Eşim İle Sürekli Kavga Ediyoruz İlgilenmiyor Benimle Bıktım, Yoruldum Artık ..

Aynen böyle. Bi taraf sesini yükseltirken sinirlenirken diğeri mutlaka ama mutlaka alttan almalı. Hiç bıkmadan usanmadan her şeyi konuşmalı ama sakinlestikten sonra.

Bekår kalmaya karar vericem gibi hissediyorum bazen. Üzüldüm, nedir bu kadınların çektiği ya. Ne düşluyor nelerle karşı karşıya kalıyoruz.

Biseye hayir diye yanit verme hic sevmedikleri kelimedir erkeklerin ilimli yumusak bi sekilde olumsuz oldugunu soyle o bagiriken sende bagirma illa benim dedigim olsun diye inatlasma birde esine iyilikler yap karsiligini goreceksin.

Hiç kendine yönelik bir uğraşın yok mu ?
Eşin hep onunla uğraşıyorsun deyip belki kendisi gelir yaklaşır yanına
hani sen elinden geleni yapıyorsun ama ona düşen görevin farkında bile değil
Evlenince koyvermiş kendisini
Muhakkak evde uğraşacağın bir hobi olmalı diye düşünüyorum
Hem kafan oan yorulmaz niye şunu yapmadı niye bağırmadı
Biraz tek takılsın evin içinde farkedecek mi bakalım

cinsel hayatınız nasıl? daha 6 aylık evlısınız sonucta... ordadamı ılgısız
Bunu ben de merak ediyorum.Bence kilit kısım burası yani.

Cinsellik normalse düzelmeyecek bir konu değil,kendini geri çektiğinde beklentilerini birazcık azalttığında düzelecek bir şey. Örnek veriyorum, konu sahibi üzülürken eşi uyuyormuş. Ya uyur tabi,bizim ne kadar kırıldığımızı anlayamıyorlar ki,biz kadınız onlardan farklıyız daha duygusalız,onlar biraz daha düz mantık. Kavga etmeden konuşunca bin pişman oluyorlar,yani önemli olan iletişim.İletişiminiz,bir konuyu tartışma şekliniz önemli,söyledikleriniz önemli.
Neyse uzatmayayım,cinsellikte de sorun varsa konu çok başka yerlere gider bence

Vajinusmus var bende dermiş, biz şok:)

Ayyyyy aynı benim sevgilim, yok arkadaş yokk iyiki evlenmemişim nişan falan takmamışım ilerde böyle olur muyuz diye korkuyodum ama bunları okuyunca evlilikte bu mevzular olduğunda çaresizlik diz boyu bunu gördüm inşallah bi çözüme ulaşırsınız

Mektup yazın cebine koyun.herşeyi yazın söylemek isteyipte söylemediğiniz veya söyleyemediğiniz.sevginizi öfkenizi nasıl başladığını neler yaşadığınızı yorgunlukları biriktirdiklerinizi mutlu anları sevginizi saygınızı beklentilerinizi.

Hepimiz belli dönemlerde yaşadık bu tür şeyler.ya aile ya iş ya arkadaş yüzünden bir dünya sorunlar yaşadık.

Yaşı büyük olsada siz olgun davranmaya bakın öyle çok mıç mıç sevgi beklediğinizi sezmedim o yüzden size mektup iyi gelecektir deneyin bence.

Mesaj yada konuşmak karşılıklı tartışmaya çok açık ve sonuçsuz oluyor kısır döngüye giriyor.

