Eşim ilk doğum günümde yanımda değil

bir iki sayfa geçmişi okudum ve bu sorunu yaşayan tek değilsin.
yalnız bu sorun aşılamaytacask bir şey değil. eşinin ciddi anlamada artık seninle bir aile kurduğunun farkına varmasını sağlamak gerekli. kimi erkek bunu hemen kavrar kimi erkek de anlamak cinnet geçirmeni bekler.
benim eşim cinnet geçirmemi beklemişti cinneti geçirdim anladı. biz bir aileyiz dedi ve kv yi hayatımızdan çıkarttı.
2. olay da : benim ki sosyapattır. etrafında ki insanlara şiddetli önem verir çünkü sosyopatlıgını beslerler. cok iyisin şöylesin böylesin vs. derler popişi kalkar eve geldiğinde beni beğenmez filan böyledi.
2. cinnetimde etrafına karşı oldu. anladı. şimdi iyiyiz.
eger benim kadar inatçıysan bu yola başkoy. kolay değil. en zoru da aşırı psikolojik şiddete hazırlıklı ol.
10 yıl oldu evliyim. aşağı yukarı son 3 senem iyidir. geri kalan zar zor ve kavgalı boşanma davası acıcam diyerek...

bütün sayfaları okumadım

her kafasına estiğinde gönderiyor canı istediğinde de almaya geliyor
sizde gık demeden dönüyorsunuz aynen böyle devam edin

Siz bu yorumu yapınca aklıma bu karikatür geldi
eh ama öyle... bizleri hep ynlış büyütüyorlr ayy evlencek ayy evlndi ayy ne güzel hıımm diyorlar bizde evliliği matah bir şey sanıyoruz. kendi evimiz olacak eşim olacak özgürlük eşim bir dediğimi iki etmicek, kız arkadaşlarım ile evcilik misafircilik oynucaz hemen dogurucaz caz caz oyy oyyy... yok böyle bir hayat...
ve işin daha kötüsü bu hayaller hep kendimiz için. şu yukarıda eşi ile ilgili bir şey var mı? yok. çünkü insan hep ilk kendi için yapar düşünür, üzülür.
bu adamın hayalleri nerede ? sordun mu? neden hayallerin olmadığında adamı suçluyorsan adam da hayalleri olmadııgu için seni suçlayacaktır. tüm bunlar sorun.
(iki taraf için de geçerli) evlenmek için ; öyle bir akılda olmamız lazım ki birlikte yaşamanın gerektirdiği tüm sorunlar iyilikler kötülükler zorluklar vs.. karşı, full donanımlı bir akıl ve gelişmiş beden- ruh saglıgı ve fizikte olmamız lazım :)
ayyyy vallahi şimdi ki aklım olsaydı evlenmezdim..

Adam seni oyuncak gibi can sikintisindan baba evine postaliyor neden daha 6 aylik evliyim habire babamin evine yollaniyorum ne olacak bu isin sonu demiyosunda dogum gunune 4 gun kala gitmeni dert ediyosun pessss...

Esya misin sen insan mi?
Gitmek istemiyorsan gitmeseydin
Bu arada ben senin yerinde olsam adami catlatmayi dize getirmeyi falan dusunmem direkt olarak bosarim

Sorununuz eşinizin ilk doğum gününde yanınızda olmaması mı sizce? Bana sorun bu değil gibi geldi, sizi evden yollaması, evden gün verip yollaması bir de onu 20 güne uzatması, bence gözünüzü açın biraz, böyle koca ilk d.gününde yanınızda olmasa ne olur olsa ne olur?

Siz de ona boşanma kağıdı göndererek kendinize en güzel doğum günü hediyesi verebilirsiniz. Beyefendi bu davranışları yapıyor ve siz ile aileniz susup oturuyor musunuz? Garip. Aldatılıyor olabilirsiniz 20 gün belki daha fazla bir bey nasıl yalnız yaşar?

Kocam bana 20 gün annende kal dese ne işler çeviriyorsun derim yani.

İlk doğumgünün mü ? 1 yaşına mı giriyorsun :))) Tamam kötü espriydi biliyorum.

Şimdi güzel kardeşim sen adam git deyince gidip gel deyince geliyor musun ? Bu nasıl iş ?
Üstelik okumuş,meslek sahibi,aklı başında bir kızsın.Nasıl tepki göstermezsin anlamıyorum.
Bir hata edip bu adamla evlenmişsin.Şimdi hatanı anladığına göre boşanıp Antalya'da gül gibi yaşarsın.
Eşin çocukluk aşkınmış,belli ki zaman içinde farklı yönlere savrulmuşsunuz.Geçmişe sarılmanın manası yok.

Aklıma bi akrabam geldi. Nişanlıydi doğum günü kutlayacagiz deyip pasta almaya gidelim vs. diyerek bir isguzarlikla kolundaki bileziklerin olcusune bakacağız deyip, cikarttirip, hemen akabinde nişanı bozmuslardi. Doğum günü deyip bilezik derdine düşmüşler meğer.

Kotu bir ornek tamam ama inşallah aderese mahkeme celbi yollamaz. Siz hala ilk doğum günüm ama ama diye bir tutturmuş gidiyorsunuz. Allah sonunuzu hayr etsin.

ohoo çok fenaymış o yaa ne cins insanlar var şok oldum okuyunca hatta iki kere okudum doğru mu anlıyorum diye.

yaş kaç kardeşim , aklı başında birinin bu saçmalıkları kabul etmesi imkansız ,

mahkeme celbi göndermek için adres almıştır,

Şok şok!!!yeni gelinim benmle gelmesi gerekmezmi dio adam seni postalio resmen ve her sefernde tipis tipis gidip cagrnca da geri mi gidiyosn????!!!! Yasin kac senin konu sahibi??sen durumu anlamamissin belli dogm gununde kalmssn ama senin derdn dogm gununu sollar da farknda deglsn!

