- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- Konu Sahibi DreamTheater_
Aynen böyle. Bi taraf sesini yükseltirken sinirlenirken diğeri mutlaka ama mutlaka alttan almalı. Hiç bıkmadan usanmadan her şeyi konuşmalı ama sakinlestikten sonra.Eşler aynadir birbirine bi ara çocuktur dışarı çıkamamak stresiyle çok bosladim baktim iş daha az konuşmaya zitlasmaya gidiyor oturduk konustuk ve o gün anladım erkekler aslında çocuk gibiler. Eşimin bana kurduğu cümle ben senden yemekte istemiyorum temizlikte ben yumurtada yerim yeterki onu isteyerek yap bana zevkle getir mecburiyetten değil benim tek isteğim akşam eve geldiğimde gülen beni kapıda karşılayan birinin olması. Bunu dikkate aldımher aakşam öyle yapıyorum gerçekten ise yarıyor.
Tartışma konusundaysa ben tartismam oda bilir o sinirlise ben susarim oda bilir huyunu şimdisusuyosun sonra s.. agzima biliyorum der(kaba tabir kusura bbakmayın) zoruma giden biseyse konuşmam ciddi anlamda küserim yemeğiniyyaparım koyarim önüne sadece kısa kısa sorduklrina cevap veririm. Ben yada o sakinleştiren sonra konusalimmi deriz ve sakin sakin bütün etegimizdeki taşları dökeriz. Birde böyle deneyin o sınırlıykenkendi kendine bagirsin cevap vermeyin. Biz daha hic karşılıklı bagirmamisizdir. Uzun oldu kusura bakma