust birisi, disiplinli, sorumluluk sahibi, cok iyi baba olur diye aslinda gecmisti icimden evlenmeden once, olurdu da ama iste istemedikten sonra ne onemi var.