Eşim İçin Öncelik Hep Ailesi Sanırım Yoksa Ben Mi Abartıyorum :(

madem sıkıntılı bir durum var eşin gitsin sen gitme

Napıcak millete gösteri yapıcak. Komşulara ''aaa bak damadı da düzenli geliyor dedirticek ''
Desinler peşinde damadını çok sevdiğinden değil heralde .
Her bi b.k zaten başımıza gelme sebebleri elalem.
Bi bulursam o elalemleri şarap canaklarına şaaabcammmmmm

Yerinde olsam evimden çıkmam.
Hatta kocam gelince salona yatak yapar televizyonun karşısından bir tuvalete kalkarım o kadar!!!!
Her iki tarafa da gitmem!!!!
Kızan kızsın,küsen küssün.
Burada gelmiş karnın burnuna değecek,onlar seni nazlandıracağına şuna bak!!!!
Ayıp ayol ayıp!!!

Napıcak millete gösteri yapıcak. Komşulara ''aaa bak damadı da düzenli geliyor dedirticek ''
Desinler peşinde damadını çok sevdiğinden değil heralde .
aynen öyle.. bir yandan annem bir yandan eşim bir yandan kaynanam bogulyrm artık :/

vermior ne yazkki ben kaynanama gitmessem eşimde anneme gitmior..
annem başlıo bu sefer inann napcm bilmyrm
İşin zor vallaha, şöyle esaslı bir cinnet gerekiyor galiba :)
Eşime mesaj attm sen cok düşüncesiz ve bencil bir insan durummu bile bile hala annem dioysn merak etme doguma bir gün kalada giderm yeterki senin gönlün olsun dedim
yine kıyamet kopacak ama yeter artık nereye kadar
Yav bacım vur dedik öldürdün ama sende. Keşke mesaj atmak yerine karşına alıp konuşsaydın. Önce ses etmeyip şimdi adama sert çıkman biraz garip olmuş.

Hamile olacam fink fink dönecem. Valla sıcmış gibi oturrum kalkmam
Eskidendi o gelinler hamilede olsa köle gibi dönsün dursun

Güzel bir hamilelik geçiriyorum, hiç hamile gibi değilim. Buna rağmen ne kendi evimde ne annemin ne kayınpederin evinde hizmet falan yapmam kimse kusura bakmasın. Kaç kere hamile kalıyor ki insan

Zaten eşim yaptırmaz. Normali de bu.

Ya illa gidecekseniz kocanın eline iki sandalye tutuştur. Birine otur birine ayaklarını uzat. Kayınvalidenin evinde iş falan da yapma. Canının kıymetini bilmiyorsun. Bak doğumdan sonra sakinliğe ve uykuya ihtiyacın var sütün yetsin diye.

beni düşünen kim ki.. elim ayaklarım her yerim şişti.. dogru düzgün kalkamıyorum bile ama yok eşimin annesine gidilecek gidilmesse olmaz..

aynen öyle.. bir yandan annem bir yandan eşim bir yandan kaynanam bogulyrm artık :/
Ben yanlış mı okudun doğumu sen mi?eşin mi?annen mi? kv mi? hanginiz yapıcak
Arkadaşım silkelen bi kendine gel!!! naz kapris yapmak senin hakkın !!
Olmadı al kafalarını tokuştur birbirlerine tövbe tövbe VALLA GERİLDİM bi kahve molası vericem şiştim

Sürükler mi döver mi gitmesen?
hayır ama emin olun dövmekten beter eder..
kök söktürür eve gelir sayar.. surat beş karış olur geçer konuşmaz.. beni haksız cıkarmak için herşeyi yapar
sonuç yine olan bana olur

ben birde içindeym yaşyrm o kadar zor ki evlendim için çok pişmanım

hayır ama emin olun dövmekten beter eder..
kök söktürür eve gelir sayar.. surat beş karış olur geçer konuşmaz.. beni haksız cıkarmak için herşeyi yapar
sonuç yine olan bana olur
umursamayın biraz ne olur yahu..bırakın surat assın,söylensin dursun..hııı hıı tamam diyip geçin oturun,dinlenin ,yatın...ne kadar öenmsiyorsunuz böyle şeyleri.

git içerde uzan hastayım yorgunum de Allah Allah ya çok sinirlendim

dediğiniz gibide yaptm.. ama blöf yapıyor numara yapıyor oldum
kıyamam ben ya Allah yardımcın olsun ins bol bol ya Hadi , Ya vedud çek cnm kocanın yemeğine suyuna kayinvalideninkine .. ama kendini ezdirme çok kotu alıştırmışsın eşini. insanları kırmamak için kendini yiyip bitirme yazık değil mi sana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…