sessiz kalmayı cok zor da olsa deneyeceğim su an zaten gidip çatmamak için zor tutuyorum kendimi
Benim sevgilim de aynı eşinizde olan özellikler mevcut , bende sizin gibi ilişkimi bitirmek için pes etmedim uğraştım çabaladım ama olmadı şimdi size şunu anlatayım bana sevgilim hep derdi ki bak ben hata yapmış olabilirim seni kızdırmış da olabilirim surat asıp trip yapacağına dırdır konuşacağına bazen susmasını bil. Ben zaten kendiliğimden yanına gelirim , ama sen böyle yapmıyosun sen sunu yaptın niye yaptın hep yapıyosun benimle bu sekilde konusunca kavga ediyoruz bende daha fazla seni dinlemek de istemiyorum çekmek de. Eve huzur veren kadındır dırdır konuşmakla küsmekle triple bu işler olmaz alttan almayı bilecek kadın dediğin diyodu beyefendi bende yok yaa sen hatalı olduğunda ben konuscam sende beni dinlceksin anlıcaksın diyodum ama öyle de olmadı olmuyo da. Siz evlisiniz kestirip atamazsınız kesnlikle bi süre sessiz kalmaya çalışın yapcak bişey yok bide böyle deneyin bakalım ne olacak. 1 kere sevgilim bana yalan söylemş de bende bunu tesadüfen öğrendim hiç kızmadım arayıp dedim ki ben salak veya aptal bi insan değilim beni kandırmışssın sana helal olsun diyip kapadım yüzüne aradı defalarca acöadım ama her gittiğim geldiğim yer için haber verdim okuldayım evdeyim gidiyorum geliyorum diye. Beni görmeye geldi onu görmemezlikten geldim 2 gün sonra kapıda kocaman çiçekler... Ama kızsaydım bağırıp çağırsaydım işte sen böyle yapıyosun ondan yalana başvurdum senin yüzünden dyecekti ben bu taktiğ 1 kere yaptım badaha da yapamadım :) Ama işe yarıyordu

Evliliğin ilk zamanları bu tarz tartışmalar normalmiş biz de abuk sabuk sebeplerden çok tartıştık ama şükür ilgisizlikten değildi bana niye böyle dedin niye böyle baktın yemeği niye bitirmedin sevmedin mi gibi tanımaya yönelik ufak şeylerdi ilgisizlik tamamem sana olan duygularıyla ilgili canım düşünüyorum sevip de bunu gösterememk çok saçma misal sana içi kaynayan bir eş hep sokulmak öpmek ister istem dışı dokunmak ister kalbin kırılmasın diye ince eler sık dokur yeri gelir bebekleşir erkek için diyorum bunu
Biraz değişiklik yapabilirsiniz
Misal günü birlik tatile çıkın
Arkadaşlarınızla buluşun yani farklı şeyler yapın fotoğraflar çekinim evinizi süsleyin sen ön ayak ol çok yeni evlisiniz daha bukadar çabuk bitmemeli bu heyecan

Evliliğin ilk aylarında normal tartışma birbirinizi tanıma evresi sorunlar çıkıyo bence bi bebek yapın hayatınız çok değişir.birbirinize daha çok bağlanır özlersiniz

Kendi yaptiklarini guzel bir ornek gibi anlatma bence. Sen de boyle bir adamdan yol yakinken don, sevgilin sana her gittigi yeri haber veriyor mu da, sen ona boyle davraniyorsun?
Icinden nasil geliyorsa oyle davran, sonucta daha imzayi atmadin.
Ama bu gidisle o imzayi atarsan da Matilda nin yasadiklarini yasamaya maruz kalacagina da emin ol tatlim.