Bide bosanmak istemio demissin istemez tabi kafasina bur ekmegini al birini bulms! İstediginde gönderip,istediginde cagirinca hemen gelen biri var neden bosansn salakmi!?!!!

Hangi sorunda dolayı bana evine yolladı ben onu anlamadım daha önce de yolluyordu diyorsunuz ama onlar sanki aleni gör diye yaptığı şeyler sonuçta bu adam çalışıyordur seninle birlikte 1 hafta 10 güm nasıl kalabilir ki. Bende çalışmadığım dönemde bir hafta gidip kalıyordum aileme ama tartılma boyutu her neyse biraz daha fazla kalıp sakinleşmeni istemiş olabilir her dakika şehir dışına gelemez hem daha varmış doğum gününe belki sürpriz yapacaktır.

Konu sahibi son durum ne konuştunuz mu eşinizle ??
Konu sahibi son durum ne konuştunuz mu eşinizle ??
Eşimle en son dün sabah konuştum. Ona dedim ki '' Burnuma kötü kokular geliyor.'' ''Neden'' diye sordu. Bende '' yoktan yere kavga çıkardın. Sonra beni 20 günlüğüne babamın evine yolladın'' dedim. Sence ''aklıma ne gelmeli'' dedim. ''Bu soruyu kime sorsan aynı yanıtı alırsın dedım'' .O da ''ben öyle şey yapmam, bana iftira atma, akşam bilet alayım eve dön dedi''. Bende dedim ki ''sen 20 gün sonra dönmemi söylemiştin, ama ben 20 yıl sonra bile dönmeyeceğim'' dedim. O da''senin aklını kim karıştırıyor, çabuk gel demeye başladı''. '' Bende sen beni oyuncağın olarak gördün git kendine başka oyuncak bul'' dedim. O da haftaya izin alıp beni almaya geleceğini söyledi. Bu arada yarın (cumartesi) izinli niye haftayı bekliyor acaba???? Bu arada annesi başka eve taşındığı için orada kalmıyormuş sadece yemek yiyormuş sonra kendi evimize geçiyormuş. (Daha önce gittiğimde annesinde yatıp kalkıyordu, nadiren kendi evimizde kalıyordu) Fakat bana inandırıcı gelmedi. Annesi onun kalması için her türlü yatağı, yeri yapar. Başka sebepten dolayı kalmıyor. Açıkçası aldatabileceğini düşünmüyorum. Ya ailesinin sorularından kurtulmak için de kendi evimize gidip kalıyor olabilir. Dünden beri de sürekli arıyor, mesaj atıyor ama artık açmıyorum. Güzel sözlerine de kanmıyorum. Artık evliliğin evcilik olmadığını anlaması gerekiyor.

Eşim evlendiğimizden beri sadece 1 defa ailemin yanına geldi. 1kere de bilet aldığı halde gelmedi. Çünkü gideceğimiz tarihte yoktan yere yine kavga çıkardı. Kavgayı yaygara yaptı bende tek başıma geldim. Bende aileme hastalıklarından dolayı sorunları anlatmadığım için eşimi hep iyi bildiler. Baktım o tüm herkese yalan yanlış anlatıyor. Bende aileme anlattım. Ben aileme bir şeyleri anlatıncaya kadar hep onu hoşgördüler, ailem ona kesinlikle hiç bir şey demedi. Yine de bileti ve zamanı olduğu halde gelmedi. Ama iş kendi ailesine gelince annesinden çıkmayayım, halası sürekli bize gelsin. Kendinin aramadığı teyzesini,yengesini, dedesini sürekli arıyayım bunları istiyor. Artık bende''kendin bile yapmadığın şeyleri benden isteme'' diyorum. Ben ona zaten 1 hafta benimle kal demiyorum ki en azından beraber gelelim, ya da almaya gelsin. Bende daha önceden çalıştığım için çalışma hayatının zorluklarını biliyorum. İlk sorunuza gelince yoktan yere yine kavga çıkardı, kavgayı büyüttü. Yoktan yere çıkan kavgada şuydu; 3 gün boyunca Çengelköye gitmek istedim. Çünkü deniz havası almak istiyordum. Bana her istediğimde bugün şu işim var, bu işim var diyerek ailesinin acelesi olmayan işlerine koştu. Her gün yarın gideriz diye erteledi. Yarında oluyordu ama halen bana bugunde su işimiz var dıyordu. Evde 2 3 saat vakıt gecıyordu o surede gıdelım dedıgımde babaannemın evıne gıdecem bu ıs var dıyerek sözünü tutmuyordu. En son artık öfkelendim. Ben kendim gideyim dedim ilk önce git dedi. Sonra hazırlandıktan sonra gitmemi istemedi. 'Gidemezsin' diye bağırdı çağırdı. 'Bende 1 haftadır çıkmıyorum dışarıya, artık bunaldım. Bana evcil hayvan muamelesi yapıyorsun dedim. Herkes eşini gezdiriyor dolaştırıyor. Ben niye 1 haftadır evdeyim dedim. O da sen benim ailemi kıskanıyorsun. Onların işlerini hallediyorum diye sırf Çengelkoye gıtmek ıstıyorsun dedı. Bende kendim gidebilirim dedim tekrar. O da 'süslendin püslendin kimle bulusacaksın' dedi. Beni ağlatmaya başladı sonra ağlamamı durduramadım. O da beni tokatlamaya ve boğazımı sıkmaya başladı. Kavga buradan cıktı. Çok uzun oldu kusura bakmayın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…