Eşim İle Sürekli Kavga Ediyoruz İlgilenmiyor Benimle Bıktım, Yoruldum Artık ..

Boşanmaktan neden korkuyorsun, maddiyatsızlıktan mı, aile baskısından mı?
hiç birşeyden korkmuyorum aslnda ama hemen pes etmek istemiyorum evliliğim için çabalamak istiyorum biraz sabretmek istiyorum boşanmak kolay olan
zor olan kalıp savaşabilmek
ama nasıl savaşacağımı bilmiyorum

benm eşimde özür diliyor.. sonra yine aynı gönlümü alıyor sonra yyinr aynı
şimdi içerde horul horul uyabiliyor ben burda bu haldeyken

Ondan ilgi bekleme, sen kendinle ilgilen. Bizim erkek çocukları paşa yetiştiriliyor. Neden sana ilgi göstersin sen etrafında fır dönüyorsun zaten. O da iyice paşa oluyor. Ben kadın olarak seni anlıyorum ama lütfen bu ilgi dilenciliğinden vazgeçin. Çünkü hiç bir işe yaramıyor. Ağlasanız, kızsanız, küsseniz, bağırsanız inanın bir işe yaramaz. Yormayın kendinizi. İlgili eş zaten ilgilidir bu ailede öğrenilir. Size düşen şuna karar vermek tamam mı devam mı. Devam dediğinizde de artık şikayet etmeyin. Kızlarla takılın.

Canim bence cok takilma bende yeni evliyim bizde tartisiyoruz ama.esim seninki.gibi degil... ama.bizim.bekledigimiz ilgiyle onlarin kafasinda kurdugu gosterdigi ilgi sekli.ayni degil bunu bi bil once... ayrica esin herseyi ben bilirim dusuncesine sahip bu da aranizdaki yas farkindan kaynaklaniyor... bazu erkekler boyledir ilgiyi hep karsi taraftan bekler sende oyle yap kucuk ama dikkat cekici seyler,,,, bu tartismanin da ustune gitme ters teper cunku sen bagirdikca o tinlamax bu daha da zoruna gider o yuzden sus ve bekle sasirsin... sen.onun karisisisn ama o seni hala kucuk goruyo yasdan dolayi

Eşiniz sevgiye aç bir insan o yüzden hep sevgi göstereceksin ben çok çabaladım yaşadığını aynısını bende yaşadım esin senin nasıl mutlu olduğunu bilmiyor mutlu olduğun şeyleri söle canim olayı çok büyütüp kavga etsede ses çıkarma sakin kal ve esin sakinleştiginde neye kırıldığını söyle ondan önce nasıl biri olmak istediğini sor sinirlendigimde hep konu dışında tartıştık hep şimdi tartışmiyorum kizdigi mda soyliyecegimi söylüyorum sonra susuyorum 2.5 senelik evliyim bu esmeda çok şey atlattık sağlık konusunda... Allahım dertlerimi küçüklüğünden inş.

hiç birşeyden korkmuyorum aslnda ama hemen pes etmek istemiyorum evliliğim için çabalamak istiyorum biraz sabretmek istiyorum boşanmak kolay olan
zor olan kalıp savaşabilmek
ama nasıl savaşacağımı bilmiyorum
Sen bilirsin tabii...
Savaşarak daha çok yıpranacağından korkarım.
Eşini sen tanıyorsun düzeleceğine inanıyorsan tabii ki sabret.
Kimi zaman nazla, şımarıklıkla kimi zaman da sertlikle konuş, bıkmadan usanmadan konuş.
Çünkü sessizliğin onun kendini haklı görmesine sebep olur, rahatça uyur da horlar da...

sakin zamanlarda yanıma geldi zamanlarda cogu kez onunla konuşmayı denedim söyledim derdimi anlattm düzeldi sonra eskiye geri döndü

susmak insana o kadar zor geliyor ki ben susmayı bile beceremiyorum

sakin zamanlarda yanıma geldi zamanlarda cogu kez onunla konuşmayı denedim söyledim derdimi anlattm düzeldi sonra eskiye geri döndü

Zaman alicak canim tek çare eşinin istediği gibi biri ol canim sevgini göster eksiltme neden böyle yaptığını sorunca cvbi ne oluyor sistemin çarkı sen eşinin istediği gibi biri olsan oda seni mutlu etmek için arkandan gelicek git yanın arada öp yangından sıkı vakumlu gibi samimi geliyor öyle öpücük sürekli değil gülücükle o vermese de devam sürekli her akşam vazgeçme eşim çok inatcidir. Ve kazandım inş.

