Eşim İçin Öncelik Hep Ailesi Sanırım Yoksa Ben Mi Abartıyorum :(

Hiç dert etme nasıl rahat ediyorsan öyle otur
Yat, yayıl, yuvarlan sen düşünme, onlar düşünsün
onu da yaptm bu sefer eşim bana sen saygısızsn dedi..
babamın yanında öyle oturamassın kusura bakma haddini yerini bil dedi
beni en cok çaresiz bırakan annem..
eşim onada gtmedimi laf ediyor hemen gerçekten boguluyorum artık ne evliliğimden anladm ne hamileliğimden olan hep bana oldu ..
eşime mesaj attm az önce
cogu kişi keşke mesaj atmasadn gelince konuşadn demiş ama ben eşimle konuşamıyorum
hemen bagıırr cagırır kırar döker birşeyleri..

kendimi çok ezdirdim hep sustum beni sahipsiz bellediler.. sustukca üstüme geldiler.. sabır dedim allaha havale ettm napcam blmyrm enisi dediniz gibi dua etmek rabbime sıgınmak

sen bu adama her yolu denemişsin ama çözüm bulma niyetinde değil anlaşılan. hep seni suçlama derdinde hamile eşine gram anlayışı yok. evlendiğinede pişman olmuşsun çocuk için biraz daha beklseydin keşke

Ah güzel kardeşim bu kadar bunaldığın, daraldığın bir evliliğe neden çocuk diyeceğim ama olan olmuş artık
Biraz edepsizliği ele alıcan, istediğim gibi otururum hamile olan benim baban değil demeyi öğreneceksin
Gerekirse anne de mesafeni koyacaksın, seni şamar oğlanı bulmuşlar, gelen giden kapris yapıyor, dur diyecek olan sensin

kendimi çok ezdirdim hep sustum beni sahipsiz bellediler.. sustukca üstüme geldiler.. sabır dedim allaha havale ettm napcam blmyrm enisi dediniz gibi dua etmek rabbime sıgınmak
bakma akıl verdiğime bende ayni senin gibiyim hamile değilim ama , benim icin dua et bebis olsun :) bende senin icin dua edecem , bende kendimi anneme eşime görümceme vs vs hepsine ezdiriyorum bisey diyemiyorum kendi kendimi yiyorum ama bisey söyleyemiyorum Allah'a sığınıyorum bizimkiler de yerde oturuyor ayağımı uzatamıyorum 50 kere çay doldurmak için kalk otur kalk otur bide 3 yıldır çocuğum olmuyor onun tavrını bile yapiyolar bana sanki benim elimdeymiş gibi
doğumuna az kalmış cnm cok dua et Allah'a sığın bebegin doğduktan sonra eminim herşeyi unutacak ona odaklanacaksın ins

keşke ama artık yapacak birşey yok.. bebegim tek umudum oldu sanki oda olmasa napardm bilmyrdm eşim hiç bir çözüm yoluna gtmedi hep kendini haklı gördü hep beni suçlu cıkardu.. böyle böyle nereye kadar gider bilmyrm artk.

aynen öyle gelen bana yapıyor yapacanı giden bana yapıyor yapacanı.. herkezin kaprisi sıkntısı ben cekiyorum kimse benide düşünmyr kendi annemde buna dahil

canım sen huzursuzluk çıkmasın diye her seferinde he demişsin ama eşinde her hafta gitmeye alışmış
yerinde olsam ay sancım var yada ne bilim bişey uydursan yine de gidelim diye tuttururmu acaba eşin ?

Ay işin çok zor.
Sağlam bir cinnet gerekiyor bu adama, güzellikle anlayan cinsten değil. Ne demek saygısız, asıl saygısız olan kendisi, ne sana ne doğmamış çocuğunuza saygısı var.

wala kızlar yazı cok uzun geldı rahatsızım okuyamadım ama bu mıllet haftada bı ıkı gtmeyı kaldıramıyoda ben cokmu safım acaba esım her aksam gelrken aılesıne ugrar en az 15 20 dk en az.... bıyere gıderken onlarn kapınn onnden gecerz yuruyerek gıdıyosak ugrarız arabyla gtceksek araba onlarn garajda yıne ordan alr gelr ugrams olr yada brlkte oraya gıdıp arabayı alp gıderız. bylece gttgmz heryerdn haberlerıde olur.. pazar desen zaten ewlernn her ısını maddı manevı esım cozer duvara cıvı cakılacaksa esıme syler annesı kocası goruntu anca bı ıse yaradıgı yok... ben bnlara katlanabldge göre ki 8 yıl bkledıkten snra ewlendm esmle aılemle karsı karsıya geldım onnla ewleneblmek ıcın bnlara ragmen bn hala bu ewdeysem ya cok sabrlıyım gerkten yuvamn yıklamaması ıcın son dereceme kadr sabr göstercem yada cok safım bılmıyorum artıkk.... allaha bılsın görsun yeter...duzgun yazamadm kusura bkmayın ama bnde bı yazıyım ıcımı döküuyüm dedım

bi cinnete bakar sağlam bir ses çıkar bundan sonra eyvallahım olmayacak işine gelirse yoksa kapı orda de bak nasıl hizaya girecek.girmezse zaten yol ver sunmadığın çözüm kalmamış kalas almayınca almıyor demekki

ya arkadaşım sen bu sağlık durumunu niye kullanmıyosun.
-anneme gidelim mi
-çocuğun düşmesine niyetliysen gidelim tabi

canım insanların istediği gibi değil kendin için sağlıklı sıhhatli hal hareket etmelisin tam okumadım sonuna kadar ama sen önemlisin birde bebek taşıyorsun saygılı olmalı insan. kısa ve net neden gidemediğini söyle gitme ayrıca kaynana fobisi oluşmuş

cok kez dedim kendimce sebebler gösterdim ama eşim hep anneme gidelim anneme gidelim
doktor herhalde yarın dogumun var dese anneme gidelim diyeck böyle bir insan
madem öyle ayrılmasadn annenn dizinin dibinde herkez diyor ki haftada bir annesine gtmesi çok değil
ben gidemyrm madem o gitsin .. aa yo gelin gelmedi gelin yok ya yanlarında kim bilir ne derler ne düşünürler..

Her zaman derim kavga cikmasin diye bi tarafin hep susmasi cozum degildir. Sadece erteliyorsunuz problemleri bu bir cozum degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…