Eşim İçin Öncelik Hep Ailesi Sanırım Yoksa Ben Mi Abartıyorum :(

Misslinna92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
112
7
11
33
Son durum : eşime madem ben şerefsiz m gelme evime dedim gt dedm oda bana orası senn evn mo madem öyle sen gt dedi cktm geldm bu halim de
Eşimle kavga ettik kızlar. aradı vay şöyle vay böyle kendini haklı cıkardı. beni yine haksız cıkardı bagırdı cagırdı bu halimle yine üzdü aglattı beni bundan sonra onun annesinin evinde işim yokmuş gitmeyecekmişim adım atmayacakmsm kimseye eyvallahı yokmuş.. bıkmış usanmış benden nazımdan tribimden tantanamdan onunda eyvallahı yokmuş kapı ordaymş.. madem öyle adam gibi anlatsaymşm durumumu... anlattmda noldu anladın mı bana resmen kapıyı gösterdi..
1 bucuk yıllık evliyim 35 haftalık hamileyim..
Eşimin ailesini oldu bitti sevmem kendime göre nedenlerim çok.. özellikle kaynanamı.. İnanın kadını görünce tutuluyorum resmen düşmanım varmış gibi sanki
Evliliğimin ilk zamanlaarında cok laf sokardı bana çok aşağılardı ezerdi beceriksiz derdi.. herşeyime laf ederdi
Her lafına takılıp ağlardım üzülürdüm Sonuç eşimle aram bozulurdu tabiki
evimizde kavga gürültü eksik olmazdı çok çektim inanın
Her gezmelere gitmelerinde bizi çağırmaları her aramasnda hani gelmiyon mu demeleri.. evimin işini yap demeleri..
Ama insan zamanla alışıyor biliyormusunuz takmıyor artık hee diyip geçiyosun gülüyosun
Zamanla arama mesafe koydum tabi çok zor oldu artık dogru düzgün sohbet bile etmiyorum
Gidiyorum eşimle oturuyorum geliyorum naptnız ne ettiniz şu bu tamam..
Oraya gitmek işkence gibi ama huzurum için geçimim için susuyorum.. Baya yol aldım yinede
Eşim çok aileciydi Ben hamile oldum olalı biraz düzeldi..
Haftada bir gideriz o hafta gidemessek eşim hemen somurtur içine kapanır ilgilenmez benimle fazla kafasında ailesi olur davranışlarından anlarım hemen
bazen 10 güne 15 güne çıkıyor gidip gelmemiz
Bazen onlar bize gelir ..
böyle böyle gidiyor kendi annemede eşim o şekilde gider..
Her ne kadar bu bile fazla gelse olsun dedim napalım hergün gtmekten yada 2 güne bir gitmekten iyidir dedim kapadım çenemi sustum..
Kaynanamın dogumdan sonra zırt pırt gelmesinden evimden cıkmamasından eşimin beni sürekli oraya götürmesinden çok korkuyorumm
çünkü kayın pederim her lafında iyi torun olunca cıkmayız artık burdan sürekli gelirsiniz artık demeleri sinyal işaret veriyor sanki o zaman napacam bilmiyorum siz olsanız napardnz bu mesafeyi korumak için çocuk olduktan sonra
Geliyim asıl derdime..
Gecen hafta doktor kontrolüm vardı doktorumun dediği
Bebegin dogum kanalına girmiş kasılmaların artmış.. ve nst de sancım cıktı..
Bana bol bol dinlenmemi stresden uzak durmamı bebegim aşağıda oldu için oturup kalkmama cok dikkat etmem gerektiğini
Ve 38. haftada dogumumun başlıcanı söyledi.. ( yüksek tansiyon oldu için daha öncede olabilir sezaryenede girme ihtimalim cok yüksek bunları eşimde duydu..
Ben eşime demiştim ki
Ben _Hayatım bebek artık aşağıda çok baskı yapıyor sürekli idrara cıkıyorum yere halıya oturamıyorum halimi görüyorsun..
Eşim _ az kaldı inşallah kucagımıza alalim da sende sabret bakalım allah sabrını verir.. gayet güzel geçti konuşmam
Bunu neden dedim..
Kaynanamın evi yer evi kanepe yok evlerine gittmiz zaman yere oturuyoruz mecburen..
Ve ben artık yere oturamıyorum kayın pederim oldu için ayaklarımı uzatamıyorum saygısızlk olur die..
ayaklarım uyuşuyo bebegim aşağıda oldu için yere oturdumda kasılmalarım çok artıyor
ve eve geldimde kasılmalardan sancıdan duramıyorum ayaklarımın uyuşmasıda cabası
Eşim bunları görmüyor mu evet görüyor..
Ve oraya gittimzde bulaşık su bu herşey bana kalıyor..
annemin evine gittmde inanın oturdum yerden kalkmıyorm.. ne kadar garip valla.
Gelelim bugün ki olaya
Gecen hafta sırf bu sebepten ötürü kaynanama gitmek istemedim.. inanın sevmemeyi sunu bunu geçtim o yere oturmak saatlerce ayaklarını büküp çok ama cok zor..
eşim bugun öglen iş yerinde molada arada
_ bugun aksam annemlere gidelim mi..
_ annenlere mi hmm olur tamam gidelim madem.. !!
Ee pes yuh artık be adam surda dogumuma kalmış 3 hafta durumum belli her yerim şiş yere oturamıyorum kasılmalarım var hala annemlere gidelim mi diyor..
sinirden çatladım ama birşey demedim sırf huzurum kaçmasın agzımızn tadı bozulmasın die..
Ama bu kadarınada dayanmıyorum ben gerçekten dayanamıyorum
Bu düşüncesizlik bencillik değilde nedir
Öldün mü annenlere 1 hafta gitmedik die... anlamıyorum ben artık gerçekten
Ben mi abartıyorum hamileliğin verdi psikoloji le yoksa dogrumu düşünüyorum bilmiyorum
Ses etmedim ama su an agzıma geleni söylememek için zor tutuyorum kendimi hay annen bataydı .. oof..!! bende insanım ya..
napyım ben kızlar bu adamla napyım.. yok desem gitmek istemiyorum desem evde huzursuzlk kavga gürültü alır başını gider.. hiç birşeye tahammülüm yok sanki.. bir insan bu kadar mı bencil olur .
Tabi birde annem var.. ben gitmedim zaman eşimde anneme gitmez
annem hemen tantanaya başlar
vay eşinde gelmiyor.. vay tenezül etmior iki adımlk yerde..
bir yandan eşim bir yandan annem bir yandan kaynanam cok boguldum artık
ben hep sustum sustum içime attm ama sustukça ezildim.. hor görüldüm.. sustukça üzerime gelindi..

