-
- Konu Sahibi DreamTheater_
Üzüldüm doğrusu, siz onu böyle severken yaşadıklarınıza.. Yorumlardan okuduğum kadarıyla tartışma sırasında bağırdığınızı anladım doğru mu acaba? Hakaret ediyor musunuz mesela? Ya da o tartışma esnasında sakin kalıyorken bağıran taraf siz mi oluyorsunuz?sanırm cekip gidemeyeceğimi düşünüyor
baştan ipleri elinde tutmak istiyor ben erkeğim benm dediğim olur mantı ile hareket ediyor..
özel hayatmzda seyrekleşti..
ben enfeksiyon geçiriyorum su anda tedavi görüyorum doktorum tedavi bitene kadar ilişki yasak dedik 15 günlük bir tedavi ve bugün bitti 15 gündür uzagız birbirimize.
Iste ,ya, devam ya tamam ,canim ya onu oyle kabul edeceksin kendinden hep ödün vereceksin devam edecek, yada bitirceksin, beklersen sana istedigi gibi olmayi ozman senin zamanin akip gidecek boyle, gene adam kabul etmis odun oldugunu demekki bu onun karakteri, umarim hersey istedigin gibi olur mutlu olursun, keske cabalarimiz erken sonuc verse ama napcaksin herkesin bir sıkıntisi sınavi var hayattaevet aynen öyle ipler elinde olsun istiyor benim elime gecsin istemiyor..
hep sözü geçsin hep baskın olsun o ne derse o olsun istiyor..
peki bana vereceğiniz tavsiyeler neler gerçekten buna cok ihtiyacm var
kendimi geri çekmek yok saymak umursamamak en güzeli değil mi
belki o zaman kıymetimi anlamaz mı
Henüz 6 aylık evliyim Ne kadar yeni değil mi.. Ne hayaller ne umutlar besleyerek evlendim oysa
Bizim şimdi canım cicim ayımızda olmamız lazım aslında Ama sanırım hiç bir zaman bu olmayacak
Evliliğimin başından itibaren sorunlar beni bırakmadı..
Ben 24 eşim 31 yaşında Yaşının büyük olmasını avantaj olarak gördüm hep beni anlar olgun olur daha anlayışlı olur herşeyi görüp geçirmiştir dedim ama çok çok yanılmışım
Eşimin çok kalıplaşmış düşünceleri var asla değişmeyen yargıları.. Kücücük şeylerden bile büyük kavgalar çıkıyor artık bagırmalar çağırmalar yaralanmalar..
Her seferindeki kavgalarmzdan çok yoruldum tükendim bıktım sanki Eşimi seviyorum evet ama evliliğimi sevmedim sevemiyorum yapamıyorum sanki..
Eşim istiyor ki : hep onun dediği olsun hep onun sözü geçsin hep ben altan alayım o bagırsın çağırsın kırsın döksün.. ben hiç seslenmeyim ses etmeyim böyle bir dünya var mı sizce?
Benimle ilgilenmezde oldu son zamanlarda..
Geçen gün bu konu için tartıştık.. Tartışmadan evvel ona şakayla güzellikle ilgi konusunu üstün körü anlatmaya çalıştım anlamadı..
Benimle hiç ilgilenmiyorsun dediğim de.. ( eşim bana güzel bir söz söylemez duygularını belli etmez sanki duygularını belli etmek onun için kötü birşey gibi geliyor ona.. bir çiçek dahi alp gelmez Seni seviyorum bile diyemez..bazen belli eder.. ..)
O gün geldi yanıma, ben biraz odunum bunu sende biliyorsun herşeyi karşı taraftan beklerken kendinde de hiç hatAlAR aradın mı sende ilgilenmiyorsun dedi bana..
Doğru bende ilgilenmiyorum ama neden ilgilenmiyorum çünkü o ilgilenmediği için bir kaç kez denedim adım attm olmadı..
Eşim işten gelir yemeğini yer hooopppp televizyon karşısına ben çay koyarm sevdiği şeyleri hazırlarm bazen yanına otururum tv izlesekde onun yannda yatarm ama onda hiç tık olmaz.. bende kalkar karşı kanepeye geçerim..
saatlerce konuşmayım saatlerce konuşmaz sohbet etmez benmle..
Yatmaya geçeriz bi öpmez bile.. ben ima etttmğimde şakayla karşık o zaman döner öper geri yatar..
Benimle ilgilenmiyorsun beni sevmiyormusun yoksa dedğim zamanlarda bir kaç gün ilgilenir el üstünde tutar sonra yine aynı
Tamam belki duygularını belli etmeyi sevmiyor yeri ve zamanına göre belli ediyor
Ama bu bana yeterli gelmiyorkendimi çok yalnız hissediyorum..
