- 3 Nisan 2010
- 16.021
- 5.086
Merhaba içime dert olan bir konu varNe yapacağımı bilemiyorum. Evleneli 6 ay oldu. 17 Nisan' da doğum günüm. Yani 4 gün sonra. Evlendiğim sene eşimle geçirmek istediğim ilk doğum günüm olacaktı. Eşim 2 gün önce yoktan yere sorun çıkardı ailemin yanına yolladı. Ailemde şehir dışında yaşıyor. 20 gün kal ben seni almaya gelirim dedi. Kafanı toparlarsın diyerek biletimi aldı doğum günüme birkaç gün kala ailemin yanına gönderdi. Beni istemeyen birisi için bende bu fikre karşı çıkmadım. Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu? Önceki sürelerde 1 hafta kalmamı istiyordu bu sefer 20 gün kal diyor. Sonra giderken dediki ewin adresını yolla , bende bir şey demedim. Muhtemelen çiçek filan yollayacak. Onun benim ilk doğum günümde yanımda olması gerekmez mi? O ise beni yine baba evine yolladı. Ben onun ilk doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamıştım. Onun yaptığı sizce doğru bir şey mi? Doğum günüme 4 gün kaldı onu nasıl dize getirebilirim ya da onu nasıl çatlatabilirim? Süper fikirlerinize ihtiyacım var.
eh ama öyle... bizleri hep ynlış büyütüyorlr ayy evlencek ayy evlndi ayy ne güzel hıımm diyorlar bizde evliliği matah bir şey sanıyoruz. kendi evimiz olacak eşim olacak özgürlük eşim bir dediğimi iki etmicek, kız arkadaşlarım ile evcilik misafircilik oynucaz hemen dogurucaz caz caz oyy oyyy... yok böyle bir hayat...Siz bu yorumu yapınca aklıma bu karikatür geldi
Merhaba içime dert olan bir konu varNe yapacağımı bilemiyorum. Evleneli 6 ay oldu. 17 Nisan' da doğum günüm. Yani 4 gün sonra. Evlendiğim sene eşimle geçirmek istediğim ilk doğum günüm olacaktı. Eşim 2 gün önce yoktan yere sorun çıkardı ailemin yanına yolladı. Ailemde şehir dışında yaşıyor. 20 gün kal ben seni almaya gelirim dedi. Kafanı toparlarsın diyerek biletimi aldı doğum günüme birkaç gün kala ailemin yanına gönderdi. Beni istemeyen birisi için bende bu fikre karşı çıkmadım. Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu? Önceki sürelerde 1 hafta kalmamı istiyordu bu sefer 20 gün kal diyor. Sonra giderken dediki ewin adresını yolla , bende bir şey demedim. Muhtemelen çiçek filan yollayacak. Onun benim ilk doğum günümde yanımda olması gerekmez mi? O ise beni yine baba evine yolladı. Ben onun ilk doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamıştım. Onun yaptığı sizce doğru bir şey mi? Doğum günüme 4 gün kaldı onu nasıl dize getirebilirim ya da onu nasıl çatlatabilirim? Süper fikirlerinize ihtiyacım var.
ohoo çok fenaymış o yaaAklıma bi akrabam geldi. Nişanlıydi doğum günü kutlayacagiz deyip pasta almaya gidelim vs. diyerek bir isguzarlikla kolundaki bileziklerin olcusune bakacağız deyip, cikarttirip, hemen akabinde nişanı bozmuslardi. Doğum günü deyip bilezik derdine düşmüşler meğer.
Kotu bir ornek tamam ama inşallah aderese mahkeme celbi yollamaz. Siz hala ilk doğum günüm ama ama diye bir tutturmuş gidiyorsunuz. Allah sonunuzu hayr etsin.
Konu sahibi son durum ne konuştunuz mu eşinizle ??
