- 26 Ocak 2016
- 220
- 48
- 33
-
- Konu Sahibi DreamTheater_
hiç birşeyden korkmuyorum aslnda ama hemen pes etmek istemiyorum evliliğim için çabalamak istiyorum biraz sabretmek istiyorum boşanmak kolay olanBoşanmaktan neden korkuyorsun, maddiyatsızlıktan mı, aile baskısından mı?
benm eşimde özür diliyor.. sonra yine aynı gönlümü alıyor sonra yyinr aynıDüşündüğün lafları aynen soyle.yemeğini ver ütüsünü yap ama konusma bi sure bakalım konuscak mı kıvama gelince derdini kavga etmeden guzel bi dille anlat
Bu taktik bende de işe yarıyor eşim beni üzdüğü zamanlarda küserim hatta aynı odaya bile girmem..o da en sonunda dayanamayıp seni özledim deyip yanıma gelir,bende üzüldüğüm mevzuları iyice anlatırım bir daha yapmayacağına dair söz verir ve özür diler mevzu kapanır
İlk aylar cok onemli nasıl alıştırırsan oyle gider..
Sen bilirsin tabii...hiç birşeyden korkmuyorum aslnda ama hemen pes etmek istemiyorum evliliğim için çabalamak istiyorum biraz sabretmek istiyorum boşanmak kolay olan
zor olan kalıp savaşabilmek
ama nasıl savaşacağımı bilmiyorum
sakin zamanlarda yanıma geldi zamanlarda cogu kez onunla konuşmayı denedim söyledim derdimi anlattm düzeldi sonra eskiye geri döndüEşiniz sevgiye aç bir insan o yüzden hep sevgi göstereceksin ben çok çabaladım yaşadığını aynısını bende yaşadım esin senin nasıl mutlu olduğunu bilmiyor mutlu olduğun şeyleri söle canim olayı çok büyütüp kavga etsede ses çıkarma sakin kal ve esin sakinleştiginde neye kırıldığını söyle ondan önce nasıl biri olmak istediğini sor sinirlendigimde hep konu dışında tartıştık hep şimdi tartışmiyorum kizdigi mda soyliyecegimi söylüyorum sonra susuyorum 2.5 senelik evliyim bu esmeda çok şey atlattık sağlık konusunda... Allahım dertlerimi küçüklüğünden inş.
susmak insana o kadar zor geliyor ki ben susmayı bile beceremiyorumCanim bence cok takilma bende yeni evliyim bizde tartisiyoruz ama.esim seninki.gibi degil... ama.bizim.bekledigimiz ilgiyle onlarin kafasinda kurdugu gosterdigi ilgi sekli.ayni degil bunu bi bil once... ayrica esin herseyi ben bilirim dusuncesine sahip bu da aranizdaki yas farkindan kaynaklaniyor... bazu erkekler boyledir ilgiyi hep karsi taraftan bekler sende oyle yap kucuk ama dikkat cekici seyler,,,, bu tartismanin da ustune gitme ters teper cunku sen bagirdikca o tinlamax bu daha da zoruna gider o yuzden sus ve bekle sasirsin... sen.onun karisisisn ama o seni hala kucuk goruyo yasdan dolayi
sakin zamanlarda yanıma geldi zamanlarda cogu kez onunla konuşmayı denedim söyledim derdimi anlattm düzeldi sonra eskiye geri döndü
ben bunu yapamam işte bennmde bi gururum var.. her defasında yapamam bunu o zaman eminim ki kendini birşey sanacak nasıl olsa etrafında pır dönen birisi oldunu bilecek iyice kötüye gidecek bu sefer buna alışacak her istedini yaptrmaya bu hallerine devam edecek eminim ki..Zaman alicak canim tek çare eşinin istediği gibi biri ol canim sevgini göster eksiltme neden böyle yaptığını sorunca cvbi ne oluyor sistemin çarkı sen eşinin istediği gibi biri olsan oda seni mutlu etmek için arkandan gelicek git yanın arada öp yangından sıkı vakumlu gibi samimi geliyor öyle öpücük sürekli değil gülücükle o vermese de devam sürekli her akşam vazgeçme eşim çok inatcidir. Ve kazandım inş.
susmak insana o kadar zor geliyor ki ben susmayı bile beceremiyorum
sessiz kalmayı cok zor da olsa deneyeceğim su an zaten gidip çatmamak için zor tutuyorum kendimiCanim bende sen gibiydim ustune giderdim tartisisrdim ama.elime bisey gecmedi sessz kaldim umursamadim cunku biz kizip bagirdikca onlar onemsemiyo yada oyle gorunuyolar. Herkesi oldugu gibi kabullenmek lazim.. en guzeli kendini uzme sessz kalmyi basarirsan kazanirsin
sessiz kalmayı cok zor da olsa deneyeceğim su an zaten gidip çatmamak için zor tutuyorum kendimi
denedim ama olmadı bben yaklaştm ondan bir tepki gelmedi.. bilymsn olmadı olmadıkca bda beni çok yıprattı ve bende boşverdm artk keşke dediğiniz gibi olabilseydi.Kesinlijle yapma canim sukunetini koru... kocanla arani sicak.tut once esinin ne istedigini ogren tabi sorarak degil kendin kesfet ve ona onu.ver sen verdikce o zaten az cok tepki verecektr... cunku erkekler demeselrrde cilveli nazli kadin.isterler oldukca sicak ol kocana...saldirman onu daha da iter kocani uzak tutma kendinden
inan seni çok iyi anlıyorum tıpkı benım eski nişanlım gibi eşin inan ne yaparsan yap değişmez hep o haklıdır hep onun dediği olur alttan alan hep sensin senin üzülmeye kırılmaya hakkın bile olamazbende yanaşamıyorum artık olmuyor çünkü benmde gururum var hep ben hhep ben nereye kadar
eşim diyor ki sen ilgilensen bende ilgilenirim
oysa erkeğin ilgilenmesi lazım değil mi karısı ile öyle değil m..
benim bildiğim öyle karısı ile ilgilenmesi lazım karsından beklememesi lazım
birde dediğm dedik çaldığım düdük hesabı artık onunla konuşmaya korkuyorum
her defasnda bagırıyo çünkü bana
evet aynen öyle ipler elinde olsun istiyor benim elime gecsin istemiyor..Bastan nasil alisirsa oyle gider dusuncesi varya esinizde oyle iste bastan ipleri eline almak istiyor ben erkegim bana itaat edilecek diyor hele sozunden cikan sesini kocaya yukselten kadin onun gozunde degersizdir.evet erkege itaat guzeldir ancak kadin bunu severek icten ve samimi yapmali ve erkek kadina saygi duymali.oyle bagirarak korkutarak sindirerek kadina sozunun gececegini saniyor gecirirde ancak kadindan cok sey gider basta sevgi sonrada o kadin bastirilmis diledigince yasayamayan adeta bi robot olur kendisi bile inanamaz bana ne oldu diye
Ben size sunlari yapin diye tavsiye veririm ama kocayada birileri vermeli aksi halde yine eksik kalir
sanırm cekip gidemeyeceğimi düşünüyorDüğünden sonra değişen bir erkek vakası daha.. Nasıl bi mantıkları var acaba bu adamların? Çekip gidemeyeceğinizi mi düşünüyor acaba?
Özel hayatınız ne durumda?