Son düzenleme:
Onu doğum yaptıktan sonra, sizin evi meskenleri eylerlerse düşünürsün
Henüz erken
Olmadı lohusa depresyonuyla hepsinin hakkından gelirsin zaten

Eşine de ki sen git, ben bu halde yerde rahat oturamıyorum
Açıkçası ben yerde daha rahat ederdim hamileyken, uzun sünger - minder tarzında birşeyler de mi yok yerde ?

Annesi size ne eziyet etti bilmiyorum ama eşinizin annesi ve özlemesi aşırı normal. Anne yani anne bu, sizin için annesini silemez ki. Ben de hemen hemen her gün annemdeyim, Rabbim başımdan eksik etmesin.

Ayrıca haftada bir gitmek çok aşırı değil, her gün gitse anlarım da sizi. Yapmayın bence boşuna stres yapıyorsunuz şu hamile halinizle.

Siz annenize ne kadar sıklıkta gidersiniz?

zaten snaırım öyle olacak o halde bi patlıcam bida gelemeyeceklerde.. sinir insanlar..
yok ne gezer hasır şeyler var sem sert otursan oturamıyorsun kaynanamın altında var minder bir tane veriym de demez otrdu yerden bile kalkmaz.. cok dedim ama adam hala aynı annemde annem gidelim de gidelim..

elbetteki ki öyle annesi sonuçta atsan atılmaz silsen silinmez annesi sonuçta elbetteki özleyecek gidip gelecek
ben eşime annemle ayın şekilde haftada bir 10 günde bir giderim dengeyi korumaya eşitliği korumaya çaLIşırım
ama durumum belli halim belli bu durumu bile bile hala oraya götürmek istemesi bencillik değl mi üstelik yerde oturamadımı bliyor..

