Eşim İçin Öncelik Hep Ailesi Sanırım Yoksa Ben Mi Abartıyorum :(

Niye yerde oturuyorsunuz ki anlamadım hiç mi evde koltuk yok bebek aşağıda arttık kasılmalarım oluyor deyip oturacaksınız koltuğa ayrıca neden ayak uzatayamacaksınız ki hamilesiniz siz ayrıca hiçbir dr 38. haftada doğurursun diyemez. O belli olmaz ama tabi iki siz gitmek istemeyince eşinizde ailenize gitmez soğur yani kısasa kısas yapıyor ve tabii torun olunca gitme gelme çoğalacak her kaynana laf söylüyor söylemeyen yok bu kadar doldurmayın kendiniz alt tarafı haftada birgün 1-2 saat kendi evinizde nasıl oturuyorsunuz öyle oturun büyütmeyin bu kadar da düşmen gibi görmeyin.

onnuda kimseye eyvallahı yokmuş kapı ordaymş..
Aaaa ne güzel kapının yerini de biliyormuş, o zaman bir kullansın bakalım o kapıyı. Hiç eyvallah etme. Ne yapacak hamile kadını mı boşayacak anasına gitmedi diye.
Eşinin şiddet gösterme ihtimali yoksa, alttan alma, ama kendine de dikkat et, sancın falan tutmasın.
Bi de anacım bu adamı çok aradın mı ya? Tam bir ana kuzusu

Aaaa ne güzel kapının yerini de biliyormuş, o zaman bir kullansın bakalım o kapıyı. Hiç eyvallah etme. Ne yapacak hamile kadını mı boşayacak anasına gitmedi diye.
Eşinin şiddet gösterme ihtimali yoksa, alttan alma, ama kendine de dikkat et, sancın falan tutmasın.
Bi de anacım bu adamı çok aradın mı ya? Tam bir ana kuzusu
keşke görebilsedm ama göremedim ne yazıkki.. :( alttan almadım bana s. siz dedi kapıyı gösterdi böyle bir insan.. hiç birşeyden anlamaz kendisi hala anasını düşünüyor hala bana idda yapıyor..

cnm haftada bir anne krizi tuttuğunda; ben gelmeyi çok isterdim ama halim ortada sen git anneni gör bendende selam söyle de olsun bitsin!

keşke görebilsedm ama göremedim ne yazıkki.. :KK43: alttan almadım bana s. siz dedi kapıyı gösterdi böyle bir insan.. hiç birşeyden anlamaz kendisi hala anasını düşünüyor hala bana idda yapıyor..
Yani ne diyeyim ki. Boşan desem karnın burnunda,kucağında çocukla kendine, çocuğuna bakabilir misin bilemedim, boşanma desem bu adam ne düzelir ne çekilir. Değneğin iki ucu da pis.

telefonla aradı direk kavgaya mı geçti. seni boşanmakla korkutmaya çalışıyo. korkmadığını göstermelisin. sakın sakın sakın geri adım atıp kv evine gitme aranız iyi olsun diye

söylesem bana kavga cıkartıo :KK43: olmadık lafı söylüyo :KK43:
tamamen aileyi savunma modunda,ne olursa olsun........acaba ailesiyle yani annessi ve diğer aile bireyleriyle ilgili şahsi fikrini,onları çok eleştiren bir tarzda mı dile getirdin?başta bu hataya düşmüştüm, adam resmen tescilli avukat rolüne bürünmüştü...ama ne olursa olsun, şu an en zor evredesin hamileliğinin,yani bunu görmezden gelmesi ilginç!

keşke görebilsedm ama göremedim ne yazıkki.. :KK43: alttan almadım bana s. siz dedi kapıyı gösterdi böyle bir insan.. hiç birşeyden anlamaz kendisi hala anasını düşünüyor hala bana idda yapıyor..
ailen yanındaysa çık git. kocana lafım çok da neyse..

kaynana idare etmenin en guzelini ablam becerir.
herseyi kendine uygun ayarlar, rahatindan vagecmez, rahatsizligini soyler, hizmetini de yapar ma akendini ezdirmez.
su durumda kv evine bir koltuk aldiridi kendine eminim :)
nasil yaparsin bilmiyorum ama idare etmeyi bilmelisin, hos bana sorsan bende yapamam.
ama en azindan esin gidelim dediignde, doktor boyle dedi yere oturaliyorum, gitmeyelim yada artik bi koltuk alalim onlara diyebilridin,
yerde oturmak nedir allasen, ayagini uzatamazsin, oturu kalakrken dikka edemezsin, hamile kadinsin.

Eşime madem ben s. Sizim evime gelme dedim orasi senn evn degl defol gt dedi bana gdyrm bende kızlar

Eşime madem ben s. Sizim evime gelme dedim orasi senn evn degl defol gt dedi bana gdyrm bende kızlar
Eğer geri döneceksen gitme, evliliğinizin cılkı çıkar. Boşayabileceksen, en azından burnunu düşürebileceksen git. Ama 3 gün sonra dayanamayıp döneceksen, hiç yüz göz olma.
İyice düşün. Çocuğun olacak, bakabilecek misin? Sen çalışırsan annen bakar mı? Anne babanın yanında barınabilir misin, iyi düşün.
Yarın öbür gün zoru görüp kocaya döneceksen, boşuna yüz göz olma.

Eğer geri döneceksen gitme, evliliğinizin cılkı çıkar. Boşayabileceksen, en azından burnunu düşürebileceksen git. Ama 3 gün sonra dayanamayıp döneceksen, hiç yüz göz olma.
İyice düşün. Çocuğun olacak, bakabilecek misin? Sen çalışırsan annen bakar mı? Anne babanın yanında barınabilir misin, iyi düşün.
Yarın öbür gün zoru görüp kocaya döneceksen, boşuna yüz göz olma.
Hic birsey dusumeden cktm geldm gidemez die dusundu :(

Back
X