Eşim ile içinde bulunduğumuz saçma sapan ilişki.

Bu psikoloji öyle bir dey ki. Bazen diyorum hayatta yapamaz o, çünkü esim titiz temiz olmayan bir insala tokalasamaz bile. Bazende bu yaptiklarinin bu kadar çabuk ret cekmesinin baska aciklamasi olamaz diyorum
Çok üzgünüm ama ben burada yazdıklarınizdan tek sonuç çıkardım o da bu adamim gönlü başkasına kaymış.

evliliğin içine aileleri bu kadar çok sokarsak sonuç bu olur. adam istemesede ikna edip götürmüşsünüz . kim bilir o evde ne laflar duydu ve mutsuz ayrıldı. bu defalarca olmuş büüyük ihtimalle.
üzgünüm ama adam tamamen soğumuş ama yinede size karşı içinde merhamet var.
bir evlilikte boşanmadan bahsedilince yıllar geçsede dikiş tutmuyor. psikolojik destek alın önünüze bakın derim.
hayırlısı neyse o olsun.

Üzülerek okudum ama eşiniz artık içindeki her şeyi söylemiş ve üzülerek söylüyorum ki soğumuş

Bence bir aile danışmanına gidin böyle yaparak bebeğinize de zarar vereceksiniz

Çift terapisine gitmelisiniz. Benim arkadaşim benzer durumdaydi, psikojisi bozulan kadindi onlarda. Doktor arkadasimi tek görmek istedigini söyleyip ilac tedavisine başladi.

Çift terapisine gitmelisiniz. Benim arkadaşim benzer durumdaydi, psikojisi bozulan kadindi onlarda. Doktor arkadasimi tek görmek istedigini söyleyip ilac tedavisine başladi.
Başka biri var gibi ama

bi insan niye geceleri kuzeninin yanına gidip gece 4’te döner ki? bana bu cok garip geldi. hadi aksam bi iki saat git ya da haftasonları git. ya da o kadar yakınsanız kuzeninde kalsın. anlamadım.

Aslinda bana da uyle geldi, eve gec gelmeleri asla eskiye donmek istememesi belli ama konu sahibinin hayatinda kimse yok yazdigini gordum. Gercekten biri yoksa düzelebilir varsa zaten herkes yoluna devam etmeli.

Malesef ki bende aynı düşüncedeyim. Sizlere hiç bişey olmaz bi yerden kaldığınız hayatınıza devam edersiniz mutlaka ama ya o çocuk hayatını mahvettiniz

Son durum ne bilmiyorum ama sana şunu söyleyeyim canım, aklı karışmış seninkinin ama ailen bahanesi olmuş. Genelde hep kendi haklı olduklari konuları ortaya atıp ayrılma nedeni yaparlar ama asıl neden hayatlarında veya akıllarında başka biri olması. Etrafımda ben ve annem de dahil aldatilmayan kadın yok. Oradan biliyorum. Ya hayatına biri girdi ama ciddi değiller ya da aklına biri girdi hoslandi vs.

Bu yazdıklarınızdan çok daha fazlası var gibi annenizin. Yaptığı çok yanlış huyunu bilmiyormuydunuz evde adam rahat edememiş soğumuş evinden inşallah başkası yoktur toparlamaya çalışın

Senin eski sevgili noldu?

Esiniz yine fedakarlik yapmis kotu zamaninda yaninda oluyor falan ama belli ki iyice sogumus. Biraz kendi haline birak derim. Bir de ailenle bayagi icli disli yapmissin. Biyere kadar dayanmis belli ki

Kızmayın ama bu güzel adamı ana kız mahvetmişsiniz. Adamın yanında kavga ede ede adam soğumuş senden. Annenin huyunu biliyorsun ama gece gündüz annene gidiyorsun, yetmiyo anneni kalıcı getiriyorsun evine. Benim annem böyle ar edep töre terbiye bilmeyen Bi kadın olsa mümkün mertebe eşimle muhattap etmem. Karı koca çalışıyorsunuz ilk günden tutsaydınız Bi bakıcı. Adamcaz aranızda kalmış kafayı yemiş. Annenizin hareketlerini adamın ailesi de gördüyse, ve eşinize bunlar ne biçim insanlar demişlerse adam iyice soğumuştur.
Benim şahsi tavsiyem eşinize şunu şöylemeniz, 1) annem bu eve artık yatıya gelemez, günübirlik gelir gider, o da sen evde olmadığın zaman.
2) bir daha annemle hiçbir tartışmamız şahit olmayacaksın.
3) seni yıprattığımın farkındayım senden tüm hatalarımı telafi etmem için son bir şans istiyorum yavrumuzun hatrına.

Ola ki kabul ederse eve dönerse, en az 6 ay hiçbir şekilde tartışmayın, eleştirmeyin, çatlasanız da patlasınız da ona bişey demeyin.
Adam Bi toparlansın,
Sonra Bi aile uzmanından destek alın.
Evladınız için yapın bunu.

Konu Şubat ayında açılmış eski bir konu

Çok üzüldüm... Adama ayrı üzüldüm.. Sizin agresif tavırlarınız,hesap etmeden hareket etmeniz. Madem annen sıkıntılı bı tıp idi niye evine alırsın? Adamın sevgisini harcamışsınız. Evliliğinize resmen dinamit koymuşsunuz. Ne kadar sevseniz de insan hareketlerine hakim olmazsa karşındaki kişi melek de olsa bir yerden sonra pes eder. Adam da pes etmiş.. Üzgünüm ama geri dönüşü olmaz. Olsa da dikiş tutmaz. Yine patlar bi yerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…