Kaynanan aranızda en konforlu yani
Kayınpeder de vur kafasına al ekmeğini demek, yazık adamı hasıra atmış

o nasıl ev yani hiç mi koltuk vs yok.

valla ben olsam ayıp mayıp dinlemem sırtımı yastığa dayar ayaklarımı da uzatırım yani.

o nasıl ev yani hiç mi koltuk vs yok.

valla ben olsam ayıp mayıp dinlemem sırtımı yastığa dayar ayaklarımı da uzatırım yani.
yok ne gezer ya tüm halı hasır yastık var evlerinde keşke olsa onada razydm yok yani..
uzatmayı denedim ama olmadı cok ters oluyor sadece kaynanam olsa tamamda kp olunca olmuyor ne bilym ben onlara dğlde eşimin bu bencilliğine çok kızıyorum

eşin kendi gitmiyomu, ille senidemi sürüklücek. kaynana bu halde senden işmi bekliyo vicdansızmış seni rahat ettrimek için uğraşması lazım

eşin kendi gitmiyomu, ille senidemi sürüklücek. kaynana bu halde senden işmi bekliyo vicdansızmış seni rahat ettrimek için uğraşması lazım
gitmiyor illa benmle gidecekmiş yoksa elalem ne dermiş.. ne ugraşacak oturdu yerden kalkmaz kendileri görünürde cok hasta.. ama hiç birşeyi yoktur işine geldi gibi davranır

Sandalyede mi yok anlamadım varsa alın oturun. Ailesi tabi gitmek istemesi bana normal geldi. Sizde akşam olunca sancım var deyin gitmeyin.

Allah herkesin dağına göre kar veriyor dedikleri bu olsa gerek.
Bir kere sağlam boz huzurunu,sonra ömür boyu huzura er.Sen konuşmadıkça inadına inadına annem de annem,
Iyyyy nefret edilesi adam bana göre.
Annesiymiş özleyemez miymiş diyenlere de hasta oluyorum,kadın sancıdan yerde oturamıyorum diyor,öbürü de kalkmış annesi özleyemez mi diyo,ti Allam yaa.

Eşiniz çok bencil !!üstelik o hallerinizi görmüş ama umrunda değil yeterki anasına gidilsin
Ama sizde de hata var.
Bana eşim aynı şeyi sorsa direk ''sen ne bencil insansın, bukadarınada pes görmüyormusun halimi benden önce senin düşünmen lazım'' diyerek bi güzel ağzını kapatırdım
Sana şimdiden tavsiyem doğum yapınca senden çıkmazlar çocuk doğar doğmaz sesten çok etkileniyor demeye başlaki çok sık gelmesinler .

İlla birlikte gitmek zorunda misiniz. Esinize söyleyin mazeretiniz belli. Kendisi gitsin bi süre. Olmazsa onlar gelsin çok göreceği varsa.

bende ona şaşırıyorm.. kasılmalarım o kadar fazla ki iğne vuruluyorum sırf bu yüzden nst de sancm cıkıyor eşim bunları biliyor hala anneme gidelim mi..
insana söver gibi değil mi..
elbetteki annesi elbetteki özleyecek elbetteki gidecek ama ben bu haldeyken adamn gözü hiç birşeyi görmüyor ailemde ailem hala.. cok kavga ettim.. cok kıyametler kopardm cok küs kaldım cok agladm anca bu kadar mesafemi koruyabildim..

he kendi gitmeyecek bi de siz tek gideceksiniz.
ohhhh ne ala memlekete. valla ben olsam kocanın surat asmasına fırsat vermeden kendim surat asarım yine de gitmem. siz gidelim deynce tamam demeyeceksiniz her seferinde gitmek istememe nedenlerini söyleyeceksiniz. bi noktada dank edecek. etmese de kendi bilir. hamile hamile elin bulaşığını yıkamak size mi kaldı, hiç mi kıymetiniz yok.

zaten herşeyi biriktirdim bilyormsnz dogumdan sonra patlıcam artık gelmesinler evime herkezin evi yuvası vaR ben sürekli onları çekmek zorunda da değilim..
diyemedim o an desem kıyamet kopacaktı ama su an sessiz durmakta çok kötü napacam bilmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…