Eşim İçin Öncelik Hep Ailesi Sanırım Yoksa Ben Mi Abartıyorum :(

Her zaman derim kavga cikmasin diye bi tarafin hep susmasi cozum degildir. Sadece erteliyorsunuz problemleri bu bir cozum degil.
ben hep susmak çözüm sandm ama evet değilmiş bunu gördüm merak ettmm burdaki yorm yapanların eşleride aileilerine bu kadar düşkünmü acaba

Canım sen sessiz kaldıkça eşin kafana vurup ekmeğini almış elinden.
Bu kadar anasına düşkünse dizinin dibinden ayrılmasaymış niye evlendi o zaman?

tövbe yarabbim kesin ve net kararını koy canım ne be yeter artık insanların ne düşünür diye sağlığımdan çocuğumdan mı olayım de çok istiyorsan kendin git de yeri gelirse masayı elini vur ve ben gitmiyorum sen git ne laftan anlamaz insansın madem varın yokun annendi benle ne diye evlendin be adam yeter artık bana da saygı göster anlayışlı ol adil davran bıktım usandım artık nasıl bir vicdan var sende bunun muhasebesini yap düşün öyle konuş ve sus canım

Yer evi ne demek ilk kez duydum. Sandalye de mi yok, alın koyun evlerine gidince onlara oturun. Yerde mi yemek yiyorlar?

Eşim aradı kavga ettik.. kendini haklı cıkardı yine..
bundan sonra benm anneme gitmiıosn işin yok dedi :/

birsürü bagırdı cagırdı bu halimle üzdü beni haksız gördü yine bıkmış benden.. bıkmış bu tantanadan bundan sonra gitmeyecekmişim agızımı da kapatıp oturacakmsm

Tmm işte ne güzel kendisi gitsin kavga etmeden halletseydiniz iyiydi ama eşinle olucak şey değil bu
evet değil neler neler dedi yine bana onunda artık kimseye eyvalahı yokmuş biide bana ordan agır sözler kelimeler kllanıyor ben gerçekten cok yazk etmişim kendine..

Eşim aradı kavga ettik.. kendini haklı cıkardı yine..
bundan sonra benm anneme gitmiıosn işin yok dedi :/
doktorun söylediklerinide duymuş hala kavga çıkarma derdinde. annem yuvamı dağıtmak istiyo demişsin belkide haklıdır rızası olmadanmı evlendiniz

Gittiğinizde oturun ve hiç kalkmayın madem kavga çıkmasın diye gidiyorsunuz kendi rahatınıza göre hareket edin.
Ayaklarınızı da uzatın, saygısızlık olmaz. Hamilesiniz sonuçta.

Sizin rahatınız her seyden önemli.
Ayıpmış, saygıymış, büyükmüş, küçükmüş bunları düşünmeyeceksin kendi rahatın, kendi keyfin neyi gerektiriyorsa o!

Az bi kendinizi ezdirmeyin ya hu.

eşimle dayanamadm konuştnm sonuç o kadar laf söz bagırırş cıgırış ve birdaha annesine gitmyckmsm o evde işim yokmş..

eşimle dayanamadm konuştnm sonuç o kadar laf söz bagırırş cıgırış ve birdaha annesine gitmyckmsm o evde işim yokmş..

Su erkeklerin odun kafalarını alıp baltaya vuracaksın.

İyi gitsin kendi.

Düşüncesiz insan.

Karısını düşüneceğine hala ailesinin derdinde.

Tek diyeceğiniz sey,
Doktoru duydun, istersen bir daha gidelim bir daha duy.
Benim hamileligim, bebeğim ve sağlığı her şeyden önemli, sen bilirsin.

Bağırmayın, sakin sakin söyleyin.
Yazık bu kadar strese ne gerek var.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Eğer gitmek zorunda kalırsanız da oturun kalkmayın. Ayaklarınızı da uzatın.

Onlar size gelince de hizmet etmeyin.
Yani sınırları biraz siz belirleyin.

Doktorum boyle söyledi, rahatsizim, yapamıyorum, yapmamam gerek deyin ve onların size yardım etmesi için sesli şekilde söyleyin.

Birşey yazıcaktım ama banlanıcam o yüzden yazmıyorum Allah yardımcın olsun sen bu stresle bugün doğuma gidersin

bana S.. siz dedi kızlar iblymsnzz ailesi için bana s.. siz dedi.. yazıklar olsun o ne beni nede oglumu hak ediıo ..

bilymsnz ailesi yüzünden bna s. siz dedi.. onlar yüzünden ben bu lafı nasıl kaldırırm şimdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…