- 13 Nisan 2007
- 33.466
- 101.800
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Misslinna92
Peki boşansan daha iyi olmaz mı sence?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa ne güzel kapının yerini de biliyormuş, o zaman bir kullansın bakalım o kapıyı. Hiç eyvallah etme. Ne yapacak hamile kadını mı boşayacak anasına gitmedi diye.onnuda kimseye eyvallahı yokmuş kapı ordaymş..
keşke görebilsedm ama göremedim ne yazıkki..Aaaa ne güzel kapının yerini de biliyormuş, o zaman bir kullansın bakalım o kapıyı. Hiç eyvallah etme. Ne yapacak hamile kadını mı boşayacak anasına gitmedi diye.
Eşinin şiddet gösterme ihtimali yoksa, alttan alma, ama kendine de dikkat et, sancın falan tutmasın.
Bi de anacım bu adamı çok aradın mı ya? Tam bir ana kuzusu
sen bu adam yüzünden bu stresle erken doğum yaparsın onun umrunda bile olmaz. terbiyesizbana S.. siz dedi kızlar iblymsnzz ailesi için bana s.. siz dedi.. yazıklar olsun o ne beni nede oglumu hak ediıo ..
Yani ne diyeyim ki. Boşan desem karnın burnunda,kucağında çocukla kendine, çocuğuna bakabilir misin bilemedim, boşanma desem bu adam ne düzelir ne çekilir. Değneğin iki ucu da pis.keşke görebilsedm ama göremedim ne yazıkki..alttan almadım bana s. siz dedi kapıyı gösterdi böyle bir insan.. hiç birşeyden anlamaz kendisi hala anasını düşünüyor hala bana idda yapıyor..
söylesem bana kavga cıkartıocnm haftada bir anne krizi tuttuğunda; ben gelmeyi çok isterdim ama halim ortada sen git anneni gör bendende selam söyle de olsun bitsin!
tamamen aileyi savunma modunda,ne olursa olsun........acaba ailesiyle yani annessi ve diğer aile bireyleriyle ilgili şahsi fikrini,onları çok eleştiren bir tarzda mı dile getirdin?başta bu hataya düşmüştüm, adam resmen tescilli avukat rolüne bürünmüştü...ama ne olursa olsun, şu an en zor evredesin hamileliğinin,yani bunu görmezden gelmesi ilginç!söylesem bana kavga cıkartıoolmadık lafı söylüyo
![]()
ailen yanındaysa çık git. kocana lafım çok da neyse..keşke görebilsedm ama göremedim ne yazıkki..alttan almadım bana s. siz dedi kapıyı gösterdi böyle bir insan.. hiç birşeyden anlamaz kendisi hala anasını düşünüyor hala bana idda yapıyor..
Çıkıp gitmek gerçekten çözüm olacaksa ben gitmek istyyrmailen yanındaysa çık git. kocana lafım çok da neyse..
hiçbir şey olmaz. çünkü karısını ailesi kabul etmeyip hakaret eden, evladını da önemsemez.Çıkıp gitmek gerçekten çözüm olacaksa ben gitmek istyyrmama oglum o nolacak bi yandan onu dusunyrm
![]()
Eğer geri döneceksen gitme, evliliğinizin cılkı çıkar. Boşayabileceksen, en azından burnunu düşürebileceksen git. Ama 3 gün sonra dayanamayıp döneceksen, hiç yüz göz olma.Eşime madem ben s. Sizim evime gelme dedim orasi senn evn degl defol gt dedi bana gdyrm bende kızlar
yuh. hamile halinle ona mecbursun diye düşünüp seni eziyor. terbiyesiz herif.Eşime madem ben s. Sizim evime gelme dedim orasi senn evn degl defol gt dedi bana gdyrm bende kızlar
Hic birsey dusumeden cktm geldm gidemez die dusunduEğer geri döneceksen gitme, evliliğinizin cılkı çıkar. Boşayabileceksen, en azından burnunu düşürebileceksen git. Ama 3 gün sonra dayanamayıp döneceksen, hiç yüz göz olma.
İyice düşün. Çocuğun olacak, bakabilecek misin? Sen çalışırsan annen bakar mı? Anne babanın yanında barınabilir misin, iyi düşün.
Yarın öbür gün zoru görüp kocaya döneceksen, boşuna yüz göz olma.
Bende cktm geldm cok kotym durduramayrm kendi mi aglamaktanyuh. hamile halinle ona mecbursun diye düşünüp seni eziyor. terbiyesiz herif.
Nerdesin?Hic birsey dusumeden cktm geldm gidemez die dusundu![]()