Bana kavga esnasında : sesini yükseltme diye uyarır beni..
Az önce yine kavga ettik eften püften şeylerle kendi sesini yükseltir bağırır çağırır
Hiç cevap vermedim sadece dediğim ne bağırıyorsun oldu
O kadar sinirli o kadar agrasif ki eşimle konuşmaya bile gelmez ben onunla iletişim kuramıyorum
Döndü sırtını yattı su anda uyuyor horul horul..
Bende mutfakta ağladığımla üzüldüğümle kalıyorum ne tuaf..
Eşime ders vermek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum..
kendimi iyice geri çeksem konuşmasam küs kalsam surat assam günlerce aklı başına gelebilr mi bilmiyorum
Hatta bana noldu diye sorunca ona' benim bana her defasında bagıran cagıran kalbimi kıran konuşmaya bile gelmeyen bir eş ile konuşacağım birşey yok diyerek lafımıda söylemek istiyorm..'
Eşimle dediğim gibi konuşamıyorum hemen bagırıyor sinirleniyor
Herşeye surat sallıyor herşeye küsüyor.. tamam sen haklsın diyip susuyor
Ben bu adamı nasıl yola getireceğim..
pes etmek baana göre değil evet ama artık o dereceye geldim..
Kim bilir belkide beni gerçekten benim sevdiğmi gibi sevmiyordur...
Şimdi içerde uyuyor kalkıpda onu uyandırmıyacağım hadi yatagına yat demeyeceğimbenimde bi gururum var ordada uyur kalır zaten ve eminim ki kalkıp yatak odamıza bile gelmeyecek bugün..
Su an aslında onu bir yandan uyanıdırıp içimden gecenleri biriktirdiklerimi yüzüne haykrmak istiyorum
Sevgililer gününde bile benim dememle birşeyler yaptı bana ben oysa iki çift güzel söz istemiştim.. gerçekten kendime çok üzülüyorum ben hak etmedim bunları
bu arada maddi sıkıntılarımız var bu aralar ama sadece bunun etkisi değildir bu olanlar bunuda biliyorum..
lütfen bana yardm edin..
Goremedm bilemedim kendime cok yazık etmismBoyle bir odunla Nasıl evlendin sen? Hiç mi tanımadın, görüsmedin, bu ne ilgisizliktir yahu!!!
Üzüldüm gerçekten...
Bu arada, Ben de 5 aylık evliyim.
Bu soyledklrnzn hepsini denedm ama değişen hic birsey olmasi zamana mi ihtycmz var inannin blmyrm hicSize zarar vermiyor ve sizi seviyorsa sakın pes etmeyin derim ben. Öğrenecektir. Evlilik de gurur olmaz. Zor biliyorum ama pes etmeden onu nakış nakış işlemelisiniz. Boşanmak en son düşüneceğiniz şey olmalı eğer onu seviyorsanız. Eğer iyi biriyse muhakkak değişim gösterecektir yeter ki siz isteyin ve güçlü olup çabalayın. İsteklerinizi, hoşlandıklarınızı uygun zamanlarda söyleyin, onu da anlamaya gayret edin ve bunu ona gösterin. Nacizane tavsiyelerim.
Ben bu anlattıklarnzn hepsini denedm yaptim ama eşim de tik olmadı ben yaptıkça rahat davrandı ben ilgilendkce kaf daginda sandi kendi ni adm atmadi bana ve buda beni cok yordu benmde gururum var oysa tek taraflı nereye kadar gider kiAşırı beklenti içindesiniz. Tavsiye istemişsiniz navizane bir kaç şey söyleyeyim.
Eşinize ayna olun siz nasıl davranılmak istiyorsanız ona öyle davranın örn. İşten gelidiğinde güler yüzle hoşgeldin deyip ona sarılın ama bunu sürekli yapın bakın gmreceksiniz ilerde o sizden önce gelip sarılacak size.
Anladığım kadarıyla eşiniz size değer veriyor şikayet ettiğinizde bir kaçgün olsa da çabalamasından da belli.
Belki hiç sevgi görmemiş göstermemiştir. Siz öğretin ona bunu. En ufak bir şeyde benimle ilgilenmiyorsun yerine siz ona ilgi gösterin (ama abarmadan) ona ince bir kaç jest yapın. Zamanla alışacaktır ve size uyum sağlayacaktır.
Bir yuva kolay kurulmuyor ve siz daha yuvayı kurma aşamasındadınız daha yol almanız lazım temeli sağlam atınki en ufak sarsıntıda yerle bir olmasın.
Sözün özü en başta da dediğim gibi ona ayna olun ona sevmeyi ilgilenmeyi öğretin
Su an ayri odalarda yatıyoruz yanima dahi gelmiyor eşim