ben bunu yapamam işte bennmde bi gururum var.. her defasında yapamam bunu o zaman eminim ki kendini birşey sanacak nasıl olsa etrafında pır dönen birisi oldunu bilecek iyice kötüye gidecek bu sefer buna alışacak her istedini yaptrmaya bu hallerine devam edecek eminim ki..

susmak insana o kadar zor geliyor ki ben susmayı bile beceremiyorum

Canim bende sen gibiydim ustune giderdim tartisisrdim ama.elime bisey gecmedi sessz kaldim umursamadim cunku biz kizip bagirdikca onlar onemsemiyo yada oyle gorunuyolar. Herkesi oldugu gibi kabullenmek lazim.. en guzeli kendini uzme sessz kalmyi basarirsan kazanirsin

sessiz kalmayı cok zor da olsa deneyeceğim su an zaten gidip çatmamak için zor tutuyorum kendimi

sessiz kalmayı cok zor da olsa deneyeceğim su an zaten gidip çatmamak için zor tutuyorum kendimi

Kesinlijle yapma canim sukunetini koru... kocanla arani sicak.tut once esinin ne istedigini ogren tabi sorarak degil kendin kesfet ve ona onu.ver sen verdikce o zaten az cok tepki verecektr... cunku erkekler demeselrrde cilveli nazli kadin.isterler oldukca sicak ol kocana...saldirman onu daha da iter kocani uzak tutma kendinden

denedim ama olmadı bben yaklaştm ondan bir tepki gelmedi.. bilymsn olmadı olmadıkca bda beni çok yıprattı ve bende boşverdm artk keşke dediğiniz gibi olabilseydi.

inan seni çok iyi anlıyorum tıpkı benım eski nişanlım gibi eşin inan ne yaparsan yap değişmez hep o haklıdır hep onun dediği olur alttan alan hep sensin senin üzülmeye kırılmaya hakkın bile olamaz Allah yardımcın olsun tatlım ben gerçek yüzünü nişanlıyken gördüm ayrıldım 4 yıllık ilişkiyi bitirdim 2 ay önce ve şuan yazdıklarını okuyunca bir kez daha şükür ediyorum Rabbime

Bastan nasil alisirsa oyle gider dusuncesi varya esinizde oyle iste bastan ipleri eline almak istiyor ben erkegim bana itaat edilecek diyor hele sozunden cikan sesini kocaya yukselten kadin onun gozunde degersizdir.evet erkege itaat guzeldir ancak kadin bunu severek icten ve samimi yapmali ve erkek kadina saygi duymali.oyle bagirarak korkutarak sindirerek kadina sozunun gececegini saniyor gecirirde ancak kadindan cok sey gider basta sevgi sonrada o kadin bastirilmis diledigince yasayamayan adeta bi robot olur kendisi bile inanamaz bana ne oldu diye
Ben size sunlari yapin diye tavsiye veririm ama kocayada birileri vermeli aksi halde yine eksik kalir

evet aynen öyle ipler elinde olsun istiyor benim elime gecsin istemiyor..
hep sözü geçsin hep baskın olsun o ne derse o olsun istiyor..
peki bana vereceğiniz tavsiyeler neler gerçekten buna cok ihtiyacm var
kendimi geri çekmek yok saymak umursamamak en güzeli değil mi
belki o zaman kıymetimi anlamaz mı

Düğünden sonra değişen bir erkek vakası daha.. Nasıl bi mantıkları var acaba bu adamların? Çekip gidemeyeceğinizi mi düşünüyor acaba?
Özel hayatınız ne durumda?

Düğünden sonra değişen bir erkek vakası daha.. Nasıl bi mantıkları var acaba bu adamların? Çekip gidemeyeceğinizi mi düşünüyor acaba?
Özel hayatınız ne durumda?
sanırm cekip gidemeyeceğimi düşünüyor
baştan ipleri elinde tutmak istiyor ben erkeğim benm dediğim olur mantı ile hareket ediyor..
özel hayatmzda seyrekleşti..
ben enfeksiyon geçiriyorum su anda tedavi görüyorum doktorum tedavi bitene kadar ilişki yasak dedik 15 günlük bir tedavi ve bugün bitti 15 gündür uzagız birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…