Diğer yorumları okumadım ama eşinizle aranızda iletişim problemi var. Küs olmak, laf sokmak ama sen bana böyle yapmıştın vs. gibi bir konuşmalar iletişim probleminizi daha da derinleştirir. Öncelikle birbirinizle iletişim yolu bulmalısınız. Kavga ve tartışma ile iletişim kuramazsınız. Kırıldığınız her ne ise bunu eşinize tüm samimiyetinizle iletmelisiniz. Bakın eşiniz de sizin onunla ilgilememenizden şikayetçi. Eşinizin bir karakteri var öncelikle bunu kabul edin, onu değiştirmeye çalışmayın. Belli ki sinirli biri hemen parlıyor öyle ise, daha yumuşak konuşun yoksa her ikiniz de evlilikten soğursunuz. Cicim ayları muhabbetine de inanmayın ilk bir yıl bizde çok kavga ettik. Bizim de aramızda 7 yaş var eşimle. Agresiftir ki ben de çok inatçıyımdır, kinciyimdir. Ben de başlarda inat ettim küstüm konuşmadım vs. Sonra yavaş yavaş ikimiz de uç noktadaki huylarımızı törpüledik. Birbirimize sırtımızı dönmeden uyumamayı öğrendik. Hayat acımasız, ama dersler çıkarmayı bilirseniz bu acımasız hayat karşısına birlikte dikilebilirsiniz. Öncelikle sen böyle yaptın şöyle dedin dilini bırakın, konuşmaya çalışın tabi ki içinizi dökün ama sen böyle deyince ben kırıldım, üzüldüm ya da kızdım duygunuz ne ise onu belirtin. Sanmıyorum ki eşiniz sizi kırmak/üzmek/kızdırmak için o hareketi yapmış olsun! Eşinizin niyetini okumaya çalışmaktan vazgeçin. Her koşulda birlik olmayı bilmek gerekiyor. Her şeyi eşinizden beklemeyin, siz onun diğer yarısınız onun eşitisiniz o erkek bunu yapmalı demeyin. Siz onun hayat arkadaşısınız. Mesela onu öptünüz diyelim, diğer gün o sizi öpmedi diye onu öpmekten vazgeçmeyin. Bunun karşılığı veya sırası yok. İçinizden geldiği gibi yaşayın hayatı. Kendinizi doldurmayın ona karşı. Tv izlerken gidin kucağına yatın, ona dokunun. Zamanla o da böyle davranmaya başlayacaktır emin olun. Ama lütfen ve lütfen eşinize bir şey yaparken karşılık beklemeyin. Biz de eşimle başlarda bu tarz problemler yaşadık ama hepsi geçip gidiyor emin olun. Bu bir süreç önemli olan birbirinizi yıpratmayın.

Evliliğin ilk aylarında normal tartışma birbirinizi tanıma evresi sorunlar çıkıyo bence bi bebek yapın hayatınız çok değişir.birbirinize daha çok bağlanır özlersiniz

sacmaliyorsunuz ama, oturmamis bir evlilikte ne bebeginden bahsediyorsunuz siz?
aklinizi basiniza toplayin ve sacmasapan fikirlerinizi kendinize saklayin.

Anlattıklarına göre bu evlilikte abartılacak bişey görmüyorum dayak yok küfür yok bişe yok sadece ilgisizliz oda kendiside sölemiş adam odun ben kendimden yoka çıkıyorum bende eşimle ilk aylar çok tartışırdık arkadaşlarıyla buluşurdu beni ihmal ederdi taki hamile kalana kadar bide bebek doğdugunda bana dahada deger vermeye başladı bu benim düşüncelerim evlilik birden oturmaz zaten ayrılık ise eb son düşünülecek şey şiddet aldatma yoksa

Evliliğin ilk zamanları tartismalar ,kişilik çatışmaları vs. Olabilir. Önemli olan aradaki sevgi ve saygi. O sana adım atmiyorsa sen at. Yaptığından utansın... 100 kere de olsa onde ol ondan. sevgi böyle gösterilir diye de igneciklerini batirmayi unutma. Zamanla o da sana donus yapar diye düşünüyorum. Sonuçta kavgayla ömür geçmez. Kimse de boşanmak için evlenmiyor. Sen elinden geleni yap bence.

Zaten bunlardan korktuğum için ayrılma kararı aldım. Ayrıca burda mevzu evli bi bayan ben sadece ona öneride bulundum ben böyle böyle yapınca işe yaramıştı dedim oda aynısını yapmak zorunda değil tabiki de. Benim o zaman yaptığım şey tamamen ona vicdan azabı çektirmek amaçlıydı ve amacıma da ulaşmıştım. Bilinçli bi şeklde yaptım yani yoksa asla öyle bi karaktere sahip değilim keşke sessiz sakin olsabilsem biraz

Benim fikirlerimden sananeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…