- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
- Konu Sahibi Misslinna92
ailen seni savunur mu peki. daha emin ol bişey olmadı. hele ilerde görbilmyrm keşke blebilsem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailen seni savunur mu peki. daha emin ol bişey olmadı. hele ilerde görbilmyrm keşke blebilsem![]()
ben hep susmak çözüm sandm ama evet değilmiş bunu gördüm merak ettmm burdaki yorm yapanların eşleride aileilerine bu kadar düşkünmü acabaHer zaman derim kavga cikmasin diye bi tarafin hep susmasi cozum degildir. Sadece erteliyorsunuz problemleri bu bir cozum degil.
annem benim yuvamı dagıtmak istiyor zaten hep eşimi kötüler BANA eşime karşı doldurur beni..ailen seni savunur mu peki. daha emin ol bişey olmadı. hele ilerde gör
bak o zaman şanslısın bu iş biterse seni kabul etmeyecek değil sana mutlulukla kucak açacak bir ailen var.annem benim yuvamı dagıtmak istiyor zaten hep eşimi kötüler BANA eşime karşı doldurur beni..
ben yerinde olsam bu kadar susup herşeye evet demem. sen bu şekilde yaparsan çok ezilirsin. ayrıca "izin vermek" ne demek. sen istemedikçe evlerine gitmeyebilirsin kv nin. biraz dikbaşlı olannem benim yuvamı dagıtmak istiyor zaten hep eşimi kötüler BANA eşime karşı doldurur beni..
cok kez dedim kendimce sebebler gösterdim ama eşim hep anneme gidelim anneme gidelim
doktor herhalde yarın dogumun var dese anneme gidelim diyeck böyle bir insan
madem öyle ayrılmasadn annenn dizinin dibinde herkez diyor ki haftada bir annesine gtmesi çok değil
ben gidemyrm madem o gitsin .. aa yo gelin gelmedi gelin yok ya yanlarında kim bilir ne derler ne düşünürler..
Tmm işte ne güzel kendisi gitsin kavga etmeden halletseydiniz iyiydi ama eşinle olucak şey değil buEşim aradı kavga ettik.. kendini haklı cıkardı yine..
bundan sonra benm anneme gitmiıosn işin yok dedi :/
evet değil neler neler dedi yine bana onunda artık kimseye eyvalahı yokmuş biide bana ordan agır sözler kelimeler kllanıyor ben gerçekten cok yazk etmişim kendine..Tmm işte ne güzel kendisi gitsin kavga etmeden halletseydiniz iyiydi ama eşinle olucak şey değil bu
doktorun söylediklerinide duymuş hala kavga çıkarma derdinde. annem yuvamı dağıtmak istiyo demişsin belkide haklıdır rızası olmadanmı evlendinizEşim aradı kavga ettik.. kendini haklı cıkardı yine..
bundan sonra benm anneme gitmiıosn işin yok dedi :/
eşimle dayanamadm konuştnm sonuç o kadar laf söz bagırırş cıgırış ve birdaha annesine gitmyckmsm o evde işim yokmş..Gittiğinizde oturun ve hiç kalkmayın madem kavga çıkmasın diye gidiyorsunuz kendi rahatınıza göre hareket edin.
Ayaklarınızı da uzatın, saygısızlık olmaz. Hamilesiniz sonuçta.
Sizin rahatınız her seyden önemli.
Ayıpmış, saygıymış, büyükmüş, küçükmüş bunları düşünmeyeceksin kendi rahatın, kendi keyfin neyi gerektiriyorsa o!
Az bi kendinizi ezdirmeyin ya hu.
eşimle dayanamadm konuştnm sonuç o kadar laf söz bagırırş cıgırış ve birdaha annesine gitmyckmsm o evde işim yokmş..
bilymsnz ailesi yüzünden bna s. siz dedi.. onlar yüzünden ben bu lafı nasıl kaldırırm şimdi ..Su erkeklerin odun kafalarını alıp baltaya vuracaksın.
İyi gitsin kendi.
Düşüncesiz insan.
Karısını düşüneceğine hala ailesinin derdinde.
Tek diyeceğiniz sey,
Doktoru duydun, istersen bir daha gidelim bir daha duy.
Benim hamileligim, bebeğim ve sağlığı her şeyden önemli, sen bilirsin.
Bağırmayın, sakin sakin söyleyin.
Yazık bu kadar strese ne gerek var.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Eğer gitmek zorunda kalırsanız da oturun kalkmayın. Ayaklarınızı da uzatın.
Onlar size gelince de hizmet etmeyin.
Yani sınırları biraz siz belirleyin.
Doktorum boyle söyledi, rahatsizim, yapamıyorum, yapmamam gerek deyin ve onların size yardım etmesi için sesli şekilde söyleyin.