Eşimle en son dün sabah konuştum. Ona dedim ki '' Burnuma kötü kokular geliyor.'' ''Neden'' diye sordu. Bende '' yoktan yere kavga çıkardın. Sonra beni 20 günlüğüne babamın evine yolladın'' dedim. Sence ''aklıma ne gelmeli'' dedim. ''Bu soruyu kime sorsan aynı yanıtı alırsın dedım'' .O da ''ben öyle şey yapmam, bana iftira atma, akşam bilet alayım eve dön dedi''. Bende dedim ki ''sen 20 gün sonra dönmemi söylemiştin, ama ben 20 yıl sonra bile dönmeyeceğim'' dedim. O da''senin aklını kim karıştırıyor, çabuk gel demeye başladı''. '' Bende sen beni oyuncağın olarak gördün git kendine başka oyuncak bul'' dedim. O da haftaya izin alıp beni almaya geleceğini söyledi. Bu arada yarın (cumartesi) izinli niye haftayı bekliyor acaba???? Bu arada annesi başka eve taşındığı için orada kalmıyormuş sadece yemek yiyormuş sonra kendi evimize geçiyormuş. (Daha önce gittiğimde annesinde yatıp kalkıyordu, nadiren kendi evimizde kalıyordu) Fakat bana inandırıcı gelmedi. Annesi onun kalması için her türlü yatağı, yeri yapar. Başka sebepten dolayı kalmıyor. Açıkçası aldatabileceğini düşünmüyorum. Ya ailesinin sorularından kurtulmak için de kendi evimize gidip kalıyor olabilir. Dünden beri de sürekli arıyor, mesaj atıyor ama artık açmıyorum. Güzel sözlerine de kanmıyorum. Artık evliliğin evcilik olmadığını anlaması gerekiyor.Konu sahibi son durum ne konuştunuz mu eşinizle ??
Eşim evlendiğimizden beri sadece 1 defa ailemin yanına geldi. 1kere de bilet aldığı halde gelmedi. Çünkü gideceğimiz tarihte yoktan yere yine kavga çıkardı. Kavgayı yaygara yaptı bende tek başıma geldim. Bende aileme hastalıklarından dolayı sorunları anlatmadığım için eşimi hep iyi bildiler. Baktım o tüm herkese yalan yanlış anlatıyor. Bende aileme anlattım. Ben aileme bir şeyleri anlatıncaya kadar hep onu hoşgördüler, ailem ona kesinlikle hiç bir şey demedi. Yine de bileti ve zamanı olduğu halde gelmedi. Ama iş kendi ailesine gelince annesinden çıkmayayım, halası sürekli bize gelsin. Kendinin aramadığı teyzesini,yengesini, dedesini sürekli arıyayım bunları istiyor. Artık bende''kendin bile yapmadığın şeyleri benden isteme'' diyorum. Ben ona zaten 1 hafta benimle kal demiyorum ki en azından beraber gelelim, ya da almaya gelsin. Bende daha önceden çalıştığım için çalışma hayatının zorluklarını biliyorum. İlk sorunuza gelince yoktan yere yine kavga çıkardı, kavgayı büyüttü. Yoktan yere çıkan kavgada şuydu; 3 gün boyunca Çengelköye gitmek istedim. Çünkü deniz havası almak istiyordum. Bana her istediğimde bugün şu işim var, bu işim var diyerek ailesinin acelesi olmayan işlerine koştu. Her gün yarın gideriz diye erteledi. Yarında oluyordu ama halen bana bugunde su işimiz var dıyordu. Evde 2 3 saat vakıt gecıyordu o surede gıdelım dedıgımde babaannemın evıne gıdecem bu ıs var dıyerek sözünü tutmuyordu. En son artık öfkelendim. Ben kendim gideyim dedim ilk önce git dedi. Sonra hazırlandıktan sonra gitmemi istemedi. 'Gidemezsin' diye bağırdı çağırdı. 'Bende 1 haftadır çıkmıyorum dışarıya, artık bunaldım. Bana evcil hayvan muamelesi yapıyorsun dedim. Herkes eşini gezdiriyor dolaştırıyor. Ben niye 1 haftadır evdeyim dedim. O da sen benim ailemi kıskanıyorsun. Onların işlerini hallediyorum diye sırf Çengelkoye gıtmek ıstıyorsun dedı. Bende kendim gidebilirim dedim tekrar. O da 'süslendin püslendin kimle bulusacaksın' dedi. Beni ağlatmaya başladı sonra ağlamamı durduramadım. O da beni tokatlamaya ve boğazımı sıkmaya başladı. Kavga buradan cıktı. Çok uzun oldu kusura bakmayın lutfenHangi sorunda dolayı bana evine yolladı ben onu anlamadım daha önce de yolluyordu diyorsunuz ama onlar sanki aleni gör diye yaptığı şeyler sonuçta bu adam çalışıyordur seninle birlikte 1 hafta 10 güm nasıl kalabilir ki. Bende çalışmadığım dönemde bir hafta gidip kalıyordum aileme ama tartılma boyutu her neyse biraz daha fazla kalıp sakinleşmeni istemiş olabilir her dakika şehir dışına gelemez hem daha varmış doğum gününe belki sürpriz yapacaktır.